Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Borç 140 değil 128 milyon tl.Bana gelir hesaplarını getir abi sana hepsinin cevabını vereceğim.Hani giderimizi karşılayamayan gelirimizi.SPK'nın UEFA'nın incelemediği bu hesapları getir.Bakın transferlerde hatalar olabilir.Bunları kim istedi?Şenol hoca..Zokora alındığında kimse ses çıkarmıyordu şimdi ne oldu?Kaldı ki benim hiç sevmediğim bir adam.Menajerlik ücreti dahil 6 milyon euro.1 milyon euroya mı alacaktın adamı?Burada gelmiş Faruk Özak'ı övüyorsun bana ya...Takımı şampiyonluğa koşuyormuş.Burada kulübü şampiyon yapmış bir adam var hatalarıyla başarılarıyla...Seneye bırakır Sadri Şener,gelir istediğiniz bir adam çok merak ediyorum ne yapacağını?Unutma çok kolaydır yönetimde olanı eleştirmek.
    bilançomuzu incelediğimizde gördüğümüz en önemli şey gelir-gider dengemizin son bir yılda olağaüstü bozulduğudur....

Bir klübün 1 yıl içinde ödemesi gereken kısa vadeli borçları bir kaç artıyorsa ve 80 milyonu geçmişse orada ciddi sıkıntılar var demektir...

zaten bu haziran ayında 2 kez klübün hissesi bile satılıp 9-10 milyon tl sıcak para elde edildi...

maddi durumu iyi bir klüp böyle yaparmıydı hiç.....

ha size bilgisiz demiyorum tabi kesinlikle haddim değil ama bilanço okumayı naçizane 10 yıldır biliyorum bende.... çokta cahil değilim bu konuda....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok yani başarılı olmak için illa 300 milyon tl borç yapmamız lazım mealinde bir şeyler söylemişti başkanımız...

Ona istinaden söyledim bunu....

birde şunu ekleyeyim müsadenizle...

Bir oyuncunun değeri sadece alım satım fiyatıyla ölçülemez tabiki... Takıma çok faydalı olduysa örneğin 6-7 maç kazandırdıysa buda klübe yarar sağlar...

ama hem tonla para verip hemde leblebi kadar fayda sağlamamışsa işte burada başarısızlık var demektir....

Var mı bir önerin?Yok....Teknik heyet rapor verir Sadri Şener alır.Futbolcu verimsiz olmuş adam ne yapsın.Adrian konusunda bir örnek;adamı bu sene başında aforoz ettiniz.Dediniz ki 5,25 milyon euro yuhh verilir mi...Ula anadolu kulüpleri neredeyse artık oyuncu alırken 2-3 milyon euro vermeye başladı.Ne oldu Adrian sonra?Aslında istenilse ne kadar büyük işler yapabileceğini gösterdi.Takımın en çok aranan adamı oldu teknik heyeti rahatlattı.Şenol hocayı kurtardı birazda.Sadri Şener'in suçu neydi?Suç hocanın diyorsan bu tür konularda sana %100 katılırım...

Yorum

bilançomuzu incelediğimizde gördüğümüz en önemli şey gelir-gider dengemizin son bir yılda olağaüstü bozulduğudur....

Bir klübün 1 yıl içinde ödemesi gereken kısa vadeli borçları bir kaç artıyorsa ve 80 milyonu geçmişse orada ciddi sıkıntılar var demektir...

zaten bu haziran ayında 2 kez klübün hissesi bile satılıp 9-10 milyon tl sıcak para elde edildi...

maddi durumu iyi bir klüp böyle yaparmıydı hiç.....

ha size bilgisiz demiyorum tabi kesinlikle haddim değil ama bilanço okumayı naçizane 10 yıldır biliyorum bende.... çokta cahil değilim bu konuda....

Bir ricam olabilirse o kısa dönem vadesi yaklaşmış tek kesim geri ödemeli borcun bana bir belgesini gösterebilirsen abi çok memnun olacağım.Kulübün muhasebecileri ve bu işlerle uğraşıp yönetime rapor verenler kadrolu çalışanlardır.Yönetimin çalışanları değil.Yani kulübün transfer harici çoğu harcamasını onlar hesaplar ve ifa ederler.Hesapları bir getir de abi beraber inceleyelim...

Yorum

Var mı bir önerin?Yok....Teknik heyet rapor verir Sadri Şener alır.Futbolcu verimsiz olmuş adam ne yapsın.Adrian konusunda bir örnek;adamı bu sene başında aforoz ettiniz.Dediniz ki 5,25 milyon euro yuhh verilir mi...Ula anadolu kulüpleri neredeyse artık oyuncu alırken 2-3 milyon euro vermeye başladı.Ne oldu Adrian sonra?Aslında istenilse ne kadar büyük işler yapabileceğini gösterdi.Takımın en çok aranan adamı oldu teknik heyeti rahatlattı.Şenol hocayı kurtardı birazda.Sadri Şener'in suçu neydi?Suç hocanın diyorsan bu tür konularda sana %100 katılırım...
          Yinede 2 milyon eurodan fazla etmez Adrian...

dünkü lafım neyse bugünküde o.....

Polonya tarihinin transfer rekorudur kendileri...

Değil Avrupada dünyada hiç bir takım herhangi bir polonyalı oyuncuya bu parayı ödememiştir....

Sözgelimi Dortmundun şampiyonluğunda önemli role sahip olan Lewandovksiye bile bu para verilmemiştir.....

ama bizimkiler çok akıllı.... çok....

Yorum

• yonetimi transfer konusunda elestirenlere katilmiyorum..
            ersun doneminde de bu yonetim vardi..ne oldu paralar harcandi tas gibi
            takim kuruldu..sonra senol gunes donemi basladi..yine paralar harcandi ama
            bu sefer yapilan transferler fos cikti..ee simdi baskan ne yapsin allah askina..
            adam zaten ben insaat muhendisiyim futbolcudan cok anlamam diyor ben isin
            mali kismina bakarim diyor..
            patavatsizligi cok oluyor ama transfer konusunda suclu sadri sener degil bence..

Yorum

• Durun size Adrianın transfer parasıyla takımını satın alacağımızı söylemiştim.....

Dalga geçiyorum gibi algılanmıştı.....

Açın bakın araştırın internetten.....

Adrianı transfer ettiğimiz Polonia Warszawa takımı....

Bu takımın toplam değeri..... 11,40 milyon euro....

Biz Adrianı Kaça aldık 5,7 milyon euro.....

Yani Adrianla Zokoraya verdiğimiz para ile şu an Polonyada 3.olan bir takım kurabilirdik....

Ama siz hala bunları görmemeye devam edin...

Bedavaya aldık deyin.....

Yorum

Yinede 2 milyon eurodan fazla etmez Adrian...

dünkü lafım neyse bugünküde o.....

Polonya tarihinin transfer rekorudur kendileri...

Değil Avrupada dünyada hiç bir takım herhangi bir polonyalı oyuncuya bu parayı ödememiştir....

Sözgelimi Dortmundun şampiyonluğunda önemli role sahip olan Lewandovksiye bile bu para verilmemiştir.....

ama bizimkiler çok akıllı.... çok....
                Bana kalırsa 1 milyon euro bile etmez.Hatta bana kalırsa Celutska 800 bin euro,alanzinho 1,2 milyon euro etmez daha fazla eder.Oyuncuların alınma şekli alındıkları durum değişir.Mesela Alper 6 milyon euro hayatta etmez.4 milyon euro deseler alacağız.Bana kalırsa 4 milyon euro da etmez.Konjonktürel olarak değişir bu durumlar Faik abi sen benden çookkkkk daha iyi bilirsin bu işleri.Unutma MAY Campbell ı aldıgında Türkiye transfer rekoru kırmıştı.Ne oldu?Ha doğru şampiyon olmuştuk.Hatta MAY ona şakadan yamyam demişti.

Yorum

Durun size Adrianın transfer parasıyla takımını satın alacağımızı söylemiştim.....

Dalga geçiyorum gibi algılanmıştı.....

Açın bakın araştırın internetten.....

Adrianı transfer ettiğimiz Polonia Warszawa takımı....

Bu takımın toplam değeri..... 11,40 milyon euro....

Biz Adrianı Kaça aldık 5,7 milyon euro.....

Yani Adrianla Zokoraya verdiğimiz para ile şu an Polonyada 3.olan bir takım kurabilirdik....

Ama siz hala bunları görmemeye devam edin...

Bedavaya aldık deyin.....
                  Abi senin vizyonun Polonya ise birşey demiyorum.Öenmli bir yetenek Adrian bana kalırsa çok önemli bir yetenek.Real Madrid Ronaldo'yu alırken koskoca Real Madrid'in 3 te 1 i fiyatına almıştı adamı.

Yorum

Abi senin vizyonun Polonya ise birşey demiyorum.Öenmli bir yetenek Adrian bana kalırsa çok önemli bir yetenek.Real Madrid Ronaldo'yu alırken koskoca Real Madrid'in 3 te 1 i fiyatına almıştı adamı.
                    Trabzonsporun değeri 100 milyon euro görünüyor...

herhangi oyuncuyu 50 milyon euroya bir takıma kakalasak ne sevinirdik değil mi ?

Polonyalılarda işte öyle sevindiler.....

Biz mi.... 20 milyon lira harcadıktan sonra Adriana attığı 3-4 gole 1-2 gol pasına sevinir olduk.....

olayın özeti güzel bir kazık yedik basiretsiz yönetimimizden dolayı....

değil Türkiyede dünyada hiç bir takım bu kadar saf olmaz bu parayı vermezdi Adriana..zaten vermedide... bir tek akıllı biz çıktık...

bunu konjüktürle filan açıklayamazsınız....

bu basiretsizlik bu beceriksizlik....

Yorum

• bende diyorumki şampiyonluktan uzaklaştıgımız ve bunca kabarık bir futbolcu kadromuz varken neden pahalı transferler yapalım.
                      kaldıki herkez hemfikir devre arası iyi adam pek alınamaz. bize sadece bir santrafor lazım onuda 3-5 futbolcu satar karşılarsın.
                      benim yönetimi eleştirmem bu seneden eksiklerini görüpte şimdiden yaz dönemi transferi düşünmemeleri. bakar araştırırsın kimin
                      sözleşmesi bitiyor sana ne kadar katkı saglar. takımda gönderecegin mevkiler neresi ona göre şimdiden harekete geçersin.
                      bu kadar borç varken bonservisi bu kadar pahalı futbolcular almak akıl karı degil. önce bütceni düzelteceksin.
                      bjk gibi batmak dahamı iyi basında Trabzonspor futbolcuların parasını yatıramadı yazması dahamı iyi.
                      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

Trabzonsporun değeri 100 milyon euro görünüyor...

herhangi oyuncuyu 50 milyon euroya bir takıma kakalasak ne sevinirdik değil mi ?

Polonyalılarda işte öyle sevindiler.....

Biz mi.... 20 milyon lira harcadıktan sonra Adriana attığı 3-4 gole 1-2 gol pasına sevinir olduk.....

olayın özeti güzel bir kazık yedik basiretsiz yönetimimizden dolayı....

değil Türkiyede dünyada hiç bir takım bu kadar saf olmaz bu parayı vermezdi Adriana..zaten vermedide... bir tek akıllı biz çıktık...

bunu konjüktürle filan açıklayamazsınız....

bu basiretsizlik bu beceriksizlik....

abicim söylediğinin saçma olduğunu göremeyecek kadar eleştirir olmuşsun.Polonya da yılın futbolcusu seçilmiş bana göre çok iyi bir futbolcu.Adamlara ne deseydik?Sizin takım değeriniz 12 milyon euro size 500 bin euro yeter fazla konuşmayın verin ulen adamı mı deseydik?Şenol hoca beğenmiş mutlaka alınmalı diye rapor geçmiş.Adamlar satmak istemedi zaten Adrian'ı...Zaten bu kulüplerin en büyük geçim kaynağı bu.Milli takıma çıkmış Arjantine gol atmış bir futbolcu.5,25 milyon euro verdik ve sattılar.Eminim başkanları senin gibi ohhh ne güzel geçirdik dememiştir.Mesela Onur'u ne diyoruz abi 20 milyon euro verseler satmayız.Adam diyecek ki sizin kulüp değerinin yarısı kadar olan para 50 milyon euro veriyoruz.Satarız abi.Ohhh ne güzel de kakaladık ama demeyiz.Değerini buldu gitti deriz.Abi 200 milyon euroluk bir kulüp girdi-çıktısıyla 11 milyon euroluk kulübün oranlarını karşılaştırma.Türkiye %9,2 büyüdü.Toplam büyüme değeri 48 milyar euro oldu geçen yıl.Aynı yıl ABD %1,1 büyüdü toplam büyüme oranı rakamsal olarak 176,3 milyar euro oldu.Şimdi yüzde olarak biz fazla büyüdük ama aslında nominal rakamlarda amerika bizden 3,5 kat fazla büyüdü.Bilmem anlatabildim mi abi Aslında sen bu işleri çok iyi biliyorsun da neyse...Hacı gelsin abi söz oyum ona olacak sırf seni ve hacıyı izlemek için

Yorum

abicim söylediğinin saçma olduğunu göremeyecek kadar eleştirir olmuşsun.Polonya da yılın futbolcusu seçilmiş bana göre çok iyi bir futbolcu.Adamlara ne deseydik?Sizin takım değeriniz 12 milyon euro size 500 bin euro yeter fazla konuşmayın verin ulen adamı mı deseydik?Şenol hoca beğenmiş mutlaka alınmalı diye rapor geçmiş.Adamlar satmak istemedi zaten Adrian'ı...Zaten bu kulüplerin en büyük geçim kaynağı bu.Milli takıma çıkmış Arjantine gol atmış bir futbolcu.5,25 milyon euro verdik ve sattılar.Eminim başkanları senin gibi ohhh ne güzel geçirdik dememiştir.Mesela Onur'u ne diyoruz abi 20 milyon euro verseler satmayız.Adam diyecek ki sizin kulüp değerinin yarısı kadar olan para 50 milyon euro veriyoruz.Satarız abi.Ohhh ne güzel de kakaladık ama demeyiz.Değerini buldu gitti deriz.Abi 200 milyon euroluk bir kulüp girdi-çıktısıyla 11 milyon euroluk kulübün oranlarını karşılaştırma.Türkiye %9,2 büyüdü.Toplam büyüme değeri 48 milyar euro oldu geçen yıl.Aynı yıl ABD %1,1 büyüdü toplam büyüme oranı rakamsal olarak 176,3 milyar euro oldu.Şimdi yüzde olarak biz fazla büyüdük ama aslında nominal rakamlarda amerika bizden 3,5 kat fazla büyüdü.Bilmem anlatabildim mi abi Aslında sen bu işleri çok iyi biliyorsun da neyse...Hacı gelsin abi söz oyum ona olacak sırf seni ve hacıyı izlemek için
                          düşündüğünüz ne kadar saçma diye başlamışsınız sonrasında yorum beklemiyorsunuz demektir.....

Evet Avrupada bizden büyük onlarca klüp var.... bizim gibi 100 milyonluk değilde milyar dolarlık olanlarıda var...

Onların hiç birisi hiç bir polonya oyuncusuna bu parayı vermemiş....

bir tek akıllı biz çıkmışız.....

siz gururlanmaya devam edin ne diyeyim.....

ne kadar çok kazık yersek o kadar gurur duyalım o zaman....

yahu Mustafa Hoca 4.150.000 bin euroya destan yazıyor destan.....

Ha sizin gibi taraftarlar olduğu müddetçe 40 yaşında adama 40 milyon euroda verirler siz yine ses çıkarmazsınız....

böyle devam edin.....

adamın takımını satın alacak paraya kasmışlar bize resmen... siz uyuyum iyi uykular tatlı rüyalar....
                          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.12.2012, 14:25.

Yorum

düşündüğünüz ne kadar saçma diye başlamışsınız sonrasında yorum beklemiyorsunuz demektir.....

Evet Avrupada bizden büyük onlarca klüp var.... bizim gibi 100 milyonluk değilde milyar dolarlık olanlarıda var...

Onların hiç birisi hiç bir polonya oyuncusuna bu parayı vermemiş....

bir tek akıllı biz çıkmışız.....

siz gururlanmaya devam edin ne diyeyim.....

ne kadar çok kazık yersek o kadar gurur duyalım o zaman....

yahu Mustafa Hoca 4.150.000 bin euroya destan yazıyor destan.....

Ha sizin gibi taraftarlar olduğu müddetçe 40 yaşında adama 40 milyon euroda verirler siz yine ses çıkarmazsınız....

böyle devam edin.....

adamın takımını satın alacak paraya kasmışlar bize resmen... siz uyuyum iyi uykular tatlı rüyalar....
                            Milyar dolarlık Real Madrid'in ne işi olur polonyalı futbolcuyla...Hayırdır abi Real Madrid ile mi yarışıyorduk abi biz?O Mustafa hocanın öğrencileri Galatasaray'ı devirdi.Bizim bütçenin 3 katı büyüklükte...Unutma hocammm o takımı kuran da SADRİ ŞENER...Biz övünüyoruz o takımla.Bak abicim nereden bakmak istersen ona göre görürsün.Senin mantığınla o zaman Galatasaray Şampiyonlar liginde tur atladı Manchester United'ı 1-0 yendi çok geçmeden 1461 Trabzon gururumuz olan takım Galatasaray'ı yendi.Manchester'a 5 atarlardı değil mi? Hala adamın takımını satın alacak rakam makam diyorsun abi.Daha nasıl anlatsam ne desem boşşşşşşşşş.Kafa başka yerde çünkü...Neyse abi saygısızlığa gidecek bu iş yoksa ben söyleyeceğimi söyledim.Hala çözüm önerini bekliyordum abi ama neyse boşver.

Yorum

Milyar dolarlık Real Madrid'in ne işi olur polonyalı futbolcuyla...Hayırdır abi Real Madrid ile mi yarışıyorduk abi biz?O Mustafa hocanın öğrencileri Galatasaray'ı devirdi.Bizim bütçenin 3 katı büyüklükte...Unutma hocammm o takımı kuran da SADRİ ŞENER...Biz övünüyoruz o takımla.Bak abicim nereden bakmak istersen ona göre görürsün.Senin mantığınla o zaman Galatasaray Şampiyonlar liginde tur atladı Manchester United'ı 1-0 yendi çok geçmeden 1461 Trabzon gururumuz olan takım Galatasaray'ı yendi.Manchester'a 5 atarlardı değil mi? Hala adamın takımını satın alacak rakam makam diyorsun abi.Daha nasıl anlatsam ne desem boşşşşşşşşş.Kafa başka yerde çünkü...Neyse abi saygısızlığa gidecek bu iş yoksa ben söyleyeceğimi söyledim.Hala çözüm önerini bekliyordum abi ama neyse boşver.
                              çözüm önerisimi.....

dediğinize göre bir sorun yok....

her şey güllük gülistanlık...

Futbol Uleması ! bir hocamız , her şeyin en iyisini bilen bir başkanımız ! var....

Daha belamı istiyoruz Allahtan....

Yorum

çözüm önerisimi.....

dediğinize göre bir sorun yok....

her şey güllük gülistanlık...

Futbol Uleması ! bir hocamız , her şeyin en iyisini bilen bir başkanımız ! var....

Daha belamı istiyoruz Allahtan....
                                ...............

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X