Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dr. Hasan YENER-Genel Sekreter ve Personel Sorumlusu
    Dr. İhsan ALİOĞLU-Sağlık ve Futbol Sorumlusu
    Dr. Ali Rıza EGEMEN-Altyapı ve Amatör Branşlar Yrd.

3 tane doktor var hocam takımda...
    zaten olabilir dedim doktor olduğu kesin ama benim düşüncem..bu konuda ki yorumlarını daha önemseyecek ve daha ön planda olan bi yönetici olan ihsan hoca...tabi ilk tahmin ettiğim kişi bu diğerlerinin olma olasılığının az olsduğunu düşünüyorum
    SİNAN ŞAHİN

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bak işler nerelere geldi Başkanım.

İstikrar denen kelimenin içini dolduramadınız.
      bizim desteğin içini dolduramadığımız gibi değil mi...

Yorum

• Bencede.
        SMS'e cevap vermeliydi.
        Bize yansımamalıydı.

Bi'gariplik var ama neyse.

İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O smse verilecek cevap belliydi aslında, "ben bu hocayla çalışmak istemiyorum" - "o zaman yarın istifanı ver,hemen işleme koyalım"

Yorum

• Sadri baskan bu donemde yaptigin sey dogru degil, her nekadar camia sana ayip ettiyse transfer zamani birakman dogru degil. Gidersen maalesef cok uzuceksin bizleri..
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Dün benim için çok özel günlerden biriydi.Çok güzelde geçiyordu ama bu haberleri duyduktan sonra sinirden ne neşem kaldı nede güzellikler.
            Bu klüp rahat bırakılmayacak mı?
            BMN|KOCAELİ

Yorum

• eger sadri başkan gider de nuri albayrak gibi "o tarafa" yakın biri başkan olursa, Trabzonsporlulugumu dondurucam!

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cocuk gibi ben gidiyorum demisse sadri baskan biraksin gitsin zaten
                milletin yaptigi takima zarar verecek transfer hoca ekonomi borsa hesaplarini yapamiyorsa biraksin gitsin

yok millet yalvarsin da kalayim diye yaptiysa bunu yine gitsin
                aziz ayaklari bize uymaz

hakli gerekceleri neyse anlatsin acikca
                destek verecekler ona gore versin
                biri msj atti belediye bunu dedi ile olmaz
                sametle anlasirsan tabiki msj cekerler
                muhtemelen aramalaracevap vermedi ve msj yolladilar
                bu forumdakiler de baska yerdekiler de herkes kadar trabzonun ve trabzonsporun faydasini istemektedir
                belediye yeri onaylamamis
                daha bir ay oldu belediye geleli kac kere gitti gorustu belediye ile
                arkadaşım,
                başkan gitti zaten yerine de senin dediklerini yapacak özak-belediye başkanı-na-özkan sümer gelir sende sadri başkan döneminde elde edemediğimiz başarıları elde eder,mutlu olursun.bir bakın etrafınıza ülke genelindeki belediyelere halka hizmet için ilk seçtikleri yolun futbol takımı olduğunu görürsünüz.gese nin bir dediğini iki etmeyen şişli belediyesi,azizenin her dediğini yapan kadıköy belediyesi,tüpçüye her fırsatta hukuksuzluğu hukuka uydurarak yardım eden beşiktaş belediyesi ve takımlarının hatrı sayılır bir başarısı yokken her türlü desteği veren kayseri,sivas,bursa,antalya belediyeleri.bizim belediye ne yapıyor kulübün yatırımlarının önüne taş koyuyor güya hukuka uygun iş yapmıyoruz imajı verenler kendi menfaatleri için 2 saatte kanun çıkarmıyorlar mı?peki kimin olacak kulübün yaptığı bu yatırımlar?yunanlının mı? bizim yani tüm trabzonluların.trabzon halkı artık gerçekleri görmek zorundadır ve bunları yapanlara gereken tepkiyi göstermek zorundadırlar bu sadri başkan olayı değil Trabzonsporu sahiplenmek olayıdır.
                zaten trabzon halkı hiçbir zaman haklının yanında olmamıştır.herkesin klasik lafı kişiler geçici kulüp kalıcıdır.birisi gider birisi gelir.ama o gelen sadri başkan gibi olmaz.en son ne zaman bu kadar söz sahibi olduk bu ligde.
                https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
                TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bencede.
                  SMS'e cevap vermeliydi.
                  Bize yansımamalıydı.

Benim anladığım kadarıyla bir birikim var.sms de bardağı taşıran damlalardan biri olmuş.
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Umarım şu kaos ortamında yüklü tazminat maddeli hoca getirmezler.

İntihar olur.

Futbolcu alsınlar alıyorlarsa.

Ahmet hoca öyle yada böyle devam etsin.

Kurulacak yeni yönetim hocaya karar vermeli.

Bizde sakin olalım.

**Sakın ha gidip hoca falan almayın.
                    Sakın.

Yorum

• mesela ben şimdi sadri başkanın icraatlarını beğeniyordum ve gitmesini istemiyordum yada hacısalihoğlu kendşi şahsi meseleleri için devre arası tekke transferini veto etmeseydi tekkenin tecrübesiyle şam. olurdur diye düşünüyorum bu düşünce başkalarının arkasından ağlamak olmazki benim için önemli olan TRABZONSPOR dur kimle daha başarılı olacaksa ona destek veririm yani kendi düşüncem bu
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• adam bıkar tabi tezek yoluna girmiş takımı 1 yılda saygın duruma getirdi hemde siyasi desteği olmadan.heryerde önüne engel çıkardılar.hükümet çıkardı, belediye çıkardı. trabzon medyası çıkardı, taraftar olarak biz çıkardık.sabırsız olmak hakıımız ama olmamalıyız.bu takımı başkan hersene ilk 3te olan,reklam gelirleri süper takım olarak almadı.resmen yerden kaldırdı takımı.ya anlamıyorum.adam yüzkere dedi bu tip gelirlerle klup gelişmez büyüyemez diye.belediyenin desteğiyle yıllarını kurtaracak diye.belediye ne yaptı;istenileni vermedi.trabzonspora hizmet etmedi.taraftar da şimdi sesini çıkarmıyor belediyeye.ya neden?trabzonda niye örgütlenemiyoruz?zorla kabul ettiremiyoruz?ya en büyük şehir klubüyüz demekle olmuyor bu?samet gelmesin başınıza yıkarız demeklede olmuyo.başkana kulak verin?belediye trabzonspora ihanet etmiştir.ve taraftar da sessiz kalıyo.adam niye kalsın ki?ne için kalsın?sonu yok bu işin.paranında bi sonu var.bize devamlı kaynak lazım.parasız bu iş olmaz.sıcak parada bizim gibi klüpler için hemen bulunamaz.kaynak yaratmak lazım.o kaynağıda milletin seçtiği,trabzonun seçtği belediye o il için en önemli gurur kaynağı olan TRABZONSPOR için yaratmadı.

Yorum

• Ah şenol hoca ah.

Net olamadın bi'türlü.

Kafadan kesemedin taleplerin önünü.
                          Kafadan evet demediğin gibi.

Süreçte kabahatin büyük.

Kimse iyiyi oynamasın bana.

Yorum

• Katılıyorum. Garip bir camiamız var vesselam.

Gerçi bizlerin çin işkencesine ihtiacı yok EvelAllah.
                            S.Aybaba geliyor deyip efkarlanırız, vazgeçtik denince sevinçten maymun oluruz, ardından kongre haberini alında apışıp kalırız.
                            Tranfer dönemleri evlere şenlik zaten...
                            Bazen biz bu eziyeti sevdamız içinmi yoksa sadistliğimizden mi çekiyoruz şüpheye düşüyorum...

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bencede.
                            SMS'e cevap vermeliydi.
                            Bize yansımamalıydı.

.
                            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                            .

Yorum

• hangi taraf?

İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eger sadri başkan gider de nuri albayrak gibi "o tarafa" yakın biri başkan olursa, Trabzonsporlulugumu dondurucam!
                              trabzonsopra verilen destek o taraf bu taraf olarak mi veriliyordu?
                              taraf ariyorsaniz trabzonspor taraftari olun. siyaset taraftari deil . eski baskan volkan canalioglunu yakinen tanir ve severdim ama o ne verdi ki takima ne kadar destek oldu ki simdikiler destek vermedi deniliyor daha bir ay oldu
                              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Liderler böyle zamanlarda belli olur,krizi yönetmek maharet işidir.Doktor titri olmasına rağmen böyle densizce hareket eden bir Trabzonspor yönetim kurulu üyesi derhal istifa etmelidir.Olağanüstü kongreyi falan beklemeden bu şahıs istifa etmelidir,
                                olmadı ettirilmelidir.Başkanın sinirine uyup böyle karar alması kadar bu şahsın hareketide yakışık almamıştır.
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X