Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emirhan bütün bildiklerini unut Haftaya kadar ,olmaz mı??
    İz Bırakanlar Unutulmaz. 7 gün sonra bu işkencenin biteceğini bilmek ama işkence sonrası kalan yaraları sarmakla uğraşacak bile olmak acı veriyor.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Sene de büyük bir tramva olarak gelecek aklımıza biliyorum bunu biliyorum
      Bunu unut Tabii ki,bu yıl asla unutulmaz...

Yorum

Bu gece hayallerimin yıkılacağı gece olacak belkide , yada hayallerime dokunabileceğim gece olacak , sonu hüsran olacak belkide yada sevinç.

Vallahide billahide hep inandım ben , arada inanmıyorum diye maça bile gitmeyi bıraktım , herşeyi bir kenara ittim ama hepsi biraz daha az acı çekmek içindi , ama söyledim ya inanmamanın imkanı yok , "O" günün hayali bir girdap gibi eğer ayakların suya değimişse bir kere içine alıyor götürüyor seni hiç bir şekilde mani olamıyorsun.

Çok güldük bu sene çok göğsümüz kabarık gezdik , çok da ağladık , çokda üzüldük , bu gece yine ağlayacağız bu kesin .

Ama hepsine helal olsun , hepsine ben hayatımda 82 puanı ilk defa görüyorum , bu başarıyı elde eden mütevazi kadromuzda ki herkese teşekkür ediyorum , hepsine aldıkları para helali hoş olsun.

Bu Sene de büyük bir tramva olarak gelecek aklımıza biliyorum bunu biliyorum biliyorumda ne kadar daha bekleyeceğiz bilemiyorum.

Emirhan bu akşam şampiyonluğu ilan ediyoruz sen rahat ol için rahat olsun.
        ''Trabzonspor''

Yorum

• peki alın size ilginç bir senaryo bugün oynanan maçlarda trabzonsporumuz ibbyi rahat bir oyun ve skorla geçip 3 puanı almış diğer maçta ise başta fatih tekke ve gabriç olmak üzere tüm a.güçlüler mükemmel oynayıp destansı bir galibiyetle kadıköyden dönüyorlar trabzon yıkılıyor istanbul yıkılıyor türkiye yıkılıyor veeee tarih 22 mayıs son maçlar fenerbahçe oyuncuları bitmiş bir vaziyette bizimkiler ise heyecandan duramıyorlar maçlar berebare gidiyor o da ne fener üst üste 2 gol atıp rahatlıyor bizim maç 0-0 dklar geçiyor geçiyor daha doğrusu geçmek bilmiyor 80 dk da bir gol yiyoruz sivastaki maç duruyor oynanamıyor seviniyor köpekler biz bastırıyoruz tabi 11 kişi ile ama yok atamıyoruz bide üstüne üstlük tolganın açıldığı bir pozisyonda 2 yi yiyoruz ve maçlar bitiyor çok mu uçuk oldu?
          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Haydi AnkaraGucu
            Tamam kendi isini kendin goreceksin.
            Ama Fb ye bakın.
            Gencler macindaki Kaleci
            Es es mecinda bulo
            Buca macinda hakem
            Antep macinda hakem
            Bjk macinda hakem Bu takım ligde 16 da 15 i birakın 16 da 10 alacak takım degil.
            Her turlu gunah hile var.

Nedense basbakan ziyaretinden sonra tff ve hakemlerin tavri da ayrı bir degisti.
            haydi Ankaragucu
            haydi Fatih Sultan Tekke, Haydi Gabric, Haydi adem
            Haydi sestak Haydi vittek

Haydi TRABZONSPOR. Gosterin su Azize nin yeni esine ilk nihakta cenazeyi
            13 Vitor Hugo

Yorum

• Herkesin hikayesi ayrı ama neler çektim ben bilirim. Ranzaların dili olsa da konuşsa. Bu gece 2 çile birden bitecek.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkesin hikayesi ayrı ama neler çektim ben bilirim. Ranzaların dili olsa da konuşsa. Bu gece 2 çile birden bitecek.
                tövbe tövbe

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tövbe tövbe
                  Askerim. Maçların çoğunu ranzada radyo ile dinledim. Ne anladın bilmiyorum ama
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• arkadaşlar hazırmıyız =)

Yorum

• arkadaşlar yeni üyeyim bişi sorcam rakip takımların maç topicleri nerde?

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Askerim. Maçların çoğunu ranzada radyo ile dinledim. Ne anladın bilmiyorum ama
                        hayirli tezkereler.
                        umarim ranzada dinledigin maclar cok heyecanli geciyordur.
                        hic penaltiya kalan maclar dinledin mi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Selvi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar yeni üyeyim bişi sorcam rakip takımların maç topicleri nerde?

Süper Lig'de ki rakiplerimizin maçlarını bu başlık altında değerlendiriyoruz. şuanda sivasspor un hazırlık maçı var hereenven le dakika 22 maç 0-0
                          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                          -ismail-

Yorum

• Alacağız onu ,şampiyonluk bizim olacak!O kadar!İnanmayan gölge etmesin

Yorum

Bu gece hayallerimin yıkılacağı gece olacak belkide , yada hayallerime dokunabileceğim gece olacak , sonu hüsran olacak belkide yada sevinç.

Vallahide billahide hep inandım ben , arada inanmıyorum diye maça bile gitmeyi bıraktım , herşeyi bir kenara ittim ama hepsi biraz daha az acı çekmek içindi , ama söyledim ya inanmamanın imkanı yok , "O" günün hayali bir girdap gibi eğer ayakların suya değimişse bir kere içine alıyor götürüyor seni hiç bir şekilde mani olamıyorsun.

Çok güldük bu sene çok göğsümüz kabarık gezdik , çok da ağladık , çokda üzüldük , bu gece yine ağlayacağız bu kesin .

Ama hepsine helal olsun , hepsine ben hayatımda 82 puanı ilk defa görüyorum , bu başarıyı elde eden mütevazi kadromuzda ki herkese teşekkür ediyorum , hepsine aldıkları para helali hoş olsun.

Bu Sene de büyük bir tramva olarak gelecek aklımıza biliyorum bunu biliyorum biliyorumda ne kadar daha bekleyeceğiz bilemiyorum.
                              Katilmakla birlikte sunu soyliyeyim her hafta olmayacaksak bitsin bu cile diyorum hatta gol yedigimizde gecen hafta tamam bitti dedik ama bir sekilde mucize gerceklesiyor.Insallah yine gerceklesir.Trabzonspor gibi dik durabilen bir klup olsa sadece Bursa degil bir cok sampiyon cikardi.Herkes menfaat-korku imparatorlugunda Aziz'in serefsizi olmus.

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah razı olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim