Son 5 maçımız var şampiyonluk gelecek başaracaklar inanıyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
hayatımın hiçbir döneminde bu kadar fanatik olmadım.
işe geldiğim hiç bir zaman, bir ekranımda ntvspor diğer ekranımdada Bmn olmamıştı..
her golde sevinç'ten ağlıyacak kadar, kaçan her goldede kalp krizi riski geçirmemiştir..
istiyorum artık bu sevinci yaşamayı..
çömlekçiden boz tepeye kadar elimde bayrak boğazım patlayana kadar bağırmayı..
Avni aker'de şampiyonluk maçını dev ekranda 40.000 kişi izlemeyi, sonra takımı karşılamayı vs.. vs..
yazacak çok şey var ama bekliyorum şurda 1 ay kaldı..
Yorum
-
7 din ömrümü olmaz açarsak ;İlk olarak serciy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 din ömrümü
yedidin ömrümü olur ;
doğrusu 7'n ömürümü olacak renktaşKOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
ben inanıyorum çok kişi inanmıyor artık trabzonda ama fener daha 5 maç oynamamış bu maçlardan birinde buan kaybetecektir. biz şampiyon olacağız ilk yarı gibi oldu es es de tekrar puan kaybettik ve lider tamamlamıştık bu dönemde öyle olacak. ibb ankaragücü ve karabük maçlarında puan kaybeteceğini düşünüyorum fenerin. 7 mi hazırım bekliyorum
Yorum
-
Hiç bişe olmaz,Fener bu saatten sonra hakemlerle veya bu türlü bi şekilde alır maçları...bu başlığı da bu yıllık kapatın ekim-kasım gibi tekrar açarsınızEn son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 23.04.2011, 12:38.ölümüne trabzon !
Yorum
-
Moralmen yıkımla kapattığımız bu gece ne tv izleyebildim ne internete girebildim. Kfamı yastığa koyup uyudum... Bir rüya gördüm akabinde rüyanın içeriğinden bahsetmeyeceğim bazı işaretler barındırıyordu içeriğinde hayırlara vesile olmasını ümit ediyorum...En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 23.04.2011, 12:42.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Bitsin artık bu 7, bir an önce,yıllar geçsin de ''2''başlığı açılsın

Yorum