Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Ustteki habere cok guldum. Eger fotograftaki gibi gulumsemisse, vardir bir yapacagi

Bir de su alttaki habere cok guldum.

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
    Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kim bilecek yahu Trabzonsporlu olduğunu? Aramızdan gönüllü arkadaş varsa dalsın sahaya. Yalnız nüfus cüzdanında "Trabzon" yazmasın.
      stada girmek için sarı lacifert bişeyler giymek lazım hangı trabzonsporlu giyerki gider lağım çukuruna atlarım daha iyi

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stada girmek için sarı lacifert bişeyler giymek lazım hangı trabzonsporlu giyerki gider lağım çukuruna atlarım daha iyi
        bırakalım böyle işleri biz 4 maçımızı kazanalım da gerisini Allah'a bırakalım evet Allah'a bırakalım çünkü bu fener bu medya desteğiyle satılmış hakem ve takımlarla ancak bu şekilde durdurulur. O top 3 direğin arasından bir girmez görürüz...

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seytan diyor
          son hafta Fenerin stadina git fener formasiyla, son 5 dk maca dal, hakeme bir tane gecir, Emre belezoglunada birtane
          onlar üc puanlarindan olsun biz Sampiyon olalim
          Delikanlı hayalini bozayımda kimse zarar görmesin..Son hafta Fenerin stadında maç yok bu bir...Fenerle oynayan takıma değil fenere üç puan kazandırırsın.Yanlış adama dalıyorsunen en iyisi bu hayalden vazgeç kardeşim.
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Vallahi böyle düsünce pek iyi olmaz ama

ben varim 7ye hemde sonuna kadar !!!

Yorum

• Amasyaliyim ben yani o sorun olmaz
              O zaman bir hafta önce giderim bizde sampiyonlugu bir hafta önce kazaniriz
              Emreye vurma sebebim trabzonlu olup feneri tutmasindan, neyse vurmam. Sampiyon olacaksak öyle feneriumda 500 € alisveris bile yaparim, o igrenc formayida giyerim
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• babam eniştem ben bu akşam 2 saate yakın konuştuk bu konuyu.. üçümüzünde vardığı ortak kanı şu.. biz çok iyi futbol oynamıyoruz ama fenerde oynamıyor.. eğer hiçbir şaibe olmasa fener ibbye karabüke sivasa takılabilecek düzeyde.. yani fener puan kaybedecek bu son 4 haftada tabi şike olmazsa.. önemli olan bizim 4 maçımızıda kazanmamız.. biz 4 maçı alalımda feneri bekleyelim ve bol dua edelim.. şenol hocamında dediği gibi elbet bir gün haklı olan kazanacaktır..
                yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bırakalım böyle işleri biz 4 maçımızı kazanalım da gerisini Allah'a bırakalım evet Allah'a bırakalım çünkü bu fener bu medya desteğiyle satılmış hakem ve takımlarla ancak bu şekilde durdurulur. O top 3 direğin arasından bir girmez görürüz...
                  aynen katılıyorum geçen yıl bursanın 1 puan önünde girdi son haftaya fener.. yine şaibelerle yine futbol oynamadan.. ne oldu sonuç?? son maçta 70-80 dakika tek kale oynadı top direğe vurdu kalecimiz kurtardı giray egemen çizgiden çıkardı oyuncuya çarptı bişeler oldu ama o 3 direkten içeri girmedi.. ve burağın attığı o zor olabilecek bir gol.. hakemde bişey yapamadı azizde bişey yapamadı.. istediği kadar şike yapılsın ama o top içeri girmedi.. bursa hak etti şampiyon oldu..!!! Allah çok büyük ve o en iyisini bilendir
                  yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• Ah bir şampiyon ola bilirsek Fenerbahçelilerin benden çekeceği var. Gıcık kaptım heriflere...
                    En son HH_52 tarafından düzenlendi; 29.04.2011, 03:07.
                    Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• Daha önce söyledim Taraftar 7 değil 27.şampiyonluğada hazır 127.şampiyonluğda hazır,
                      Ama üzülerek izliyoruzki,Ne Yönetim Ne Teknik ekip nede Futbolcular Hazır değiller.
                      Diyelimki Fener Puan kaybetti sanki biz tüm maçları kazanacakmıyız,
                      2.devre Futbol oynayarak kazandığımız maç nerdeyse yok gibi,
                      Benim hatırladığım G.Birliği maçının2.devresi iyi oynadık kazandık,
                      A.gücü maçında iyi oynadık kazanamadık
                      13 maçta başka iyi oynadığımız maç yok.
                      İLK devre oynadığımız oyuna güvenmiştik ama malesef takım çok berbat.
                      İlk defa benim ilçemde Ordu Aybastıda 2 tane Büyük bayrak astık şu an asılı,
                      Kendime 6x5 metre büyüklüğünde bayrak yaptımışım binaya asacağız diye.
                      Trabzona Maça gidiyoruz Şampiyon olabileceğiz diye,
                      Hatta G.ANTEP-İ.BBB maçlarına gitmeyi düşünüyordum Kesin Şampiyon oluruz diye,
                      Ama Futbolcuların Yarısında Şampiyon olabilme gayreti varken Malesef yarısının umurunda değil.
                      Jaja elinde İçki şisesi Rakip takımın oyuncusu ile Sarhoş ayyaş geziyor,
                      Engin en lazım olduğu dönemde Teknik direktörüne arkadaşlarına terbiyesizlik yapıyor,
                      Umut en lazım olduğu dönemde Gol atmamaya yemin etmiş.
                      Tek Burakın gayreti ile,
                      Onurun Tolganın olağanüstü çabası ile,Egemen Serkan Giray ın defansta olaganüstü çabaları ile Şampiyon olunmuyor,
                      Selçuk daha sözleşme yenilemedi Kendini parçalıyor,
                      Ama malesef Yattara Kaptan dedik 61 numaralı formayı verdik adamın Umurunda değil puan kaybettiğimiz 2 maçı kurtarsaydı 4 puan farkla önde idik.
                      Goller kaçırdığımız Boş kaleye gollerin kaçırıldığı Maçta umut 2 tanesinde Gol atsa yine 4 puan fark devam ederdi.
                      Şenol Güneş zaten kaybedeceğiz psikozuna girmiş durumda İlk devre oynattığı furbol ile Şimdiki arasında dağlar kadar fark olması bunun göstergesi.
                      Sadri Bey hala Erzurum kayak merkezinde Şampiyonluk kutluyor,orda kalmış bir türlü gelemedi.
                      Şampiyonluğa Hazır olan taraftar ve bazı Futbolcular var ama malesef bir çok oyuncu Teknik direktör ve Sadri Şener şampiyonluğa hazır değiller.
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Şampiyonluk...

Ligin ilk maçıydı,
                        Bizim maça gelmişti.
                        Uzun yıllardan sonra
                        yolu bize düşmüştü.
                        Dertleştik şöyle biraz,
                        Biraz da ordan burdan.
                        Keyfi yerindeymiş,
                        geçmem dedi İstanbul'dan.
                        Geçen sene Bursa'daydım;
                        bu sene Trabzon'da.
                        Gitmem artık dedi,
                        Hoyratlar İstanbul'da.
                        Bu sene ne olur?
                        gelecekmisin bize?
                        Dedi ipler sizde,
                        herşey elinizde,
                        Bırakmayın beni
                        İstanbul'un itine.
                        Coşkuyla bitirdik
                        ilk yarıyı kol kola.
                        Çekemeyen itler başladı,
                        kör kör ulumaya.
                        ikinci yarı başladı
                        it kemiği buldu,
                        Şampiyonluk bize
                        biraz küstü kırıldı.
                        Sonra sazı aldık
                        çalmaya başladık
                        Şampiyonlukla biz
                        Kolbastılar oynadık.
                        Ama itler dururmu
                        çekip almak ister
                        Şampiyonluk yapışır
                        bırakmayın beni der.
                        Onda daha var
                        benden onyedi tane;
                        Bir tanemizi aldı mı ki
                        acaba adaletle.
                        Kalbimizi test etti
                        Trabzon'un seyiri
                        Yolun üstünde gördük
                        bizim Eskişehir'i
                        Maçın başında duman
                        kaplamıştı heryeri
                        Şampiyonlukla biz
                        sanki bir sevgili.
                        Meşhur bando durmadan
                        stadyumu çınlattı,
                        Eskişehir bize
                        Vansporu hatırlattı.
                        Şampiyonlukla biz
                        ayrıldık ordan derken,
                        bırakma beni diye
                        haykırdı; daha erken.
                        Sıkı tut ellerimi
                        daha dört hafta var,
                        inancını sen yitirme
                        itler sinsice havlar.
                        Antep,Buca,Belediye
                        sonra Karabüke
                        şampiyonluk yolunda
                        ayrılmayın Güneşle.
                        Yılmaz savaşçıdır
                        Trabzon'un mertleri
                        Kafa kırık burun kırık
                        bitmez hiç dertleri.
                        Biz bu dertler uğruna
                        ne kadar çok verdik can.
                        Trabzonum bize her yer
                        Bize her yer heyecan...
                        En son DİNÇ tarafından düzenlendi; 29.04.2011, 11:49.

Yorum

Seytan diyor
                          son hafta Fenerin stadina git fener formasiyla, son 5 dk maca dal, hakeme bir tane gecir, Emre belezoglunada birtane
                          :meşale2:

Yorum

Seytan diyor
                            Boyle birseyi yapacaksaniz bile yazmayin, olur da gercekten bir fenerli yaparsa bile bizim ustumuze kalir
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Şampiyonluk için iyi niyetinden şüphe etmediğim herkese dua edin diyorum...
                              Sığınacak başka liman kalmadı çünkü.
                              Şampiyonluğu kaçırdığımız her yıl için ağlarım herhalde (:
                              Salya, sümük...
                              Çocuklar gibi...
                              Hamiş

Yorum

• Sayin Basbakan hazir degil sanirim.

"Bir aksilik olmasin" misali...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X