Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sadri şener takımı bırakırsa kim gelecek??
    Kim gelirse gelsin Sadri Başkan kadar olumlu işler yapamaz

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkana sms atan yönetici, 1. sınıf hoca alıp gelecektir elbet...
      bu yönetici hakkında en ufak bilgisi olan varmı?

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdiye yurt dışında almıştır soluğu...

Yorum

• şu yöneticinin adınıda merak ettim.. kim gerçekten bu.. mesaj atıyor. telefon edip adama gibi fikrini söylesene...

Yorum

• bu saatten sonrada öğrenmemiz mümkün değil
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tek bildiğim bir şey var oda sadri şenerin varını yoğunu ortaya koyarak trabzonsporun menfaatleri için çalışması.
              sana dün yazacaktim ama Aybabayi protesto etmekten zaman bulamadim.

Sunu hic unutma: Kimse, ama hic kimse babasinin HAYIRINA hic bir yere daha dogrusu süperligte hesap kitap yapmadan BASKAN olmaz. Varini yogunu vermez! Trabzonsporda kimin parasi kaldi?!?!? Hibe edenler vicdanen ya ben Trabzonspor sayesinde kazandim suraya bir müze acayim, suraya bir magaza acayim der! Baska yok!

Buarada simdi dahada mutluyum! Inan sende mutlu olacaksin AYBABA gelmiyecek, gelmesini isteyenler Trabzonsporun üzerinden elini cekecek.

Yorum

• ya bu belediye için birşey yapmayı düşünmüyor musunuz ya??

Yorum

aldığım biligilere göre daha önce kulup doktorluğumuzu da yapmış olan ihsan alioğlu...
                  SİNAN ŞAHİN

Yorum

• İlk olarak sinaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aldığım biligilere göre daha önce kulup doktorluğumuzu da yapmış olan ihsan alioğlu...
                    sağlam kaynakmı ?
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• cocuk gibi ben gidiyorum demisse sadri baskan biraksin gitsin zaten
                      milletin yaptigi takima zarar verecek transfer hoca ekonomi borsa hesaplarini yapamiyorsa biraksin gitsin

yok millet yalvarsin da kalayim diye yaptiysa bunu yine gitsin
                      aziz ayaklari bize uymaz

hakli gerekceleri neyse anlatsin acikca
                      destek verecekler ona gore versin
                      biri msj atti belediye bunu dedi ile olmaz
                      sametle anlasirsan tabiki msj cekerler
                      muhtemelen aramalaracevap vermedi ve msj yolladilar
                      bu forumdakiler de baska yerdekiler de herkes kadar trabzonun ve trabzonsporun faydasini istemektedir
                      belediye yeri onaylamamis
                      daha bir ay oldu belediye geleli kac kere gitti gorustu belediye ile
                      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

başka ne duyumlar kardeşim başkanın düşüncesi hakkında filan bi duyumun yok mu?
                        alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                        yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

Dr. İhsan ALİOĞLU Sağlık ve Futbol Sorumlusu
                          hocam kesin midir? eğer yanlışsa büyük ayıp olur...

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sağlam kaynakmı ?

dün başkanın ntv sporda konuşmasını dinliyodum yanlış anlamadıysam yönetici olarak doktor olan birinden bahsetti ve onu kastederek teknik drektör konusunda bana mesaj atabiliyo..gibi söylemler çıktı azından
                            SİNAN ŞAHİN

Yorum

• İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sana dün yazacaktim ama Aybabayi protesto etmekten zaman bulamadim.

Sunu hic unutma: Kimse, ama hic kimse babasinin HAYIRINA hic bir yere daha dogrusu süperligte hesap kitap yapmadan BASKAN olmaz. Varini yogunu vermez! Trabzonsporda kimin parasi kaldi?!?!? Hibe edenler vicdanen ya ben Trabzonspor sayesinde kazandim suraya bir müze acayim, suraya bir magaza acayim der! Baska yok!

Buarada simdi dahada mutluyum! Inan sende mutlu olacaksin AYBABA gelmiyecek, gelmesini isteyenler Trabzonsporun üzerinden elini cekecek.
                              geçmişte sadri şenerin kulup için yaptıklarını türkiyede yapacak başka başkan yok.

kaldıki bu kulup için iflas etmiş bir karaktere sahiptir.

sadri şener ne firmalarının reklamının primini düşünür nede kulupten cıkar beklentisi içine girer.

sadri şeneri diğer başkanlardan farklı kılan özellik coktur.

kısa zamanda trabzonsporu ayağa kaldırabildiyse büyük kulupler için 50 trilyon 70 trilyon büyük borc değildir.

projelerden gelen yatırım finansmanları borc diye nitelendirilen rakamların cok üzerindedir!

mesele aybaba meselesi değil,yönetim kurulunda ayıklanması gereken cürük pirinc meselesidir.

Yorum

Dr. İhsan ALİOĞLU Sağlık ve Futbol Sorumlusu
                                hocam kesin midir? eğer yanlışsa büyük ayıp olur...
                                Başkanımız ntvspor daki video'yu izlerseniz Doktor Titri almış yönetici de bunu yaparsa dediğine göre doğrudur. Başka Doktor olan yöneticimiz var mı onu bilemiyorum.
                                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X