Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -Kişilerden değil, çoğunluktan bahsediyorum.-

Trabzonspor, kendini taraftar sananlara inat şampiyon olacak Allah'ın izniyle. Ve o an, herşeyden daha çok, şunu merak edeceğim: Çok zamandır böyle bi başaıya tanıklık etmemiş gözler, hangi mantıkla son maçında takımını yalnız bırakır? Ve hangi hakla bu galibiyeti o şehrin sokaklarında kutlar?

Affetmeyeceğim Trabzon'daki taraftarı... O stadı boş bırakanların, bu takımı, takıma emek veren o insanları, ağızlarına meze etmelerini affetmeyecğim. Ve bu takım şampiyn olduğunda, kasteddğim kişilerin belki de, şampiyonluk kutlamalarını garip bi tebessümle izleyeceğim, olayın coşkusundan sıyrıldıktan sonra.

Yaşım o kadar da küçük değil. Takım ligin sonlarındayken, dolu tribünlere oynadığın da gördü gözlerim. O zamanki tarftar profilinden daha billinçsiz olanı mı gelmiş yerlerine acaba? Trabzonspor taraftarı diye nitelenedirmeyin bari kendinizi de, oradaki herkes, sizin gibi sanılmasın!

Büyüksün Trabzonsporum! Son maçından bi gün önce 3bin biletten fazla bilet almayan taraftarına rağmen, inadına, her şeyin inadına çok büyüksün!

Stada giden azınlığa ise tek bi sözüm var: Kalplerimiz sizinle! Yerinizde olmak için can atan milyonlar var!
    En son 61viya tarafından düzenlendi; 15.05.2011, 13:46.
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• düşünüyorum düşünüyorum, tüm olasılıklar, kombinasyonlar, maçların oyuncuların logaritmalarını bile aldım bu gece o şampiyonluk gelecek...Allah'ım sen yardım et.

Yorum

• İnşallah bu gece şampiyonluk gelecek.. Allah'ım sen yardım et..
        Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

• Şu an oynanmakta olan samsunspor-Rizespor maçında, Samsunspor tribünlerinde '.bne Trabzon, olamazsın şampiyon!' tezahüratı mı duydum, yoksa bana mı öyle geliyor?
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu an oynanmakta olan samsunspor-Rizespor maçında, Samsunspor tribünlerinde '.bne Trabzon, olamazsın şampiyon!' tezahüratı mı duydum, yoksa bana mı öyle geliyor?
            Doğrudur hocam; ilk defa olan birşey değil bu.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Doğrudur hocam; ilk defa olan birşey değil bu.
              Ne sıkıntıları varmış bizimle?
              Şampiyonluktan mı etmişiz?
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                -Kişilerden değil, çoğunluktan bahsediyorum.-

Trabzonspor, kendini taraftar sananlara inat şampiyon olacak Allah'ın izniyle. Ve o an, herşeyden daha çok, şunu merak edeceğim: Çok zamandır böyle bi başaıya tanıklık etmemiş gözler, hangi mantıkla son maçında takımını yalnız bırakır? Ve hangi hakla bu galibiyeti o şehrin sokaklarında kutlar?

Affetmeyeceğim Trabzon'daki taraftarı... O stadı boş bırakanların, bu takımı, takıma emek veren o insanları, ağızlarına meze etmelerini affetmeyecğim. Ve bu takım şampiyn olduğunda, kasteddğim kişilerin belki de, şampiyonluk kutlamalarını garip bi tebessümle izleyeceğim, olayın coşkusundan sıyrıldıktan sonra.

Yaşım o kadar da küçük değil. Takım ligin sonlarındayken, dolu tribünlere oynadığın da gördü gözlerim. O zamanki tarftar profilinden daha billinçsiz olanı mı gelmiş yerlerine acaba? Trabzonspor taraftarı diye nitelenedirmeyin bari kendinizi de, oradaki herkes, sizin gibi sanılmasın!

Büyüksün Trabzonsporum! Son maçından bi gün önce 3bin biletten fazla bilet almayan taraftarına rağmen, inadına, her şeyin inadına çok büyüksün!

Stada giden azınlığa ise tek bi sözüm var: Kalplerimiz sizinle! Yerinizde olmak için can atan milyonlar var!
                Bunu kavrasınlar yeter Begüm hocam
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İnanılacak gibi değil gerçekten. Bursa'dan kalkıp ankaralara, daha geçen hafta İzmir'e maça gidiyoruz. Ama gel gör ki Avni Aker dolmuyor.

Yorum

• bu nasıl iştir... 3000 bilet kalmış... biz böyle zor şampiyon oluruz... hep iyi gün dostuyuz... nerde gerçek taraftar.... trabzonda avni aker dolmuyorsa söyleyecek başka birşey yok...... yazık..

Yorum

• Gel Benim kadersiz başlığım gel ;

Ne kadar daha böyle kalacaksın ne sen biliyorsun ne ben , Ne olacağını bilemeden yaşamak zor çok zor.

Hani derler ya inanç diye , inanmalısın diye , inanmadan kimse başaramaz diye derler Hem Allah der bunu hem Tüm Bilginler İnanacaksın der.

Ben Birşeye inandım bu dünyada Senin sevginden başka sevginin bu kalbime girmeyeceğine inandım birde "O" Günü görebileceğime inandım.

Sevmek konusunda bir tek tereddüt ettiysem kalbim parçalansın , dursun o kalbim atmasın daha ama "O" günün nerede olduğunu bilememek varya beni yerle bir ediyor , dayanamayacak , katlanamayacak hale geliyorum bu hayata.

Çok şeyler yaşamadım belkide senin hüzünlerinden , 22 yaşındayım gördüğümü söylüyorum , bana hissettiklerini , bana hissettirdiğin gururun önüne hiç bir başarısızlığının siniri geçemez bunu bil ama ben "O"günü görmeyi çok istemiştim be herşeyden çok istemiştim.

Şimdilerde ise "O" Günü kendimin görebileceği inancım zedelendi ama buna da üzülmüyorum biliyor musun bu dünyadan bir tek beden ayrılır bunu biliyorum , ruhum hep bu dünyada olacak kıyamet kopana kadar zaten bana ruhumu veren Allah onu ayakta tutan imanımla sen değil misin ? Yine senin yanında olurum ben ölsemde , hem ne farkeder belkide ardımda bırakcağım çocuklarıma emanet ederim senin aşkını belkide onlara gösterirsin o bayram gününü olmaz mı be Trabzonsporum olmaz mı ? Ona da net bir cevap vermezsin değil mi , boşver be üzülme sıkma kendini gerçekleri bende biliyorum ne zaman nerede o günü göreceğimi yada göremeyeceğimi bende bilmiyorum belkide lan belkide hiç gösteremeyeceksin yıkılıp gideceksin şu dünyada farkeder mi la farkeder mi ben seni ölsende unutur muyum o klübünün kapılarına klit takılsada unutur muyum ? Unutamam.

22 yıldır çok ağladım ben bu 22 yılın üzerine babamın hüzünlerinide aldım ben la ben güçlü adamların ağlamasına dayanamam onu bile üzmeyi başardın ya 96 dan bu yana helal olsun senin aşkının ihtirasına , kurban olurum hüznüne göz yaşına.

Değil 22 sene son nefesime kadar ağlatacağını bilsem yinede ben senin yanındayım gaybana ander , yine ben senin yanındayım , "O" günü hiç gösteremeyeceğini söyleseler bile ben hep seni seveceğim fışkiyenin takımı tamam mı umrumda değil ne yaparsan yap umrumda değil Hüngür hüngür ağlatsanda seni hep seveceğim.

Çok acıdır biliyorum , yürek parçalar hatta farkındayım ama bak ben bu akşam her sene yazı karşılarken söylediğim kelimeyi söylüyorum yüzümde acı bir burukluk var yüreğimde kor gibi bir duygu "Seneye" evet Seneye la Trabzonum Seneye.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak BEYTEKİN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu nasıl iştir... 3000 bilet kalmış... biz böyle zor şampiyon oluruz... hep iyi gün dostuyuz... nerde gerçek taraftar.... trabzonda avni aker dolmuyorsa söyleyecek başka birşey yok...... yazık..
                        tribünde boşluklar vardı...dolması gerekiyordu tribünün...
                        KAPLAN DEĞİL FIRTINA

Yorum

• Yıllar dindiremedi gözlerimin nemini
                          Mutluluğun sevincin hep çektim özlemini
                          Gülmeye hasret kaldım, mutluluğa yabancı
                          Ellere neşe yağar, benim gönlüme acı

Dert yanacak kim var ki ağlayıp duruyorum
                          Bazen doğduğum güne lanet yağdırıyorum

Üzüntüyü kederi gönlüme sıraladın
                          Anlamıyorum felek nedir bana inadın
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Herşeye rağmen Karabük'e gitmeyi düşünüyorum. Umarım maçta yalnız taraftar rolünü oynamam

Yorum

• başka başlıkta da yazdım 20000 kişilik stad bu zamanda dolmuyorda biz ne diye 35 bin kişilik stad istiyoruz

bari tarihiyle kalsın ve avni aker düzenlensin

Yorum

• Yarin okulum var ama uyku girmiyor gözlerime. Morelim yok, cökmüs durumdayim. Sivas'dan hic birsey beklemiyorum, 7'nin bu sene gelecegine inanamiyorum daha.
                                Böyle mi olmasi lazimdi? Bu kadar yaklasmisken....
                                Az önce ZTK Basligina girdim ve Sampiyon oldugumuz macin yorumlarini tek tek okudum. Ilk yari harika oynadik ve cok gol pozisyonlarina girdik ama golü bulamadik. Ikinci yari yine etkili basladik ve güzel oyuna ragmen rakip takim golü atti. Onda sonra gelen sampiyonluk yorumlari beni cok duygulandirdi..
                                Keske bu sene bu sevinci bir kez daha yasayabilseydik.
                                Sampiyonluk gitmis gibi ama ben halen daha farkina varmis degilim. Sivas macinin son düdügünden sonra baslar büyük hayal kirikligi.
                                Bu hak edilmis Sampiyonlugun kacmasini hazmedemem....

Ya Rabbim, hic kimsenin beklemedigi anda Sen bizim yüzümüzü güldür, bize bu sene bu Sampiyonlugu görmeyi nasip eyle. AMIN.
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim