Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi

ben bu adamda futbolcu tipi göremedim.
    agücü amigolarına benziyor.
    köprüaltı rules.
    direk saman pazarında maç günü tolnan kalabalıktan biri gibi...................
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 1) sporun amacı nefret değildir, saha içindeki öfkemizi yuhlayarak göstermek gerekir. ne küfür ne de başka herhangi bir şey
      2) insanların tepkilerini göstermeleri en doğal hareketlerden biridir. isteyen gider tepkisini ortaya koyar buna karşı olmayı anlamak zor.
      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• şu an sivastada olmadık bir rüzgar var, karadeniz fırtınası buraya kadar geldi hadi hayırlısı
        yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• Hepimiz için hayırlısı yiğiter.Dostça bir maç olsun Trabzonsporum kazansın
          TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İçimde garip bir his var.Allahım sen hayra çevir ya Rabbim=/
            Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• MUHTEMEL 11'LER

STAT: Avni Aker
              YAYIN:LİG TV
              HAKEM: Selçuk DERELİ

TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Yattara, Colman, Umut, Gökhan
              TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

SİVASSPOR: Petkoviç, Abdurrahman, Bilica, Diallo, Hayrettin, Musa, Onur, Sezer, İbrahim,
              Tum, Mehmet Yıldız
              TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

------------------------------------------

hadi uşaklar cimbomun ve fenerin puan kaybettiği bu haftada arayı iyice açma şansı bu hafta çok önemli bizim için inşallah layıkıyla yeneriz.
              süleymanoğlu
              hayat beni 61 kenara

Yorum

• çift forvet ve açık oyun yakışır sivaspora
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Sivas,Trabzonspor’un En Rahat Kazana
                  22 Kasım 2008 14:34
                  SİVAS,TRABZONSPOR’UN EN RAHAT KAZANACAĞI MAÇTIR

Trabzonspor Pazar günü H.Avni Aker’de saat 15.00 de karşı karşıya gelecek.Herkes bu maçın zor geçeceğini söylüyor.. Ben ise bu karşılaşmanın geride bırakılan 11 maçın en kolayı olduğunu iddia ediyorum. Evet yanlış okumadınız. Bordo mavili takım Sivas karşısında hayatının en güzel ve en rahat maçını oynayacak..

Neden mi ..

İşte O nedenler..

Trabzonspor geçtiğimiz yıl ligin ilk haftasında kazandığı, alnının terini ile aldığı üç puanı, bir taraftarın sorumsuzluğu nedeni ile son 20 saniyede vermedi mi?

Saha içinde olan bitenleri yazmaya bile gerek yok..

Rövanş maçında Trabzonspor donma tehlikesi geçirip,bazılarının futbol hayatı bitme noktasına gelmedi mi?

Yaşanan bütün bu olumsuzluklardan Trabzonspor etkilendi ve zor günler yaşadı. Büyük takım olmanın gururu ile ayakta kalmayı başardı.

Yaşanan bu gelişmeler Trabzonspor ile Futbol Federasyonun arasının açılmasına neden olmadı mı?.

Mevcut Albayrak yönetimine pahalıya patladı mı?

Umut,Hüseyin,Yattara,Serkan,Tayfun bu olayları yaşadı..

Yaşamayan Selçuk,Gökhan,Egemen,Song ve diğerlerine anlatsınlar.

Taraftar işin bilincinde olmalıdır. Bir musibet yaşandı.. Nasihate gerek bile yok.. 90 dakika talkımını destekleyecek. Geçen yılın açığını kapatacak.

Sadri Şener ve ekibi de yarınki maç için bir dizi etkinlik hazırladı. Kolbastıdan tutun ,rahmetli Erkan Ocaklının türkülerine kadar var.

Bu kadar sebebi olan,bu kadar futbol adına şov ile dolu olan bir karşılaşma için ne pirime nede motivasyona gerek var.

Büyük takım,

Lider takım

Anadolu’nun beyi takım

Havuzdaki haklarını tartıştırmayacak bir takım çıkıp aslanlar gibi kazanacak.

O günde yarındır.

İşte bu yüzdenı Trabzonspor’un en kolay maçıdır, Sivas maçı.
                  Cevat Kol

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hepimiz için hayırlısı yiğiter.Dostça bir maç olsun Trabzonsporum kazansın
                    insallah abi, dostça bi mücadele olsunda ben kimin kazanacağı tarafını pek düşünmüyorum
                    yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak oz.yiğiter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      insallah abi, dostça bi mücadele olsunda ben kimin kazanacağı tarafını pek düşünmüyorum
                      nasılsa her sonuç yarıyor sana.
                      çift taraflı mont gibisin abi.
                      ne taraftan giyersen giy.

Yorum

• maci internetten izleyebiliriz insallah...
                        BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sivas,Trabzonspor’un En Rahat Kazana
                          22 Kasım 2008 14:34
                          SİVAS,TRABZONSPOR’UN EN RAHAT KAZANACAĞI MAÇTIR

Trabzonspor Pazar günü H.Avni Aker’de saat 15.00 de karşı karşıya gelecek.Herkes bu maçın zor geçeceğini söylüyor.. Ben ise bu karşılaşmanın geride bırakılan 11 maçın en kolayı olduğunu iddia ediyorum. Evet yanlış okumadınız. Bordo mavili takım Sivas karşısında hayatının en güzel ve en rahat maçını oynayacak..

Neden mi ..

İşte O nedenler..

Trabzonspor geçtiğimiz yıl ligin ilk haftasında kazandığı, alnının terini ile aldığı üç puanı, bir taraftarın sorumsuzluğu nedeni ile son 20 saniyede vermedi mi?

Saha içinde olan bitenleri yazmaya bile gerek yok..

Rövanş maçında Trabzonspor donma tehlikesi geçirip,bazılarının futbol hayatı bitme noktasına gelmedi mi?

Yaşanan bütün bu olumsuzluklardan Trabzonspor etkilendi ve zor günler yaşadı. Büyük takım olmanın gururu ile ayakta kalmayı başardı.

Yaşanan bu gelişmeler Trabzonspor ile Futbol Federasyonun arasının açılmasına neden olmadı mı?.

Mevcut Albayrak yönetimine pahalıya patladı mı?

Umut,Hüseyin,Yattara,Serkan,Tayfun bu olayları yaşadı..

Yaşamayan Selçuk,Gökhan,Egemen,Song ve diğerlerine anlatsınlar.

Taraftar işin bilincinde olmalıdır. Bir musibet yaşandı.. Nasihate gerek bile yok.. 90 dakika talkımını destekleyecek. Geçen yılın açığını kapatacak.

Sadri Şener ve ekibi de yarınki maç için bir dizi etkinlik hazırladı. Kolbastıdan tutun ,rahmetli Erkan Ocaklının türkülerine kadar var.

Bu kadar sebebi olan,bu kadar futbol adına şov ile dolu olan bir karşılaşma için ne pirime nede motivasyona gerek var.

Büyük takım,

Lider takım

Anadolu’nun beyi takım

Havuzdaki haklarını tartıştırmayacak bir takım çıkıp aslanlar gibi kazanacak.

O günde yarındır.

İşte bu yüzdenı Trabzonspor’un en kolay maçıdır, Sivas maçı.
                          Cevat Kol

Cevat Bey i sonuna kadar alkışlıyorum. Söylediği olayların futbolculara izlletirilmesi lazım. Hayden uşaklar haydennnnnnn
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• trabzonsporumuz macada baskili futbol oynayacagina inaniyorum sivasda kontra atakdan sonuca gitmek isteyecek gloü erken bulursak kolay bir mac olur bizim icin

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1) sporun amacı nefret değildir, saha içindeki öfkemizi yuhlayarak göstermek gerekir. ne küfür ne de başka herhangi bir şey
                              2) insanların tepkilerini göstermeleri en doğal hareketlerden biridir. isteyen gider tepkisini ortaya koyar buna karşı olmayı anlamak zor.
                              İtirazım tepki koyanlara değil.Tabiki herkesin hakkıdır bir şeye tepki vermek.Ama haklı olduğun bir konuda tepki vereceksin.Haksız olduğun zaman göstereceğin tepki zürafa sokak cazgırlarının bağrışlarından başka hiç bir şeye benzemez.

Günlerden beri anlatmaya çalışıyoruz geçen seneki olaylarda en az suçlu sivas cephesidir.Ayman efendinin seyirciye güvenerek o külhanbeylikleri neydi.Ya o turuncunun lanetine ne diyeceksiniz.Siz burada yazılarınızı yazarken adam şimdi minibüsünde ülkeyi kurtarmış komutan edasıyla anlatıyor.O gün sahaya giren bendim diye kendini tanımayanlara kendini tanıtıyor.

Uzun lafın kısası haklı olduğun konuda vereceğin tepki davul sesi gibidir;gür çıkar.Haksız olduğumuz bir konuda ise halkevlerinin köy enstitüleri tekrar açılsın eyleminde ne kadar kamuoyu gücü oluşturup ses çıkartabiliyorsa seninde o kadar çıkar
                              TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak oz.yiğiter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yiğitir merhaba kardeşim nasılsın sence maç kaç kaç biter atarmısınız 3-4 tane
                                KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X