Bu saatten sonra şampiyon olmamız mucizelere kaldı.. Her ne olursa olsun bu yıl başarılı bir sezon geçirdik ..Önemli olan son 3 yıldır devam eden başarı ve istikrarımızı önümüzdeki sezonlarda da devam ettirmek..Şayet bunu başarabilirsek önümüzdeki 3 yıl içerisinde şampiyon olmamız kuvvetle muhtemeldir...
Şampiyonluğu kovalamak, golü kovalamak gibidir pozisyon bitmeden, maç bitmeden hiçbir şey bitmez. Hala şampiyonluk ihtimalimiz varsa ben o ihtimale inanırım. Her şey Allah'ın elinde. forumda bir üyemizin de belirttiği gibi " Ne Ankaragücü'ne ne de Sivas'a güveniyorum, sadece Allah'a güveniyorum, gerisi hikaye. Varsa nasipte oluruz"
Bizim yöneticilerimiz bundan sonra çıkıp, "Türkiye bizim şampiyon olmamızı istiyor" gibi klişe içi boş demeçler vermesin. Kimsenin bizim şampiyon olmamızı istediği falan yok. Bakınız ligde bize karşı oynayan takımların bize karşı gösterdikleri mücadele ile Fener'e karşı oynadıkları mücadele farkına veya bize varını yoğunu ortaya koyup, bir yanlarını yırtan takımların bir hafta sonra aldıkları sonuçlara.
Cars filmini izleyenler bilir, kazanmak için her yolu mübah gören araba, Mcqueen'in kaza yapan arabaya yardım etmek için bitiş çizgisini geçmediği sahneyi hatırlarlar. O sahnede birinci oldum diye sevinen araba dışında kimse yoktur. Fener şampiyon olursa aynen o animasyon filmindeki gibi kendinden başka kimse kimse sevinmeyecek. Ve herkes dönüp bu kibirli takıma nefret duyguları ile bakacak.
Ama Trabzonsporum şampiyon olunca -bu sene veya seneye- tüm Türkiye bu sevinç horonuna ortak olacak emin olun.
Şu takıma adam akıllı bir forvet veya Fatih Tekke'ye almayanlar utansın, benim başım dik.
En son a f s tarafından düzenlendi; 16.05.2011, 15:11.
Ataist olmaya yaklaşan bir çok arkadaşım var. Sen Aklımıza Mukayyet ol Yarabbi.
Allah korusun arkadaşım. Bu kadar dua ettikten sonra şampiyon olamadıysak, bana göre ya Hz. Mevlana'dan alıntı yaptığım söz geçerlidir, ya da futbol bir oyun ve bir nevi zaman israfı olduğu için dua edilecek bir mevzu değildir. Düşünüyorum da, boş yere kafamızı bu kadar takıyoruz gibi geliyor bana.
1 kaldı...Sadece 1.Olmazsa olmaz,ianacım büyük ama deli gibi şampiyonluk istemekten vazgeçtim.Çünkü çok isteyince itiyoruz onu sanırım.İnancım asla bitmeyecek o son düdük çalana kadar..
Geçen yıl 5 Mayıs'ta başladım ben şampiyonluğa inanmaya.
Bu yıl olacak dedim.
İlk yarı bitti, düşünmeye başladım ne yaparız, nasıl kutlarız diye.
Arkadaşlarla planlar yaptık, acaba bizim kampüste kaç kişiyizdir, önceden tanışıp konuşalım ki kutlama yaparız 23 Mayıs günü diye düşündük.
Dün akşama kadar da inancım hiç azalmadı.
Ama dün akşam 90 dakika bitti, benim inancım da bitti.
Foruma girdim baktım, hala bitmemiş ümitler.
Yine bir soru işareti oluştu "Acaba hakikaten bir mucize olur mu?" diye.
33 hafta inanmışım, bir hafta daha inanırım, belki diğerleri gibi kuvvetli olmaz ama yine de bir umut olur içimde.
22 Mayıs akşamı da ya tam sevinirim, ya da tamamen yıkılırım!
Allah bize o akşam sevinmeyi nasip etsin!
Bir yanim olmaz artik bitti bu lig 5iva5 satar bu maci diyo diger yanimda gecen sene Bursalilarda böyle düsünüyodu genede sampiyon oldular, bizde olacaz diyo.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum