Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaptıkları, yapmaya çalıştıklarına bir türlü gereken değer verilmeyen, az sayıdaki yanlışları(!) yada yanlış olarak görülen durumlarla çok fazla uğraşılması Sadri Başkan'ın istifasını vermesinde en önemli gerekçelerden biridir bence. Gerçekten onun gibi bir başkanın böyle bir duruma düşmesine çok ama çok üzülüyorum. Umarım benim gibi Ona güvenenleri yarı yolda bırakmaz...
    TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• İnşallah bu süreç TRABZONSPOR adına hayırlı biter..
      Söylesem tesiri yok
      Sussam gönül razı değil.
      adrenalinn

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öncelikle bir kere daha gördük ki bol transfer çok transfer felsefesi bize göre değil. Yavuz Selim in bir an önce işlerlik kazanması lazım. Bu noktada koca gün bir Allah'ın kulu demedi mesela Özkan Sümer Samet Aybaba ikilisi iyi gençleri çıkarır. Hatırlayın Samet hoca dönemini...
        Abi Samet Aybaba döneminin takımını hatırlıyoruz yahu. Mustafa Yalçınkayalı, Serkan Kılıçlı, kenarden Selahattinin oyuna dahil olduğu dönemler. Yavuz Selim'den bize pek fayda yok.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Bu arada artık koalisyon yönetimleri son bulmalı...Homojen yönetim...Ben anladım ki dışardan muhalefetin zararı yok. Asıl dert içeriden muhalefet...Her kim gelecekse bundan sonra tamamen kendi ekibiyle gelsin...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• gavura kızıp oruç bozmazlar umarım, Sadri başkanın her zaman yanındayız ama takımın özkan sümer - hacısalihoğlu ikilisinden acilen kurtulması gerekiyor

bir samet aybaba yüzünden olanlara bakın yahu bela oldu başımıza, özkan sümer şimdi kına yaksın amacına ulaştılar istedikleride zaten Sadri başkanla camianın arasını açmaktı

yine siyaset karıştı ortaya belli ki, albayrakçılar sonunda amaçlarına ulaşıp yine çöreklenecekler takımın başına

Yorum

• İlk olarak Suayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hacisalihoglu'da, bu olaylar olmadan evvel: 'Butun yetki baskanindir' kelimesi ile, bende baya bir
              ön his uyandirmisti.. Diyeceksiniz neden?

Hukukta söyle birsey vardir.. Eger siz, yönetici olarak, sizin yakaniza yapismalarini istemiyorsaniz.. Böyle
              sözler ile olayi manupile ederek, bazi yaka yapismalardan kurtulabilirsiniz.. Mesela istifa ederek, mesela
              böyle bir aciklama ile..

Cogumuz bu aciklamayi begendiydi.. ne güzel, tek yetki baskanin.. Evet cok güzeldi...

güzel bir hatırlatma .
              Bu isimleri bence tartışmalıyız iyi yada kötü yönde tartışmakta fayda var biz bence isimleri tartışmalıyız önce kişisel görüşümdür.

Yorum

• Hayırlısı olsun. Sezonun bitmesine 5 hafta kala teknik adamla yolları ayıran yönetimin 2 aydır peşinden koştuğu ve onu da becerip alamadığı hocaya bakıyorum, dönüp bir de alternatif hocasına bakıyorım olağanüstü kongre kararı alınması hayırlıymış gibi geliyor bana nedense.
                #7 King of Kings

Yorum

Öncelikle bir kere daha gördük ki bol transfer çok transfer felsefesi bize göre değil. Yavuz Selim in bir an önce işlerlik kazanması lazım. Bu noktada koca gün bir Allah'ın kulu demedi mesela Özkan Sümer Samet Aybaba ikilisi iyi gençleri çıkarır. Hatırlayın Samet hoca dönemini...
                  Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...

Başka bir başlıkta birazcık ben söyledim. Bu da sanki ilkokul çocuklarının öğretmenlerinin gözüne girebilmek için sınıfta peşi sıra parmak kaldırmalarına benzedi. Garip oldum bir an.

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizimkisi züğürt tesellisi kendimizi avutuyoruz o şekilde...

bizim önce hoca sonra transfer konusunu görüşmemiz gerekırken. şuan yönetim ve başkan konsunu görüşüyoruz. ilerleyecegımıze geriliyoruz.. hep böyle geri kalmak yüzünden kadromuzda tayfun ve huseyin gibi adamlar varda hadi neyse şimdi yeri ve zamanı değil...
                    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim önce hoca sonra transfer konusunu görüşmemiz gerekırken. şuan yönetim ve başkan konsunu görüşüyoruz. ilerleyecegımıze geriliyoruz.. hep böyle geri kalmak yüzünden kadromuzda tayfun ve huseyin gibi adamlar varda hadi neyse şimdi yeri ve zamanı değil...
                      Aynen öyle...
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Tezcanlıyız..Buna başkanda dahil taraftarda yöneticide..
                        Önyargılıyız ..Buna başkanda dahil taraftarda yöneticide..

Bu takıma yeni bir sistem gerekli teknik direktörsüz..
                        Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

Erdal Abi,

Hep o sezonu hatırlatıyorsunuz da Samet Hocanın yakın tarihte neler yaptıklarını kimse yazmıyor.

Bursaspor ve Gençlerbirliği'nin kadrosu da oldukça gençti.
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi Samet Aybaba döneminin takımını hatırlıyoruz yahu. Mustafa Yalçınkayalı, Serkan Kılıçlı, kenarden Selahattinin oyuna dahil olduğu dönemler. Yavuz Selim'den bize pek fayda yok.
                            İyi ya adam o kadrolar ile bir kupa aldı ve giderken 2. bıraktı takımı Anıl...Neyse Samet hoca faslı geçti artık...Sadece sahiden sakin düşünemiyoruz...

Bu arada şu belediye meselesinde de başkan tamamen haklı....Eylem kararı alınırsa varım...Daha önce neyse ama seçim bitti hadi artık yahu...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Samet Aybaba'yada ayıp olmuştur. Baştan anlaşmasaydık keşke Bir anda aklıma geldi

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nasıl ersunun gönderilmesinde taraftar etkin olmadı, başkan bile tarafatarı susturamzdık dedi mehmet hocam, kendimizi kandırmayalım. .
                                Cevabi kendin verdin Erdal,...kendimizi kandirmayalim.

Kaldi ki, senin dedigin gibi Ersun Yanal taraftar baskisi ile gönderildi ise, ayni sekilde taraftar Samet Aybaba'nin gelmemesi icin tepkisini kolaybilir...

Bir ay önce taraftari gerekce gösteren Baskan'in bugün Samet Aybaba konusunda taraftara kizacak hakki olur mu?
                                En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 05.06.2009, 00:17.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X