Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Ankaragücüne para verdik biz, yani onlar zor durumdaydılar. Hatta sonradan oynatmadığımız oyuncuları Ankaragücüne göndericektik ama transfer yasakları vardı. Bilmeden yazmayın bari. Ama ne önemi var Yönetime sallayayım da...
    Galatasaray Burak Yılmaz'ı bizden bedavaya mı aldı ?, ben bilmeden yorum yapmayayım ama sende öyle bişe de ki birşeye benzesin...Senin yönetiminin yaptığı herşey etik, başkaları yaptımı etik dışı..Biraz gerçekçi olun lütfen..Zaten bu zihniyet bizi bu hale getirdi..Bak 4-5 sene önce Fatih Tekke'yi kulüpten içeri sokmayan Hacısalihoğlu'da başlamış sallamaya.O zaman o adamın ağzına bakarak Fatih Tekkeyi almayanlar şimdi ondan da eleştiri alıyor..

Yorum

• Sorular, sorular…

Fikstür çekimlerine katılmayarak tavır koyduğu federasyon başkanının seçilmesine kim ön ayak olmuştur?
      Yönetime iki üye yerleştirmekten gurur duyarak, “bazı küçük beyinliler bunları idrak edemez” şeklindeki veciz söz kime aittir?

Erdal Atalay için, “O varsa ben yokum”, Selçuk için, “Ben göreve devam edersem o kalacak”, Burak için, “Galatasaray’a vermem, Lokomotif’e sattım” diyen başkan kimdir?

“Kombine bilet almıyorlar” diye suçladığı taraftarı Fenerbahçe maçı öncesi gaza getirip kulübün ceza almasına sebep olacak hareketlere çanak tutan kimdir?

82 puan alan kadroyu dağıtan kim?

Bu futbol ortamında, bu transfer politikası ile üstüne üstlük 3 maçı da seyircisiz oynayacak bir sezon için kombinelere olmayan ilginin kabahatlisi kim?
      Duruşmalara ilgi göstermediklerinden yakındığı Trabzonluları, dahası yöneticileri tahsiliyle, görgüsü ile aşağılayan kimdir?
      Bu soruların cevaplarını bir kenara bırakalım ve devam edelim: Dikkat ediyor musunuz, Trabzonspor, aşağı yukarı futbol dünyasından herkesle dargın, herkesle kırgın, herkese karşı. Yapayalnız kaldı, son günlerde. “Komşularla sıfır sorun” diyerek yola çıkan hükümet gibi mübarek!
      TFF’ye aldığı taraflı kararlardan ve Başkan Vekili’nin açıklamalarından, Kayseri ile kalecisi hakkındaki söylemlerinden, Bursa’nın 5. Büyük olmasını küçümsemekten, Eskişehir ve Karabük ile şike iddiası beyanatlarından, Fenerbahçe’yi söylemeye gerek yok, Galatasaray ile Burak olayından, Beşiktaş ile sudan sebeplerden, birçok Anadolu kulübüyle başkanlarını, yönetimlerini küçümsemekten kavgalı Başkanımız, dolayısıyla kulübümüz. Şimdi sırada UEFA var, alacağı kararlar beklediğimiz gibi çıkmazsa, onlara da cephe açarız.

Hatırlarsanız geçmişte Gençlik Spor Genel Müdürü’nü aşağılamıştı. Galatasaray’ın Arena stadı yapımından dolayı hükümet aleyhinde olmuştu, şike surecinde hedef CHP oldu, Grup Başak Vekili’nin Fenerbahçe divan üyesi olmakla suçlamıştı. Şimdiki bakanın Galatasaray kongre üyesi olmasını gündeme getirmişti. Eski spor bakanından dönemi içinde beklenen yardımlar alınamayınca karşı olmuştu, sahildeki eski fuar alanı tahsisi yapılmayınca belediye başkanı aleyhinde taraftar yürüyüşü son anda engellenebilmişti, vali aleyhine verilen gereksiz beyanatlar sonrası da kırgınlık yaşanmıştı. En büyük güvencesi Şenol hocayı kaç kez haksız yere toplumun önüne attı.

Bunların hepsinde haklı olabilirsin ya da haklı mazeretlerin olabilir. Ancak durum apaçık ortada, kulüp şimdi yapayalnız, varlığında artık bu kulüp hiçbir konuda destek görmez, yardım alamaz, güçlü olamaz. Ne yazık ki, büyük ihtimalle de başarılı olamaz.Kulübün acilen "beyaz simalara",bir "beyaz sahifeye" ihtiyacı var.

Sayın Başkan; bu kibir, bu kompleksle bu megalomani ve bugünkü konumun ile kulübe zarar veriyorsun. Yoruldun yıprandın, güvenirliliğini yitirdin ve yalnız kaldın. Gel Trabzonsporlular’ı daha fazla üzme, kendini de daha fazla yıpratma. Bugün yapılması gereken işi herkesten iyi sen bilirsin, bence gel yakışanı yap.
      Hayrettin Hacısalihoğlu

Fatih Tekke olayından sonra bu adamı da pek sevmem ama yönetimin halini apaçık ifade etmiş.
      En son doganay61 tarafından düzenlendi; 20.07.2012, 10:44.

Yorum

• Hayrettin Hacısalihoğlu'na da sorulacak bir kaç soru olmalı ama;

Kulüpte çiftlik kurmana izin verirken, kendi firmandan çıkarttığın işçileri sırf tazminat ödememek için Trabzonspor'da işe başlatmana ses çıkarmazken Sadri Şener iyiydi, şimdi neden kötü oldu?

Sayın Hacısalihoğlu;
        Taraftarın size olan yoğun tepkisi olmasa bugünkü yönetimde (ki bu tepkilerin bir çoğu üstteki soruda yaptıklarınızla ilgili idi) zatı aliniz Asbaşkan olarak görev yapmaya devam edecektiniz. Yani bahsettiğiniz eleştirilerin muhattabı siz olacaktınız. Siz istifa eder miydiniz?

Burnuma rantsızlığın kokusu da geliyor biraz...
        En son bkandil tarafından düzenlendi; 20.07.2012, 11:07.

Yorum

• Hayrettin Hacısalihoğlu bu yönetimin Şenol Güneş ile beraber iki şansından biriydi.birini kaybettik yapılan transferler ve kulübün hali ortada.diğerinide kaybedersek kül oluruz.

Yorum

• * Kadıköyde 2-0 yenildiğimiz maçta Başkan'ımızın yüzüne bakılmazken Hayrettin bey Aziz Yıldırım'ın davetlisi olarak şeref tribünün de oturuyordu. Bu yönetimin çok hatası vardır ama uğraştıkları şeylere bakınca burda sorulan sorular havanda su dövmek gibi geliyor bana.
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Mevcut başkan ve onun yönetimlerinin en büyük eksikliği, TRABZONSPOR taraftarını yok saymalarıdır!

Nedense taraftarımızın önemli bir kısmı, yönetimleri transfer sezonundaki performansına göre değerlendiriyor. Burak niye gitmiş, Selçuk'la niye uzatılmamış... vs. Cehenneme kadar yolları var. Bu konuda yönetimin ne yapıp yapmadığı umrumda değil. Burası Trabzonspor! Sıradan bir takım değil, gidenin arkasından tek damla göz yaşı dökmedim, dökmem. Şanlı mazim ve kutsal davam, bunu gerektirir.

Fakat, Trabzonspor başkanı ve onun yönetimleri, esas görevleri olan "camiayı temsil" vazifesinde Trabzonspor taraftarının büyüklüğüne yakışır tutum sergileyememektedir.

Ne sözlerinde, ne de davranışlarında o olgunluktadırlar! Dahası, her seferinde şehirle bağlantılı olarak taraftarın maddi gücünü küçük gördüklerini defalarca beyan ettiler. Bu terbiyesizlikleri yetmezmiş gibi taraftarın dil bilmesini, eğitim/öğrenim durumundan yakındılar.

Halbuki bu hakkı kendilerine veren bir merci olmamakla birlikte, taraftarın niteliklerini ölçmek onların boyununu da haddini de aşar!

Trabzon şehrinden bir şekilde yetişmiş, küçük burjuvanın şımarık çocuklarının eline geçmiş Trabzonspor, adeta varlık sebebiyle çelişir hale gelmiş.

Plaza adamlarının, bol sıfırlı banka hesapları, onların Trabzonsporluluğunu büyültmez; aksine kalben ve zihnen dibe vurmuş dava inançlarını gölgelemeye belki yeter.

Trabzonspor taraftarının takıma desteğini kombine ve forma satışıyla ölçen, her başarısızlıkta o büyük taraftarı İstanbul takımlarının serserileriyle bir tutup karşılaştırma yanlışı içine düşen başkan, yöneticisi ve hocası acaba bu kadar beceriksizlikle o takımların başında en fazla ne kadar süre kalabilirlerdi?

Başarısızlıktan kastım kesinlikle futbol takımının saha sonuçları değildir. Hatta bence Trabzonspor imkanlar dahilinde başarılıdır, daha da başarılı olabilecek imkanlara da sahiptir.

Yeter ki camiayı temsil etmek ve kulübü yönetmek görevini üstlenmiş olanlar, sarhoşluktan kurtulup laf ebeliğini bıraksınlar. Haklıyken bile haksız ve mağdur duruma düşmek ve daha da kötüsü bu durumu kabul etmek, içeride kavgaya düşmek aciz, akılsız ve yüreksizlere yakışır!

Muhalefet diye gazete sayfalarını renklendiren dünkü yol arkadaşları, bugün ortaya çıkıp durumdan vazife çıkarıp el ovuşturmaktan vazgeçsinler.

Hukuki, sportif ve toplum nezdinde ahlaken şikeci oldukları tescillenmiş olanlara karşı dik duramıyorsan bana gol kralları alma.

Ve sen; Güneş'imiz dediğimiz yüce karakter; bu sezon da bana birlik örneği olarak o şikecileri göstereceksen, durma başımda...

Sizler taraftarı küçümserken, dönüp kendinizi dev gibi gördüğünüz aynaya bakınız!

Bu zamana kadar size saygıda kusur etmediysek, bilin ki kişiliğinize olan hayranlığımızdan değil Trabzonspor'a olan sevdamızdandır!
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                GERÇEKTEN ŞOOOOOOOKKK. BİR İNSAN NEDEN KLÜP BAŞKANI OLUR, 1 MİO EUROYU BİR ANDA KAZANABİLME ŞANSI OLDUĞU İÇİN.

Özel madde 5 mio euroya geç diyor, 1 mio da başkan aldıysa şu anda kötü adam Burak.

Selçuğu-Engini-Egemeni-Burakı kaptıran SADRİ bşk madure durumunda.

Dedim ya buradan başkanı en çok savunan bendim, SELÇUK VE EGEMEN OLAYI SON 10 YILIN EN BÜYÜK REZİLLİĞİ dedim, ama hadi olur dedim, çünkü çok sarsılmadık. 2 tane milli takımın as oyuncusunun bedelsiz kalması REZİLLİKTİR, bedelsiz kalan adam 33 yaşında olan ve formu düşük adamdır dünyanın her yerinde.

Bunun üzerine Burak da elden kaçırıldıysa, BUNUN CEZASINI biri ödemeli...
                SADRİ BEY NEDEN KALİTELİ YERLİLERİMİzi 3 YILLIK SOZLESMEYLE ALIYORSUN, PESKES ÇEKMEK İÇİN MI?

VOLKAN VE OLCANİN SÖZLEŞMELERİNİ ACİLEN UZATMALIYIZ,seneye iyi yerli bulmk zor yabancı kısıtlamasından
                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Gercekten su Trabzonspor taraftari gibi enayi (90%) taraftar yok.....Futboldan anlamaz, sadece elestirir.....Birsey biliyor gibi davranir, ama birseyden anlamaz.....Hala daha BASINin oyunlarina ayak uydurup Baskani yerden yere vuruyorlar.....SIKEYI DESTEKLEYENLER 4 kolla SADRI SENERE saldiriyorlar.....Bu oyunu hala farkedemedi cogumuz...SIKEBAHCENIN baskanini sikeciler yaptigi rezillige karsi yinede göklere cikariyorlar.....Bizim taraftarda adimiza leke sürdürmeyen, namuslu baskanimiza laf atiyor......Yok böyle birsey dünyada.....Sadri Sener hata yapmiyormu? Tabiiki oda hata yapiyor....Ama herseydende onu sorumlu tutmak yanlis.....Sadri Sener kendi ayrilmadigi sürece Baskanimizdir....Sonuna kadar arkasinda olmamiz lazim....Ben sonuna kadar arkasindayim....Bana kizan kizabilir...Hic sorun yok.....Bu benim görüsüm...Kizacak kisilere simdiden MAY gibi fenerli baskan öneriyorum.....EM TV si FB tV yi gecti.....
                  TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                  TRABZON / AYASOFYA MAH.
                  HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Başkanın demirörene desteği haricinde eleştirim olmazı...Lakin başkana şu dönemde destek çıkılması önemli..Dört koldan saldırıyorlar..Saldıranlara dikkat..aziz dışarı çıkar çıkmaz saldırılar bir elden organize ediliyormuş havası var..
                    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkanın demirörene desteği haricinde eleştirim olmazı...Lakin başkana şu dönemde destek çıkılması önemli..Dört koldan saldırıyorlar..Saldıranlara dikkat..aziz dışarı çıkar çıkmaz saldırılar bir elden organize ediliyormuş havası var..
                      Bravo....Dogru tespit....Ama maalesef bazilarin akli bu konulara calismiyor....
                      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                      TRABZON / AYASOFYA MAH.
                      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• kupa nerde sadri başkan?
                        lafla gemi yürümüyor.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kupa nerde sadri başkan?
                          lafla gemi yürümüyor.
                          Kupa nerede sadri başkan deme hakkımız yok.Gerisi hukukun işi,sadri başkan şike yapmayarak,kupanın trabzona gelmesi yolunda kendi üzerine düşeni yapmış,gerisi uefa,tff, ikilisinin işi.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kupa nerde sadri başkan?
                            lafla gemi yürümüyor.
                            Sen niye Einstein olamadın? Ülke senin Einstein gibi bir bilim adamı olup büyük buluşlar yapmanı bekliyordu, ama sen olamadın. Şimdi soruyorum sana, sen niye Einstein olamadın?

Yoksa Einstein gibi birisi olmak senin elinde olmayan birşey mi?
                            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Verildiimi bilmiyorum ama

Herkes O'nu, O ise Trabzonspor'u istiyor...

Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen ve attığı gollerle Kartalspor U14 Takımı'nın şampiyon olmasında başrol oynayan Denizhan Deniz için birçok Süper Lig takımı Bordo-Beyazlı kulübün kapısını aşındırıyor. Ancak denizhan en büyük hayalinin Trabzonspor'da oynamak olduğunu dile getiriyor...

Aslen Trabzonlu olan 14 yaşındaki Denizhan Deniz'in performansı,izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Milli takım altyapı antrenörlerinin yanı sıra Beşiktaş ve Gençlerbirliği gibi daha birçok Süper Lig takımı Denizhan'ı yakın takibe aldı.

Baba Hüseyin Deniz, üzerine titrediği oğlu Denizhan'la gurur duyduğunu belirterek, "O inanıyorum ki Türk futbolunun yüz akı isimlerinden birisi olacak. Oğlum için Trabzonspor hariç hemen tüm büyük takımlar transfer için beni defalarca ziyarete geldiler ama canımız kadar sevdiğimiz ve oğlımın da en büyük hayali olan Trabzonspor’dan kimse oğlum Denizhan dan haberleri bile yok!

Neden böyle oluyor, Denizhan’ 3 büyük kulüp ne paralar veriyor ama bizim gözümüz gönlümüzde hep Trabzonspor var. Ne yazık ki kendi şehrimizin kulübünün Denizhan dan haberleri bile yok. İşte buna üzülüyorum. Büyük rakamlarla gelen Trabzonspor haricnde ki tüm takımların yöneticilerine karalahana sarması ile mısır ekmeği ikram ederek kibarca tekliflerini duymamış oldum . Ama oğluma canım kadar sevdiğim Trabzonsporumuzdan ilgi olmaması da bizleri üzmekte.” dedi.

Zeki Gökçe'nin yardımıyla haber: İSMAİL DÜZGÜN
                              takipteyim ,bu elemanın transferini takip edeceğim.
                              bizim yönetim bana hiç güven vermiyor.
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen niye Einstein olamadın? Ülke senin Einstein gibi bir bilim adamı olup büyük buluşlar yapmanı bekliyordu, ama sen olamadın. Şimdi soruyorum sana, sen niye Einstein olamadın?

Yoksa Einstein gibi birisi olmak senin elinde olmayan birşey mi?
                                Abi seviyorum seni
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X