Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadyuma bu mesajı belki 50 tane gönderdim ama nerde okusunlar işlerine gelirmi, üstelik bu mesajı gönderirken doya doya bjk nin penaltı pozisyonunu tartışıyorlardı:
    Bir Trabzonspor taraftarı olarak bu akşamki programda Umuta yapılan harekete ilk başta penaltı demeyen Ömer Beye inanamıyorum. Maçın belki de kırılma pozisyonu olan bu hareketi bu kadar önemsiz bir pozisyon gibi göstermenize inanamıyorum. Belki istanbul takımlarının pozisyonu olsa yarım saat tartışılırdı bu pozisyon. Pozisyon tv de gösterilirken bile hala Songu tartışıyorsunuz. Elinizi vicdanınıza koyun ve bu pozisyonu bir daha seyredin, bundan daha ötesi varmıdır. Üstelik 2 hakeminde gözü önünde. Hadi diğer yorumcular neyse Trabzona gelen ayakta alkışladığımız Erdoğan Arıkan nasıl bu kadar sessiz kalır bu pozisyona yorum yapmaz anlayamıyorum. Biz fazlasını istemiyoruz sadece adalet istiyoruz. Çok hayal kırıklığına uğrattınız bizi. Saygılarımla
    Aytaç Metin
    TRABZON

Yorum

• ah gökhan ah atsaydın o golü almıştık 3puanı
      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
      -ismail-

Yorum

• İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maçın sonucuna sevinenler
        1- Halil Şanlı - Cevat Kol ikilisi
        2- Trabzontv
        3- Bir takım kendini TS taraftarıymış gibi gösteren fitneler
        4- İstanbul Medyası
        5- Lig TV
        Bu maçın sonucuna en çok üzülenler
        1- Sadri Baba ve Faruk Özak
        2- Ersun Yanal ve futbolcular
        3- Gerçek TS taraftarları
        medyatrabzon u unutmussun
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          46 orta 17 isabet çok güzel ama senın aklında kavisli etkili bir orta var mı şişirme ortalar hep
          Etkili ortalarımız yer yer oldu. Son pozisyondaki Tayfunun ortası, Yattaranın bikaç tane etkili ortası var.Özelliklede Umuta gelen top(maçın hemen başıydı) Tabi benim de istediğim gibi değildi.Ama sonuç olarak bu rakamda güzel.Gelişme var yani.Tek kanattan geldi bu ortaların çoğu.Birde adam akıllı bi sol açığımız olsa gerisini sen düşün. Bizim forvetlerimiz uzun adamlar.Bence bu ortaları geliştirmeliyiz...Ersun hoca inşallah bunları görür(göreceğini düşünüyorum) Yattara da tam takıma eskisi gibi adapte olmaya başlamışken adamı çıkarıp şevkini bir daha kırmaz inşallah!
          Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

• trt1 deki malum program çok canımı sıktııııııı

TRT 1'de ki yorumcular (hakanı saymazsak) Song'un M.Yıldız'a yaptığı faulu(!) dakikalarca konuştular ama her nedense DERELİNİN GÖREMEDİĞİ penaltı pozisyonlarını onlarda görmedi. Kıytırıktan bir değindiler ama 'Song'un hareketi faulse, Umut'a yapılan hareket faullerin şahıdır ve penaltıdır' diyemediler, diyemezler. Çünkü hakkı gaspedilen Trabzondur. Hani olmazda, diyelim ki aynı durumda FB, GS, BJK olsaydı programın tümünü onları savunmaya ayırırlardı
            ATAMIYANA ATARLAR...
            galatasaray fransadır !

Yorum

• penaltıyı vermemıs vermez bız kendımıze bakalım bırbırıne çarpan sözumona 2 forvet orta saha da aldıgı her topu kaptıran sozum ona 10 numara colman sahanın en ıyısıyken yattarayı oyundan alan ersun yanal...2 metreden topu bos kaleye yuvarlayamazsan bu kadar vurdumduymaz olursan aldıgın parayı da sana helal etmem gökhan efendi
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak ts_9090 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trt1 deki malum program çok canımı sıktııııııı

TRT 1'de ki yorumcular (hakanı saymazsak) Song'un M.Yıldız'a yaptığı faulu(!) dakikalarca konuştular ama her nedense DERELİNİN GÖREMEDİĞİ penaltı pozisyonlarını onlarda görmedi. Kıytırıktan bir değindiler ama 'Song'un hareketi faulse, Umut'a yapılan hareket faullerin şahıdır ve penaltıdır' diyemediler, diyemezler. Çünkü hakkı gaspedilen Trabzondur. Hani olmazda, diyelim ki aynı durumda FB, GS, BJK olsaydı programın tümünü onları savunmaya ayırırlardı
                hiç konuşmasın önemli değil bu takım 4 maçta 10 puan alıp ilk yarıyı lider bitirecek iyi takviyelerle şampiyon olacak o şerefsizlerde hiç konuşmucak
                KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• İlk olarak aytacmetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  stadyuma bu mesajı belki 50 tane gönderdim ama nerde okusunlar işlerine gelirmi, üstelik bu mesajı gönderirken doya doya bjk nin penaltı pozisyonunu tartışıyorlardı:
                  Bir Trabzonspor taraftarı olarak bu akşamki programda Umuta yapılan harekete ilk başta penaltı demeyen Ömer Beye inanamıyorum. Maçın belki de kırılma pozisyonu olan bu hareketi bu kadar önemsiz bir pozisyon gibi göstermenize inanamıyorum. Belki istanbul takımlarının pozisyonu olsa yarım saat tartışılırdı bu pozisyon. Pozisyon tv de gösterilirken bile hala Songu tartışıyorsunuz. Elinizi vicdanınıza koyun ve bu pozisyonu bir daha seyredin, bundan daha ötesi varmıdır. Üstelik 2 hakeminde gözü önünde. Hadi diğer yorumcular neyse Trabzona gelen ayakta alkışladığımız Erdoğan Arıkan nasıl bu kadar sessiz kalır bu pozisyona yorum yapmaz anlayamıyorum. Biz fazlasını istemiyoruz sadece adalet istiyoruz. Çok hayal kırıklığına uğrattınız bizi. Saygılarımla
                  Aytaç Metin
                  TRABZON
                  Renkdaş bu mesajı hiç okurlar mı? İşlerine gelir mi? Yazıklar olsun hepsine! Bizi seven bi medya kuruluşu var mı? Bizi kıskanmayan, çekebilen? İstanbul yanlısı olmayan? var mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!! Allahından bulsunlar!!!
                  Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

• Bu maçın bahenesi yok ne olursa olsun bu maçı almalıydık.
                    Bu tür avantaları kullanabilen takımlar sezon sonunda şampiyonluk kutlamalarında buluveriyo kendini.
                    Ama ne hikmetse kırılma maçlarını bir türlü lehimize çeviremiyoruz.
                    Bu maçtan çıkabilecek olumlu tek şey ligde avniakerde yenilgi yüzü görmeyişimiz olsa gerek.
                    İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                    Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• bu yağmurda yağmuru pek tanımayan kuru hava topçularılyla hiç te fena oynamadık skorda abartılacak kadar kötü değil tamam fb-gs-ankara ve yensek sivas çok rahat bitirebileceğimiz liderliği biraz zora soktuk ama daha önümüzde febe-bejeke, bejeke-geyse, bejeke-ankaraspor maçları var bence ligde tek rakibimiz var oda kendimiz yeterki yattara-gökhan-selçuk-colman iyi oynasın

birrakipte selçuk gibi kör hakemler
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak bordomaviii61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renkdaş bu mesajı hiç okurlar mı? İşlerine gelir mi? Yazıklar olsun hepsine! Bizi seven bi medya kuruluşu var mı? Bizi kıskanmayan, çekebilen? İstanbul yanlısı olmayan? var mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!! Allahından bulsunlar!!!
                        bizi severlermi kardeşim adamlar tehlikenin farkında olsun dediğim gibi önemli değil onlara sezon sonunda trabzon- istanbul boru hattını döşeyeceğiz

Yorum

• boooooooooooooooooooooordddooooooooooooooooooooooo
                          "Oyuncularımızı kaybettik, maç da kaybettik ancak yarışmacı kimliğimizi ve onurumuzu kaybetmedik" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• [
                            birrakipte selçuk gibi kör hakemler[/QUOTE]

ne körü kardeşim o işine geldiği karar verir ne zaman avni akerde maç kazandık onunla ben bilmiyorum

Yorum

• maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                              "Oyuncularımızı kaybettik, maç da kaybettik ancak yarışmacı kimliğimizi ve onurumuzu kaybetmedik" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• şampiyonnnnnnnnnnnnnnnn

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X