Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük Kulüp

Trabzonspor camiasi olarak ruh halimiz ve hayatimiz ayni kiyisinda oldugumuz Karadeniz gibi. Hircin, firtinali ve yikici.

Eger ben bu takima sevgimi, maclarina giderek zamanimi ve parami, lisansli ürünlerini alarak da maddi destegimi veriyor isem, tepki vermek de hakkim. Baskan bir karar alarak Samet Aybaba'yi teknik direktör olarak düsünmüs ise ben tepkimi koyarim. Yönetimi istifaya davet etmek benim hakkim degil cünkü kongre üyesi degilim yani oy hakkim yok.

Ama bir taraftar olarak son sampiyonlugu güc bela hatirlayan bir nesile mensup bir insan olarak takimimi geriye götürecegini düsündügüm bir kararin arkasinda durmam. Sadri Sener secilmis bir baskan olarak bu karari alma yetkisine sahiptir. Taraftar olarak da bu karara tepki vermek bizim hakkimizdir.

Ama bu tepkiye kizarak istifa etmek kesinlikle yanlistir. Sayin Baskan in ailesi milyar dolarlik tüm dünyada is yapan bir sirketin yönetiminde. Profesyonel bir yönetici olarak yeri geldiginde kararlar alinir ama dogruluguna inandigin kararin da arkasinda durursun. Zaman seni hakli cikarirsa saygi kazanirsin, haksiz cikarsan elestirilirsin. Hata insancil bir olaydir. Herkes yapabilir.

Forumda yazilanlara dogru ise ve asil istifa nedeni Trabzon Belediyesi ve oradaki güc odaklari ile yasanilan sorunlar ise degerlendirme daha farkli olmalidir tabiki. Unutmayin ki Trabzonspor Trabzon'dan ibaret degildir ve ondan daha büyüktür.

Asil cözüm Baskan icin yürüyüs degil, baskanin isaret ettigi sorunlarin cüzümü icin atilacak adimlardir.

Son olarak eger Trabzonspor camiasi Türkiyede'ki 4 büyük kulüpten biri oldugunu ve bir marka degeri olan kurumsallamis bir kulüp oldugunu iddaa ediyor ise hic kimsenin arkasindan aglamamali. Ne Fatih Tekke, ne Gökdeniz Karadeniz ne de Sadri Sener bu kulüpten büyük degildir.

Büyük takimlar her sartta yollarina devam ederler...

Aslolan BordoMavi'dir gerisi teferruat

Saygilarimla
    En son Barbarez tarafından düzenlendi; 05.06.2009, 10:53.

Yorum

• hımm neyse kesin olarak öğrenmediğimiz için yorum yapmayalım siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence hacısalihoğlu ve sümer yüzünden oldu bunların hepsi
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak sinaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dün başkanın ntv sporda konuşmasını dinliyodum yanlış anlamadıysam yönetici olarak doktor olan birinden bahsetti ve onu kastederek teknik drektör konusunda bana mesaj atabiliyo..gibi söylemler çıktı azından
        Dr. Hasan YENER-Genel Sekreter ve Personel Sorumlusu
        Dr. İhsan ALİOĞLU-Sağlık ve Futbol Sorumlusu
        Dr. Ali Rıza EGEMEN-Altyapı ve Amatör Branşlar Yrd.

3 tane doktor var hocam takımda...

Yorum

• bişeyler yazmak istiyorum hangisinden başlayacağımı kestiremiyorum, bana öyle geliyorki Sadri Şener samet aybaba'nın getirilmesine oluşan tepkiden ve yönetiminde yer alan idarecilerin fevri davranışlarından rahatsız olmuş gibi, yada biraz komplo teorisi kurarsak "bayılan adamı uynadırmanın en iyi yolu yüzüne okkalı bir tokat atmaktır" başkanda yılların kurdu bir kişilik olarak camiaya bir mesaj vermek istemiş olabilir, dikkatleri yeniden Trabzona çekerek kamuoyu oluşturarak bazı sıkıntılarından bahsetmeyi düşünmüş olabilir, belediye meclisine tepki çekmeye, yönetimini yeniden oluşturmaya çalışıyor olabilir, transfer için yönetime yeni alınacak bazı işadamlarının desteğini almak için olağanüstü kongrede bu kişileri listesine alabilir, Spordan Sorumlu bakanımızın bu işte ne kadar yanında olduğunu görmek isteyebilir, enkaz halde alınan Trabzon Sporun marka değeri yükseldiğinde kimlerin ellerini ovuşturarak bu takıma sahipçıkmaya çalıştığını görmek istemiş olabilir. Taraftarın kaliteli bir yabancı hoca istemesine karşın henüz kombine ve diğer lisanslı ürünlerde artış yapmamasının sonuçlarına dikkat çekmeye çalışmış olabilir. Transefer piyasası için düğmeye basan menajerlerden kendini kurtarmak için zaman kazanmış olabilir. hala hoca bulunamadı eleştirilerini bertaraf etmek için zaman kazanmış olabilir.

Bu yazdıklarımın hepsi olasılık fakat bir gerçek varki taraftarın "taransfer yaz 6161'e yolla Sadri şener sanada transfer yapsın" dedirtecek kadar sevindiren hızlı ve çabuk gerçekleştirilen transfer çalışmalarımız bu sene yaşanacak olan zaman kaybından dolayı sekteye uğramıştır. Boşta olan yada gündemde olan birçok futbolcu bu 2 haftalık süreçte farklı takımlarla anlaşbilirler Örn: çağlar birinci, hutcinson,

yinede sezona daha güçlü ve sorunsuz bir yönetim kurulu ile girileceğini düşündüğüm için bir umudum var ama avrupa lgine kalamazsak ve ligde alınacak bir kaç haftalık kötü sonuçta bu yötemin hatasına bağlanırsa 2010 ocak ayında genel kurul bir daha yapılabilir (istemesek bile).
          Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• Başkan yeniden adaylığını koymalıdır ve yeni bir yönetim listesi oluşturmalıdır ve bu listede Ahmet Ağaoğlu olmalıdır,Özkan Sümerin külüpten eli ayağı çektirilmelidir.
            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Barbarez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor camiasi olarak ruh halimiz ve hayatimiz ayni kiyisinda oldugumuz Karadeniz gibi. Hircin, firtinali ve yikici.

Eger ben bu takima sevgimi, maclarina giderek zamanimi ve parami, lisansli ürünlerini alarak da maddi destegimi veriyor isem, tepki vermek de hakkim. Baskan bir karar alarak Samet Aybaba'yi teknik direktör olarak düsünmüs ise ben tepkimi koyarim. Yönetimi istifaya davet etmek benim hakkim degil cünkü kongre üyesi degilim yani oy hakkim yok.

Ama bir taraftar olarak son sampiyonlugu güc bela hatirlayan bir nesile mensup bir insan olarak takimimi geriye götürecegini düsündügüm bir kararin arkasinda durmam. Sadri Sener secilmis bir baskan olarak bu karari alma yetkisine sahiptir. Taraftar olarak da bu karara tepki vermek bizim hakkimizdir.

Ama bu tepkiye kizarak istifa etmek kesinlikle yanlistir. Sayin Baskan in ailesi milyar dolarlik tüm dünyada is yapan bir sirketin yönetiminde. Profesyonel bir yönetici olarak yeri geldiginde kararlar alinir ama dogruluguna inandigin kararin da arkasinda durursun. Zaman seni hakli cikarirsa saygi kazanirsin, haksiz cikarsan elestirilirsin. Hata insancil bir olaydir. Herkes yapabilir.

Forumda yazilanlara dogru ise ve asil istifa nedeni Trabzon Belediyesi ve oradaki güc odaklari ile yasanilan sorunlar ise degerlendirme daha farkli olmalidir tabiki. Unutmayin ki Trabzonspor Trabzon'dan ibaret degildir ve ondan daha büyüktür.

Asil cözüm Baskan icin yürüyüs degil, baskanin isaret ettigi sorunlarin cüzümü icin atilacak adimlardir.

Son olarak eger Trabzonspor camiasi 4. büyük oldugunu ve bir marka degeri olan kurumsallamis bir kulüp oldugunu iddaa ediyor ise hic kimsenin arkasindan aglamamali. Ne Fatih Tekke, ne Gökdeniz Karadeniz ne de Sadri Sener bu kulüpten büyük degildir.

Saygilarimla
              Değerli renkdaşım bu cümleyi yanlışlıkla yazdığını düşünüyorum lütfen düzeltirmisin yada sıralamayı tam olarak yazarmısın 1. kim 2. kim 3. kim
              Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• İlk olarak Barbarez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Son olarak eger Trabzonspor camiasi 4. büyük oldugunu ve bir marka degeri olan kurumsallamis bir kulüp oldugunu iddaa ediyor ise hic kimsenin arkasindan aglamamali. Ne Fatih Tekke, ne Gökdeniz Karadeniz ne de Sadri Sener bu kulüpten büyük degildir.

Saygilarimla
                abi katılıyorum sana çok güzel yorumlamışsın ama kimsenin arkasından ağlamak değil ya nasıl anlatsam bilmiyorumki
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• barbarez soylediklerine katiliyorum fakat 4. buyuk kismini hata ile yazdigini kabul ediyorum. siralama yapilirsa trabzonspor en buyuktur 4. deil
                  ama 4 buyukten biri de denilebilir. lutfen dikkat...

bence baskanin birakmasinin sebepleri baska
                  bahane aradi ve buldu veya o bahaneyi kendi yapti
                  boyle sebeplerden baskanlik birakilmaz
                  daumu 5 milyona alamadim param yoktu dedi, msj atanlar para dagitirken yoktu dedi belki de sorun buradadir. sorun paradadir. her baskanin parasi olmasi gerekmez sorunu birinin para verip vermemesine para verenin mutlak soz sahibi olmasi yaklasimi hos deil. kaldi ki sadri baskan para ile gelmedi parayi verenler zaten baskalari ve trabzonsporun kasasi
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Mevzu samet ali veli olayı deil başkanı iyi dinleyin adam bıktım diyor işin noktasıda hoca oldu zaten yanlışlıkla dün burda yazılanları okuduysa adam trabzona gelmez bidaha kusura bakmayın ama bizim kaybettiğimiz nokta herşeyi bizim bilmemiz
                    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Aybaba ile anlaştıklarını açıklamasının ardından cep telefonuna gelen mesaj ile adeta çıldırdı.

Mesaj yönetim kurulu üyelerinden birine aitti.

Öyle ki o yönetim kurulu üyesinin yönetimde ciddi bir görevi de vardı.

O mesajda şu yazılıyıdı.

"KİME SORDUNUZ DA O TEKNİK ADAMLA ANLAŞTINIZ. YA İSTİFA EDİN YA DA BİZ İSTİFA EDİYORUZ.."

Bu mesajı okuyan Şener adeta çıldırdı.

Zira, o mesajı atan yönetim kurulu üyesi, Başkan Sadri Şener, As Başkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Mali Sayman Mahmut Aksu'ya teknik adam bulmaları ve anlaşmaları konusunda alınan yönetim kurulu kararına evet diyen yöneticiydi.

Şener, hem bize yetki veriyor hem hesap sorar gibi konuşuyor deyip genel kurul kararını aldı.

Kaynak: medyatrabzon
                      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hımm neyse kesin olarak öğrenmediğimiz için yorum yapmayalım siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence hacısalihoğlu ve sümer yüzünden oldu bunların hepsi
                        Olayların iki sorumlusu arkadaşın da dediği gibi bu isimler...

Başkanın aklında teknik direktörlük için Abdullah AVCI vardı ama bu iki isim Aybaba için çok ısrar etmişler ve aybaba konusunda karar verildi... Yalnız daha tam kesinleşmeden hacısalihoğlu basına anlaştık diye beyanat verince başkan çok sinirlendi... Peşinden de diğer olaylar olunca kongre kararı alındı...

Bu arada bir haber daha başkan kongrede liste değişikliğiyle yeniden aday olabilirim diyor...
                        19*20

Yorum

• İlk olarak SakogluDogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkanımız ntvspor daki video'yu izlerseniz Doktor Titri almış yönetici de bunu yaparsa dediğine göre doğrudur. Başka Doktor olan yöneticimiz var mı onu bilemiyorum.
                          O smse verilecek cevap belliydi aslında, "ben bu hocayla çalışmak istemiyorum" - "o zaman yarın istifanı ver,hemen işleme koyalım"
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Futboldan sogudum yeminlen.. Su kulubun iki yakasi bir araya gelemiyor yaaa.. Baskan dedigin kacmaz durur mucadele eder.. Bu yuzden bukadar delege baskana oy vermistir.. Delegeleri dusunerek hareket etmesi lazimdi..

Giden Trabzonsporun seneleri olsun.. Baskanlar burunlarindan kil aldirmasinlar.. Onurlari zedenlenmesin hicbirinin.. Nasil olsa Trabzonspor hepsinin kahrini ceker.. Herzama oldugu gibi itibarindan biraz daha verir..

Iyi dusunelim kimseyi 1 senede padisah etmiyelim bundan sonra.. Agaogluna kiziyordum Sadri Sener daha buyuk bi hata yapti ondan..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bak işler nerelere geldi Başkanım.

İstikrar denen kelimenin içini dolduramadınız.

Yorum

• Hayırlı olsun.Öncelikle TS'un böyle dinamik bir camiaya sahip olmasından dolayı gururlandığımı belirtmek isterim.Kimse bu taraftarı tepkisiz,önüne konulan herşeye evet demesi gerektiğine kanaat getirmemeli.Ben yaptım oldu anlayışına karşı göstermiş oldukları onurlu duruştan dolayı mensubu olduğumu TS Kulübüne ve taraftarlarına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.Bu takım kimsenin tekelinde değildir olmamalı da.
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X