Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çakıroğlu güldürdü valla, aday olacakmış Aralık ayındaki kongrede.

Biz o yanlışı bir kere yaptık, bir kere daha yapmayız.

İHO'nun Nuri Albayrak döneminde yaptığı çıkışlara ne kadar da çok benziyor.

Farkında mısın kalite her seçimde daha da artması gerekirken gittikçe düşüyor.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Benim oyum Sebahattin başkana.

Yorum

• Transfer dönemi gelir geçer. Mühim olan iyi yönetebilmektir
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yine cumhurbaşkanını karşılamış....

Sana ne desem az,sana da seni savunana da.....
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

karşısına çıkacak birisi varmı,?yok,ozaman böyle devam.
            Onun için birşey söylemeye gerek yok.
            Başkan olmadan önce söylediklerinden farklı davrandığından dolayı ona karşıyım.
            Bir ara ona karşı dinazorlar tarafından kazan kaldırıldı ama etik olmadığı için iho dan yana tavır koydum normal şartlarda iho yu asla savunmam.
            Lütfen şu camiaya layık bir başkan olduğuna dair işler yap.

Yorum

• Trabzonlu Sn Erdoğan'dan kupayı istemeli, ama nerde. Allah benim ömrümden alsın ve Sn Erdoğan'a versin diyen zihniyetler...kupayı nasıl isteyecekler. Yeterki yan yana hatıra fotoğrafları çektirsinler....Zaten Sn Erdoğan'ın bu konuda bakışı ve yönlendirmeleri belli: Kulüpler değil, şahıslar ceza alsın....
              Sonuç: Ne kulüp, ne de şahıs ceza aldı. Sadece Sn Erdoğan Trabzon'dan rekor oy aldı. Hepsi bu kadar... Ne kadar gurur duysak azdır. Onlara hava hoş, bizde burada tepinip duralım bu onursuz duruşa karşı.. İçim içimi yiyor kupamızın çalınması yetmemiş üstüne aşağılık bir durum yaşatıyorlar bize yalakalıkta sınır tanımıyorlar yeter Allahım bu onursuz insanları def et bu şehirden sen bunları bildiği gibi yap!

Yorum

• Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor
                Ali Öztürk
                bilgi@gunebakis.com.tr

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu geçtiğimiz hafta basına yaptığı söylemde Aralık’taki muhtemel seçimli kongre sözünden de vazgeçtiğini açıkladı. Sözleri şöyle: “Trabzonspor taraftarı bizim 2,5 seneliğine seçti. ’Bu işi beceremedim’ diyecek halimiz yok. Verilen süreyi tamamlayacağız”

Trabzonspor Hukuk Devleti normlarında, demokratik değerlerle yönetilen bir kulüp. ‘Ben başarılı olamadan gitmem’ demek büyük bir soruna işaret ediyor. Başkan Hacıosmanoğlu’nun hem demokratik, hem hukuki ve hem de sosyal açıdan direnme hakkı bulunmuyor. ‘Başarılı olmadan gitmem’ demek istiyorsa, Trabzonspor’un başından gitmeyi galiba hiç düşünmüyor demektir. İzlediği kavgacı ve güvensiz politikalarla hiçbir zaman başarılı olamayacağına göre, galiba ömür boyu başkan kalmayı düşünüyor!..

1-Hukuki açıdan sorunlu: Trabzonspor Kongresi Hacıosmanoğlu’nu 2,5 yıllığına değil, 6 aylığına başkan seçti. Hukuk böyle karar verdi. Yargıtay da bu kararı muhtemelen onayacak. Ortada böyle bir tablo olmasına rağmen ‘2,5 yıllığına seçildim gitmem’ demek ne anlama geliyor? Hem başarısız olacaksınız, hem hukuki dayanaktan yoksun kalacaksınız hem de ‘Bu işi beceremedim diyecek halim yok. Becerene kadar gitmem’ diyeceksiniz. Böyle bir anlayış dayatma olmaz mı? Trabzonspor hukuk kurallarına göre yönetilmiyor mu?

2-Demokratik açıdan sorunlu: Trabzonspor camiası Hacıosmanoğlu’nu, ‘Ben kupayı 6 ayda getiririm’ sözüne inanarak seçti. Öylesine çaresizdi ki nasılını sormadan güvenip oy verdi. Ardından camianın ‘şikeye direniş iradesi’ dönemin başbakanının iradesine teslim edilince ve kupa beklentisi sona erince 1600 noter tasdikli imzayla kongre istendi. Hacıosmanoğlu bu noktada bile, ‘toplayıp gelsinler gereğini yaparız’ dedi. Trabzonspor tarihinde ilk kez gerçekleşen bu talebin olamayacağını zannetti. İmzalar toplanınca bir kenara atıp ‘bunların bir hükmü yok’ diyebildi. Camianın kongre talebine direnen bir yönetim demokratik olmaktan çıkmış, dayatmacı hale dönüşmüş demektir. Trabzonspor kulubü demokratik değerlerle yönetilmiyor mu?

3-Sosyal açıdan sorunlu: Trabzonspor’u 27 yıl sonra şampiyon yapan başkanı eften püften nedenlerle mahkemeye veren… En saygıdeğer başkanlara en ağır hakaretler edebilen ve kendi takımının medyasına yasaklar getirip iftiralar eden, yönetimi kendisini terk eden, kalan 8 yöneticiden biri, şikecinin boynuna atkı takarken bile o yöneticinin gideceğinden korkup görmezden gelen başkan kime ve kimlere başkanlık yapacak?

Verdiği sözleri yerine getirmeyince vazgeçen... Yerine getiremediği sözleri yok hükmünde gören ve sandıktan kaçan Trabzonspor Başkanı kendince bir muhasebe yapmalı. Çocukluğundan beri hayalini kurduğu başkanlıkla başarılı olma şansı kalmadığını kabullenmeli. Trabzonspor’u her şeyden çok sevdiğini göstermek için en sevgiliye daha fazla zarar vermemek adına Aralık’ta güven oyu aramalı… Kavgayla götürülecek başkanlık en çok sevgiliyi yaralayacak.

Trabzonspor demokratik ve hukuk değerleriyle yönetilen bir kuruluştur. Oldu bittilere boyun eğmesi beklenmemeli...

Yorum

• Tükürdüğünü yalamaya devam ediyor.

Tamam istifa etme de be adam o zaman niye Aralık ayına kadar şampiyonluk potasında olmazsak istifa ederim dedin?

Yazık ulan valla.....
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Yerel basın tam gaz saçma sapan eleştirilerine devam ediyor.takımın durumuyla alakalı camiayı bileştirici haberler neden yapılmıyor arkadaş.yahu seçim zamanı gelir ne yazarsan yaz.vakit takımın ayağa kalkma vaktidir tatava vakti değil.

Yorum

• daha yapıcı daha gündem değiştirmeden boş vaatler vermeden devam etmeli
                      www.akyuzkalip.com
                      www.facebook.com/akyuzkalip
                      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Trabzonspor Yöneticisi Köksal Sadıklar: "Çimin altında kalan bölümlerde hiçbir sıkıntı yok. Sorun çimin kendisinde."

Yani Onur'u sakatlayan zemin değil çimen. E güzel
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Divan Kurulunda olay!

Yöneticiler salonu terk etti.

Trabzonspor Divan Kurulu'nda Özkan Sümer'in sözleri yöneticilerin büyük tepkisine neden oldu.

Eski başkanlardan Özkan Sümer'in, "Trabzonspor'da borçlar yapılandırılarak kumar oynanıyor" sözü üzerine Trabzonspor'un mali işlerden sorumlu Abdi Serdar Üstünsalih, "Ben bankacıyım bana kumarbaz diyemezsiniz" diyerek ayağa kalktı.

Sümer'in ağır eleştirilerine ilk tepki Trabzonspor yöneticisi genel sekreteri Köksal Güney'den geldi. "Bu eleştirileri hak etmiyoruz. Burada durmayız" diyerek salonu terk etti. Ardından Köksal Sadıklar dışarı çıktı.

Daha sonrasında kimliği henüz belli olmayan ve divan kurulu üyesi olmadığı belirtilen bir şahıs Özkan Sümer'e, "Trabzonspor'u bitirdiniz" diyerek bağırdı. Şahsı toplantıdan dışarıya çıkarkmak isteyen üyeler arasında kısa süreli arbade yaşandı. Eski Yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz ile şahıs arasında kavga çıktı. Birbirlerine saldıran Yılmaz ve ismi henüz öğrenilemen kişin arasında salondakiler girdi.
                          Gerginlik 20 dakikada ancak yatıştırılabildi.

Özkan Sümer konuşmasına devam ederek, "Bu yönetim kurulu yönetmiyor, Trabzonspor'un üzerinde tepiniyor! Burası alınma değil anlama yeri" diyerek konuşmasını bitirdi.

Özkan Sümer'in olay çıkaran sözleri:

Tolunay'ın gönderilmesinin hesabını bu yönetim kurulu verdi mi? Mustafa Reşit Akçay'ın göreve getirilmesi aynı şekilde bir anlaşılmazlık ve acelecilik içinde gerçekleşti! Ömer Eyübyoğlu... Fatih Tekke... Aynı şekilde.. Bunlar mahalle yönetiminin dahi yapamayacağı şeyler. Ünal Karaman'a da aynısnı yapıldı... Bunlarla ilgili kendinizi sorumlu hissetmiyor mu sunuz? Üye sayısı Trabzonspor'un üye sayısını arttırmak için değildir, işgal içindir. Üye sayısındaki artış işgale dönük bir operasyondur. Trabzonspor hiç kimsenin sahip olabileceği bir şey değil, ait olacağı bir yerdir. Trabzonspor biziz. Güç birliği yapacağına, suç birliği yapıp bu yönetimi getirdik! Mesele budur. Rakamlar bir kumarbaz gibi çarpıtılıyor. Bunu da bir saygısızlık olarak görüyorum. Trabzonspor için 4 büyük tehdit var. Siyasallaşma, itibarsızlaşma, yalnızlaşma ve kendinden uzaklaşma. Bunlar var mı yok mu? Burası alınma değil anlama yeri. Bu yönetim kurulu yönetmiyor, Trabzonspor'un üzerinde tepiniyor. Şahsi meselelerimizi kulüp üzerinden çözmeye kalktığımız zaman en büyük parçalanmayı yaşarız ve Trabzonspor'u bitiririz.

http://www.haber61.net/divan-kurulunda-olay-195858h.htm
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Trabzonspor'un kalkınmasıni, basarili olmasını istemeyenler tezgaha devam ediyor.200 milyon borc yapılırken yan gelip yatip maas alanlarin sesi gurlesti.

Yorum

• Ynt: Yönetime Yönelik Eleştiriler

Ozkan Sumere maas baglamamislar ondan kopurmus.. Kene gibi yapismislar Trabzonspor'a.
                              En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 25.10.2014, 13:33.

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yine cumhurbaşkanını karşılamış....

Sana ne desem az,sana da seni savunana da.....
                                nasıl bir uslüp bu?

serbest mi bu tür şeyler

e o zaman
                                Hacıosmanoğlu'nu sevmeyene de, onu eleştirene de.....
                                elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X