Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Şenerden inciler.....

-Alperi ara transferde alamayız......

-Sapara kalmak istemiyor..... Ordu,karabük , antep onu istiyor..en çok parayı karabük veriyor....

-Ara dönemde alıcı değil satıcıyız... cech , vittek , barış satış listesinde.....hem çok borç var adam almaya korkuyorum....

Siz devreden sonra takımın düzeleceğine inanmaya devam edin arkadaşlar.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• yönetimin gitme vakti geldi sanırım tez zamanda bavuallarını toplayıp gitmeleri dileğiyle...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şampiyon takımın büyük çoğunluğu değişti, artık yönetim ve teknik kadronunda değişmesi lazım ...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadri Şenerden inciler.....

-Sapara kalmak istemiyor..... Ordu,karabük , antep onu istiyor..en çok parayı karabük veriyor....

-Ara dönemde alıcı değil satıcıyız... cech , vittek , barış satış listesinde.....hem çok borç var adam almaya korkuyorum....

Takımın düzeltmesi için transfere ihtiyacı yok. Belki bir santrafor olabilir.
          Ligde 7. sıradayız ama kadro kalitemiz en az ilk dört içinde olmalı.
          Onur için birşey yazmıyorum bile.
          Giray-Bamba Süper Lig için gayet yeterli bir defans.
          Colman-Sapara-Zokora-Soner gibi ortasahalar İstanbul kulüplerinde bile rahat ilk 11 oynayabilir.
          Adrian, Alanzinho, Olcan, Yasin, Volkan gibi adamlar da lig ortalamasının gayet üzerinde.
          Forvet biraz sıkıntılı, ama Halil, Janko ve Henrique'de boş adamlar değiller..

Sonuçta, evet transfer işe yarayabilir, ama transferden daha çok takımın potansiyelini hayata geçirmesine ihtiyaç var. Devre arası kampının iyi değerlendirilmesi ve ikinci yarı başındaki ivme ihtiyacımız olan. Bu açıdan kadronun küçülmesi faydalı olur. Yeni transfer ise eksi etki bile yapabilir.
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

Yönetimin transfer listesindeki isimlerden birisi olan Eren Derdiyok Fenerbahçe ile anlaşmış....

Eminim diğerlerini de İstanbul takımları alıcak....
            Bu arada, Eren'in ciddi bir pkk sempatizanı olduğu pek bilinmiyor kamuoyunda. Oysa, neden isviçre milli takımını seçtin diye sorduklarında, ben kürtüm Türk milli marşını okumam gibi demeçleri bile var. (isviçre milli marşını okuyor mu bilemiyorum ama) Ben Eren'in Türkiye'ye gelmesini düşük ihtimal görüyorum.. .
            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Ben yönetimi Janko transferi için Burak transferinin bitmesini beklemesinden dolayı eleştiriyorum.. Eğer beklersen böyle son dakikaya sanki umut varmış Buraka kalacakmış gibi NDoye elden kaçar Janko'yu alırsın sistemine bakmadan.. Sonra da düşün dur niye olmadı diye... Oysa, Burak'ın gideceği belli, sen o daha gitmeden yapsana transferini, Burak kalırsa ne ala, kalmazsa ama sonuç ortada.. Bugün Burak olsa ligi 7. değil ilk iki içinde bitirirdik.. 33 puanla ligin ilk yarısının lider bittiği lig kaçtı gitti.. Biz ne zaman zirveye oynasak ilk yarı 40 puanla biter zaten..
              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Kongrede bizzat Başkanın ağzından...

-Borcumuz hiç te fazla değil...

-şampiyonluğa oynayan takımların tabiki borcu olucak ( sanki bu sene şampiyonluğa oynuyormuşuz gibi )

-borcumuzun karşılığı var....bunları kafaya takmayın diyordu....

Şimdi kongreden beri geçen 3 haftada borcumuz birden arttımı ne olduda şimdi borçtan korkuyorum diyor.....

Valla bu başarısız ortamda milleti güzel uyuttu... İbra ettirdi yönetimini.... ( ben etmeyenlerden biri idim.... ) kandırdı kaba tabirle...

ama mızrak çuvala sığmadığı gibi gerçeklerde sığmıyor artık hiç bir yere...

geçen sene şampiyonlar liginden kazandığımız 50 milyon tl ile bütçemizi düzeltmiştik... bu sene böyle bir gelirimiz yok...

borcumuzda gitgide artıcak....

bunu bilmek görmek için kahin olmaya gerek yok....

Yorum

• bu yanlış transfer politikamız ne zaman değişecek ya !
                  ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Alper Potuk için GS devreye girmiş adamlar 5 milyon veriyorlar...desenize yine avucumuzu yaladık....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Sadri Şenerden inciler.....

Alper'i ara transferde almak hakikaten zorlaştı.6 milyon euro yani 12,5 trilyon artık 4 milyon euro da futbolcu istiyor toplamında yani 9 trilyon yani toplamında
                      23 trilyon sen vereceksen abi şu ara transfer döneminde alalım.Biraz akıllı olmak gerekiyor.

Sapara kalmak istemiyorsa zaten Şenol hoca da bu yönde hareket ediyor.E yönetimde hocaya danışarak birşeyler yapacağına göre en fazla parayı verene satılır nihayetinde.Zaten mevkiisinde birçok oyuncu var ve yabancı statüsünde bir oyuncu.Gitmesi gayet doğal...

Ara dönem almaktan çok satmak en önemli düşünce olmalı.Şenol hoca,spor yorumcuları ve herkes biz dahil kadronun şişkinliği,kadro istikrarsızlığı en büyük sorun demiştik.Birilerini almak için önce birileri gidecek elimizdeki kadroya bakacağız ki ona göre eksikliklere göre isabetli transfer yapalım.

Eren Derdiyok'u fener almış.Nobreyi fener almış.Bugünkü birçok ulusal basına göre de Emenikeyi bitirmişler.6 forvetle oynar artık fener.Sadece gülüyorum abi.

Transfer yapmaya korkar oldum çok borç var diyorlar lafını bak abi aaslında ne demiş:“Her fırsatta ‘borçsuz Trabzon mu, başarılı Trabzon mu istiyorsunuz?’ diye soruyorum. Hem başarı hem de borçsuz Trabzon olmaz. Borç düşsün diye Trabzonspor’u küçük hedefler peşinde koşturamayız. Öyle bir borç korkusu var ki camiada, transfer yapmaya bile korkuyorum. Herkes ‘aman borç var’ diyor” dedi.

Herhalde ne demek istediğini anlamışsındır abi.Yani burada transfer diye bağıranlardansın.Haliyle kredilerle halledilir borç hanesine yazılır sonra gelirlerle 1-2 yıl içinde gider hanesinden silinir bu borç.Lafı istediğimiz yere çekmeyelim be abi.Birşeyler istiyorsak yapıcı olumlu eleştiri yapalım.Çıkalım diyelim ki başkana;başkanım biz bu durumları biliyoruz.Taraftar olarak sizden şunları istiyoruz ve her türlü desteğe hazırız.Sadri Şener bizi umursamaz,dinlemezse eleştirimizi yapalım.Adam her fırsatta hatalarımız olabilir ama kimse de gelip bize yapıcı eleştiri yapmıyor ki.Ders alırız bakarız biz de diyor adam.Oturmakla olmaz bu işler proje yapmakla olur.Gelin birlik olalım beyler.Trabzonspor için neyse hayırlısı onu yapmak için canla başla çalışalım.Buradan laf yetiştirmekle sözleri çarptırmakla olmaz bu işler.
                      En son özgür6161 tarafından düzenlendi; 27.12.2012, 12:34.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transfer yapmaya korkar oldum çok borç var diyorlar lafını bak abi aaslında ne demiş:“Her fırsatta ‘borçsuz Trabzon mu, başarılı Trabzon mu istiyorsunuz?’ diye soruyorum. Hem başarı hem de borçsuz Trabzon olmaz. Borç düşsün diye Trabzonspor’u küçük hedefler peşinde koşturamayız. Öyle bir borç korkusu var ki camiada, transfer yapmaya bile korkuyorum. Herkes ‘aman borç var’ diyor” dedi.

Herhalde ne demek istediğini anlamışsındır abi.Yani burada transfer diye bağıranlardansın.Haliyle kredilerle halledilir borç hanesine yazılır sonra gelirlerle 1-2 yıl içinde gider hanesinden silinir bu borç.Lafı istediğimiz yere çekmeyelim be abi.Birşeyler istiyorsak yapıcı olumlu eleştiri yapalım.Çıkalım diyelim ki başkana;başkanım biz bu durumları biliyoruz.Taraftar olarak sizden şunları istiyoruz ve her türlü desteğe hazırız.Sadri Şener bizi umursamaz,dinlemezse eleştirimizi yapalım.Adam her fırsatta hatalarımız olabilir ama kimse de gelip bize yapıcı eleştiri yapmıyor ki.Ders alırız bakarız biz de diyor adam.Oturmakla olmaz bu işler proje yapmakla olur.Gelin birlik olalım beyler.Trabzonspor için neyse hayırlısı onu yapmak için canla başla çalışalım.Buradan laf yetiştirmekle sözleri çarptırmakla olmaz bu işler.
                        Borç şu şekilde olur....

bir kaç örnek vereyim....

-Mesela Zokorayı menejeriyle birlikte 6 milyon euroya alırsın.... 1e 2 ye satamazsın.....

-Henrigueye 4,4,5 milyon euroyu bizden başka hangi akıllı verirdi.. biz verdik yarısına bile satamayacağız....

-Adrianı saymıyorum bile Ona verdiğimiz parayla yeminle takımını satın alırdık....

-Barış Özbek 2 senedir yatıyor.... Oysa 2 milyon euroya yakın para ödendi Ona..katkısı ne..koskoca bir 0.....

-Brozeklerin maliyeti 3 milyon euroyu geçiyordu..Mehmer Marşıyla geldiler İzmir Marşıyla gittiler.....Mustafa Yumlu daha çok gol attı onlardan....

-Oynatmayacağım Vitteke 1 milyon euro vermişsin......

Bu ve bunun gibi yanlışlar saçmalıklar birikiyor...görev zararı oluyor....

Borç 140 a vuruyor...

Oysa gelirimiz bunu karşılayan bir noktada değil..sadece oyuncuların garanti ücretlerine yetmez şu anki bütçemiz.....

ne olacak borcumuz gitgide artacak..

hal böyle iken Başkanın nesini savunacağız.. Nasıl savunacağız...

Birlik olalım derken 2 milyon euroluk adamlara 6 milyon euro verilmesine göz mü yumalım....

ya da menejerlerin zengin olmasına....

anlamıyorum...

not :Başkanın en önemli yanlışı halkı en fazla aldatmak istediği nokta şu....başarılı olmak istiyorsan brç yapacaksın.yapmazsan başarı belmez... başarı olması için illa tonla borç yapmak gerekmiyor...Faruk Özak 8 milli oyunculu takımla takımı şampiyonluğa koşarken kasamızda artı para vardı...bir kuruş borcumuz yoktu....
                        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.12.2012, 13:04.

Yorum

• faik yazını okuyan!!! bu konuda gerekli bilgiye alabilir....herkesin bir fikri olabilir ancak yorum yapılamıyor yada yanlıs yapılıyor....yukardaki yazı ayrıntılı ve net zaten fazlada yorum içermiyor....

faik son yazındaki not bolumune katılmıyorum....bir yanlıs bir yanlıs örnekle acıklanamaz....
                          ıslak imza....

Yorum

• -Akyazı projesi
                            -Transfer hataları
                            -Taraftara kupa hakkımız diyip ardından buna uygun duruş sergileyememek (doğuş otomotiv olayı, her hafta yapılan gösterilere bir yöneticini bile katılmaması..)
                            -Basketbol şubesi yönetememek ve lig düşürmek
                            'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              faik yazını okuyan!!! bu konuda gerekli bilgiye alabilir....herkesin bir fikri olabilir ancak yorum yapılamıyor yada yanlıs yapılıyor....yukardaki yazı ayrıntılı ve net zaten fazlada yorum içermiyor....

faik son yazındaki not bolumune katılmıyorum....bir yanlıs bir yanlıs örnekle acıklanamaz....
                              yok yani başarılı olmak için illa 300 milyon tl borç yapmamız lazım mealinde bir şeyler söylemişti başkanımız...

Ona istinaden söyledim bunu....

birde şunu ekleyeyim müsadenizle...

Bir oyuncunun değeri sadece alım satım fiyatıyla ölçülemez tabiki... Takıma çok faydalı olduysa örneğin 6-7 maç kazandırdıysa buda klübe yarar sağlar...

ama hem tonla para verip hemde leblebi kadar fayda sağlamamışsa işte burada başarısızlık var demektir....

Yorum

Borç şu şekilde olur....

bir kaç örnek vereyim....

-Mesela Zokorayı menejeriyle birlikte 6 milyon euroya alırsın.... 1e 2 ye satamazsın.....

-Henrigueye 4,4,5 milyon euroyu bizden başka hangi akıllı verirdi.. biz verdik yarısına bile satamayacağız....

-Adrianı saymıyorum bile Ona verdiğimiz parayla yeminle takımını satın alırdık....

-Barış Özbek 2 senedir yatıyor.... Oysa 2 milyon euroya yakın para ödendi Ona..katkısı ne..koskoca bir 0.....

-Brozeklerin maliyeti 3 milyon euroyu geçiyordu..Mehmer Marşıyla geldiler İzmir Marşıyla gittiler.....Mustafa Yumlu daha çok gol attı onlardan....

-Oynatmayacağım Vitteke 1 milyon euro vermişsin......

Bu ve bunun gibi yanlışlar saçmalıklar birikiyor...görev zararı oluyor....

Borç 140 a vuruyor...

Oysa gelirimiz bunu karşılayan bir noktada değil..sadece oyuncuların garanti ücretlerine yetmez şu anki bütçemiz.....

ne olacak borcumuz gitgide artacak..

hal böyle iken Başkanın nesini savunacağız.. Nasıl savunacağız...

Birlik olalım derken 2 milyon euroluk adamlara 6 milyon euro verilmesine göz mü yumalım....

ya da menejerlerin zengin olmasına....

anlamıyorum...

not :Başkanın en önemli yanlışı halkı en fazla aldatmak istediği nokta şu....başarılı olmak istiyorsan brç yapacaksın.yapmazsan başarı belmez... başarı olması için illa tonla borç yapmak gerekmiyor...Faruk Özak 8 milli oyunculu takımla takımı şampiyonluğa koşarken kasamızda artı para vardı...bir kuruş borcumuz yoktu....

Borç 140 değil 128 milyon tl.Bana gelir hesaplarını getir abi sana hepsinin cevabını vereceğim.Hani giderimizi karşılayamayan gelirimizi.SPK'nın UEFA'nın incelemediği bu hesapları getir.Bakın transferlerde hatalar olabilir.Bunları kim istedi?Şenol hoca..Zokora alındığında kimse ses çıkarmıyordu şimdi ne oldu?Kaldı ki benim hiç sevmediğim bir adam.Menajerlik ücreti dahil 6 milyon euro.1 milyon euroya mı alacaktın adamı?Burada gelmiş Faruk Özak'ı övüyorsun bana ya...Takımı şampiyonluğa koşuyormuş.Burada kulübü şampiyon yapmış bir adam var hatalarıyla başarılarıyla...Seneye bırakır Sadri Şener,gelir istediğiniz bir adam çok merak ediyorum ne yapacağını?Unutma çok kolaydır yönetimde olanı eleştirmek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X