İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor
Daraltma
X
-
Sonuçta hakem 1 saniyede düşünüp karar verip düdüğünü calacak. ama umuta baksana adam 11 eylül ucakları gibi dalıyo umuta ama umut hiç uçak çarpışa benzememiş gibi elini kaldırıyor hakeme. hem de daha 2.saniye olmadan. e hakem de baktı adam turp gibi 0,7.saniyede verdi kararı. umut kardeşim bi kaç takla atsana oradaki teb reklamının üstüne yatsana reklamı olsun. belki hakem tebten para alıyordurda sinirlendi sana yatmadın diye. uçak yedin hala bağırıyon kardeşim. nedir bu hakeme sataşmalar cümle kurmalar. karar değişmeyecek ne yi kanıtlamaya çalışıyosun ki. bir şey anlatmak zorunda değilsiniz illa sarı kart yiyip oturacağınız he.
-
neden? şota arveladze de bulabiliriz. ille de içimizden biri olması şart mı?İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami Mandıralı ardından Fatih Tekke, bence Trabzonlu bi golcü yaratmalyız Fatih dönmeyecekse..İmza...
Yorum
-
göksu dan bir tekke olur mu? izleyenler yorum yapabilirler mi?İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKi yıldızların maçını izlemiştim.Gerçekten efsane olabilecek yetenekler var Trabzonspor yıldız takımda.
Yani dediğinin olmasını kim istemez ki ?
Kim istemez Trabzonspor bir F.Tekke daha çıkarsın ?
Bir Trabzonluyu bütün dünya konuşsun ?İmza...
Yorum
-
Göksu forvet oyuncusu değil.Göksu orta saha oyuncusu sağ açık oynuyor bazen sol açık.Fatih 1.79 boyunda Göksu 1.66 ama golcü gibi her hafta gol atıyor.Göksu çok süratli biri bence yeni bir Fatih olamaz ama yeni bir Gökdeniz olabilir.Ayrıca Göksu kısa boyuna rağmen çok iyi bir fiziği var.İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegöksu dan bir tekke olur mu? izleyenler yorum yapabilirler mi?
Yorum
-
Fatih Tekkeyi ilk kez Ankarada Paf takımda izlemiştim.trabzonspor-beşiktas Paf takımlarının şampiyonluk maçıydı, Fatih tekke tek basına macı almıştı desem haksızlık yapmış olmam. Ancak forvet değil forvet arkası oynuyor ve top dağıtıyordu. Pafların macı bitincede Trabzonsopr-Beşiktas cumhurbaskanlığı kupası macı vardı, o macıda kazanmıştık. Staddan ne kadar mutlu ayrıldığımı varın siz düşününİlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöksu forvet oyuncusu değil.Göksu orta saha oyuncusu sağ açık oynuyor bazen sol açık.Fatih 1.79 boyunda Göksu 1.66 ama golcü gibi her hafta gol atıyor.Göksu çok süratli biri bence yeni bir Fatih olamaz ama yeni bir Gökdeniz olabilir.Ayrıca Göksu kısa boyuna rağmen çok iyi bir fiziği var.2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
vallahi billahi aynen...İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkasii avrupadakı tırbınlere benzıyorduu kaskol sallamalar felann cok hosuma gıttı
gördükten sonra acayip oldum.
daha bi gururla bakiyor insan.
hele bide fenerlinin birisi maci söyle yorumladi "abicim o neydi öyle yaaaa. bu ne bicim baskiydi. nefes aldirmadi ilk yarim saat Trabzonspor, bide Taraftariyla bütünlesmis bana eski günleri hatirlatti
... eskiden cemiller, ali kemaller... heyyy gidi heyyy... kimse Trabzonsporla karsilasmak istemezdi. gelirdi 3-4 atar giderdi fenere galatasaraya... herkes sonucu bilirdi zaten, normalmis gibi karsilardi... Trabzonspor sampiyon olsun isterim"...
Yorum
-
trt
umutun pozisyonunda trt geçiştirti.çok ağır mesaj gönderdim.son derece taraflı olduklarını örneklerle anlattım.bana cevap gönderdiler
Sayın izleyicimiz
Programımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler.
Eleştirileriniz,önerileriniz ve uyarılarınız daha güzel bir programla karşınıza çıkmamız için bize yardımcı olacaktır.
www.trt.net.tr web adresimizdeki anketimize katılırsanız seviniriz.
Katkılarınızın devam etmesi dileğiyle...
STADYUM EKİBİ.
Yorum
-
İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor´un hocası Yanal, “Rakip çok iyi savundu, son vuruş sıkıntısı yaşadık” dedi.
‘Tempoyu da düşürdüler’
Tüm hamlelerine rağmen oyunu takımı lehine çevirmeyi başaramayan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, maçın ardından samimi değerlendirmeler yaptı. Rakip Sivasspor’un defans anlayışını öven deneyimli çalıştırıcı, “Takım savunmasını çok iyi yaptılar. Ayrıca bizim tempoyu yükseltmeye çalıştığımız anlarda da bunu düşürmeyi başardılar. İstememize ve kazanmak için her şeyi yapmamıza rağmen son vuruşlarda etkisiz kaldık” ifadesini kullandı.
‘Daha önemlileri olacak’
Sivasspor'un oyun genelinde ciddi bir atağının olmadığına da vurgu yapan Ersun Yanal, “Rakibi boğduğumuz anlardaki performansımızı maçın tamamına yaymamız lazım” diye konuştu. Rakiplerinin de puan kaybettiği haftada önemli bir fırsatı kaçırdıklarına değinen Bordo-Mavililer’in hocası, “Kazansaydık elbette ki avantaj bulacaktık. Ancak sürpriz sonuçlardan sayılamayacak bir maçtı ve ilerleyen süreçte çok daha önemli sınavlar vereceğiz” dedi
Ersun hoca, seni seviyoruz ama bize herzaman ayni seyleri aciklamandan biktik acikcasi...Rakip cok iyi savundu.. savunacak tabiki, bunu yenimi kesfediyoruz..Yoksa elimizi kolumuzu sallaya sallaya golmu atacaktik ??? Bak ben tüyo vereyim: Kayseri cok iyi savunma yapacak... Biz Trabzonsporuz, manisa, gencler falan degiliz..rakip bize karsi cok iyi savunma yapar..yapmassa cezasi agir olur...Önemli olan, (yilda milyon YTL lere varan paralari alan) hoca ve ekibinin cok iyi savunma yapanlara karsi taktik bulmasidir...Ona göre ekibi sahaya sürmesidir...
Son vurus sikintisi yasadik... evet hocam yasadik, bunu üstün oldugumuz besiktas gayse ve diger bircok macta da yasadik...ve yine tüyo veriyorum...Kayseri macinda da son vurus sikintisi yasayacagiz... birden kendimi yeni bir bulus yapmis gibi hissettim...
Sorunlar sikintilar belli, bunu 15 yasindaki cocuklar bile tespit edebiliyor...Bu sikintilari cözmektir hocanin asil görevi...yoksa bende ilk 11 i aciklarim ve sahaya sürerim...Umut a gelen 100 topdan 99 una cikarken zamanlama hatasi yapiyorsa bunu hafta arasi antremanlarda calisarak cözmek gerek...ben olsam sabah aksam ona kafa vuruslarini calistirirdim...eminimki birgün cözecek oda bu sorunu, biraz fulbola ve ögrenmeye yatkin biri ise tabiki...Gökhana aldigi her topla 3 kisinin arasina girme emrimi verildi ? zannetmiyorum..o halde bunu sürekli ve sürekli ve yine sürekli yapiyorsa ona tek pas oynamayi ögretmek lazim...hafta ici 5 gün dersi bu olmali...taki ögrenene kadar...
Bunlar sadece iki örnek..Colman, yattara vs vs ..bunlarida örnek verebilirdim...
Ve ey genclere en iyi sans vermekle ünlü Ersun Hoca, bu takimin basina geleli kac genci kazandik? El Cevap: SIFIR... Baris böyle devam ederse futbol hayati biter diyorsun...HOCAAA...onun kulagini cekip ona hocadan ileri, bir motivatör, bir baba kimligine girip onu kazanmak icin almiyormusun maasini sen? Cocukta yetenek var...hünerini zoru basarmakla gösterir bir insan..kazan Barisi herkes senin eserin diye saygi duysun sana....
hocam yorumnlarınıza aynen katılıyorum sadece küçük bir ekleme yapmak istiyorum bu gökhan ünal kesinlikle şiddetle uyarılmalı çok labali 12 haftadır gol attığı maçlarda bile beni hiç memnun etmedi aksine sinir etti..acil forvet ihtiyacımız var çok acil..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Merhaba ,
Ntv Spor da yayınlanan futbol programında sunucun tüm hafifletici sebep bulma çalışmalarına rağmen Sergen ve Haksan Ünsal ın söylediği cümleler bir istanbul basınından beklemediğim kadar objektifti .
Sergen : % 99 bile değil % 100 penaltı . Bu penaltıda mazeret üretilemez . Çok merak ediyorum Dereli bu pozisyonla ilgili raporuna ne yazacak dedi .
Hakan : Kesinlikle penaltı . Bu penaltıya mazeret üretilemez dedi
Sunucu : Bu tür pozisyonlar gese ve febe maçlarında da oluyor . Örn : Arda dedi .
Hakan : Diğer pozisyonu hakem göremeyebilir veya taktir hakkını kullanabilir ama bu pozisyon çok açık penaltı dedi .
Bunu çalamayacaksan neyi çalacaksın da dedi .
Tebrik Ederim . Her ikisinide ...
Hep karalamadan güzel şeylerede güzel diyebilmeliyiz ...
Not : Pozisyonu geçiştirmek yerine 5 dk üzerinde konuştular ...
Saygılarımla
Yorum
-
3 üde bu işin hata olmadığını,bu işte bir kasıt olduğunu ima ettiler...Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
Umut'un yüzü bile yere çarpıyor.Sahanın dışına çıktıktan sonra elini kaldırıyor.İlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuçta hakem 1 saniyede düşünüp karar verip düdüğünü calacak. ama umuta baksana adam 11 eylül ucakları gibi dalıyo umuta ama umut hiç uçak çarpışa benzememiş gibi elini kaldırıyor hakeme. hem de daha 2.saniye olmadan. e hakem de baktı adam turp gibi 0,7.saniyede verdi kararı. umut kardeşim bi kaç takla atsana oradaki teb reklamının üstüne yatsana reklamı olsun. belki hakem tebten para alıyordurda sinirlendi sana yatmadın diye. uçak yedin hala bağırıyon kardeşim. nedir bu hakeme sataşmalar cümle kurmalar. karar değişmeyecek ne yi kanıtlamaya çalışıyosun ki. bir şey anlatmak zorunda değilsiniz illa sarı kart yiyip oturacağınız he.
Sezon öncesi Umut'un fizik olarak çok iyi durumda olduğunu söylemiştim.Burda da fizik gücünün iyi olması dezavantajı olmuş.
Standart fizikte bir adam olsaydı bir yeri kırılırdı.Herkese Merhaba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum