Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hamza Yerlikaya da bu sivasta oynamalı.Maşallah iyi güreş seyrettik.
    LÜTFEN!
    Hamza Yerlikaya onurlu, gururlu, serefli bir Milli Sporcumuz!

Nasil Sivasspora yakistirabiliyorsun?
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• verılmeyen bır adet penaltı ve kacan 3 puan macın özeti bu...
      u will need justice at the end..

Yorum

• Devre arasi Transfer Sart oldu.
        Alternatiflerimizi cogaltmamiz lazim.
        Bugün Gustavo cok Top ezdi ama onun yerine kimi alacagini bilemedi galiba.
        Devre arasi Brülsün Takima katilmasini isterim.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          LÜTFEN!
          Hamza Yerlikaya onurlu, gururlu, serefli bir Milli Sporcumuz!

Nasil Sivasspora yakistirabiliyorsun?
          O da sivaslı da ...
          Herkese Merhaba

Yorum

Devre arasi Transfer Sart oldu.
            Hüseyin abi Brülsün performansı hakkında ne kadar bilgiye sahibiz? Şahsen benim fazla bir bilgim yok şuan kirada olduğu takımda iyi performans gösterdiğini duydum.Peki oradan gelip burada uyum sağlayabilecek mi? Bunları da düşünmek gerekiyor.
            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
            Her Türlü

Yorum

Devre arasi Transfer Sart oldu.
              Bugün kötüydü yanlız , Yattaraya attığı o 50-60 metrelik pası izlerkende zevkten 4 köşe olmadım değil
              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• takıma çok iyi bir 10 numara, bir sol açık ve çubuklu forma lazım acilen.. ondan sonra bu iş tamamdır..
                "Oyuncularımızı kaybettik, maç da kaybettik ancak yarışmacı kimliğimizi ve onurumuzu kaybetmedik" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maç bittikten sonra televizyona bakamadım . Umut'a yapılan kontrolsüz müdehaleye ve son daikalarda Gökhan'ın topuna elle müdehaleye ne dediler izleyen bir zahmet aktarabilir mi ?

Bir de Hüseyin'i nasıl buldunuz ? Yoksa milli takım günleri geri mi dönüyor ?
                  stadyumda umutunkine hakan şükürün uyarısıyla zar zor penaltı dediler. elle müdahaleyi konuşmadılar bile. penaltıdan daha çok da songun m.yıldıza faul yaptığı pozisyonu tartıştılar. bu şerefsizlere inat şampiyonluk istiyorum, lütfen ya lütfen, bi şampiyonluk!!!

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O da sivaslı da ...
                    Aralarindan iyiside cikiyormus demek
                    Saka bir yana.
                    Derdimiz Sivasli kardeslerimiz ile degil, Sivassporlu cirkef Oyuncularla.
                    Allahdan son dakikalarda Balili ve Musa sahada yokdu.
                    Yoksa ortaligi karistirmaya ortam git gide müsaitlesiyordu.

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün kötüydü yanlız , Yattaraya attığı o 50-60 metrelik pası izlerkende zevkten 4 köşe olmadım değil
                      Katılmamak elde değil.Sadece o değil bir çok arapası yaptı, yapmaya çalıştı.Oyunu mükemmel görüyor, okuyor, pasını vereceği yere topu milimetrik bırakıyor.
                      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                      Her Türlü

Yorum

• İlk olarak virit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        takıma çok iyi bir 10 numara, bir sol açık ve çubuklu forma lazım acilen.. Ondan sonra bu iş tamamdır..

:d :d :d :d :d
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak virit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          takıma çok iyi bir 10 numara, bir sol açık ve çubuklu forma lazım acilen.. ondan sonra bu iş tamamdır..
                          Aralarinda belkide en önemlisi cubuklu Formamiz.
                          O Forma belki bugün Maci kazandirirdi.

Yorum

• Bu sezon ilk defa bu maçta futbolcuların şampiyonluğu çok istediklerini gördüm.

Herşey çok güzel olacak.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maç bittikten sonra televizyona bakamadım . Umut'a yapılan kontrolsüz müdehaleye ve son daikalarda Gökhan'ın topuna elle müdehaleye ne dediler izleyen bir zahmet aktarabilir mi ?

Bir de Hüseyin'i nasıl buldunuz ? Yoksa milli takım günleri geri mi dönüyor ?
                              TRT 1'de ki yorumcular(H.Şükür hariç) Song'un M.Yıldız'a yaptığı faulu(!) dakikalarca konuştular ama her nedense bu penaltı pozisyonlarını onlarda görmedi. Kıytırıktan bir değindiler ama 'Song'un hareketi faulse, Umut'a yapılan hareket faullerin şahıdır ve penaltıdır' diyemediler, diyemezler.gökhanın pozisyonu gösterilmedi bile, Çünkü hakkı gaspedilen Trabzondur. Hani olmazda, diyelim ki aynı durumda FB, GS, BJK olsaydı programın tümünü onları savunmaya ayırırlardı.

kim ne derse desin hüseyin bana göre her maç takımın en iyi oyuncularından
                              ATAMIYANA ATARLAR...
                              galatasaray fransadır !

Yorum

• Farkında mısınız bilmem 4 maçtır gol yemiyoruz Nazar değmesin
                                Her Türlü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X