Artık çok zor'...Ama inşallah,inanıyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım her sene şampiyonluğa oynarsa benim psikolojim bozulur arkadaş ben buna kanaat getirdim.
Günde 19 kez puan durumuna, 17 kez fikstüre, 49 kez spor sitelerine bakıyorum.Hepsini zaten ezberledim.
12 kez LigTv, 19 kez NTVSpor, 3-4 kez normal kanalların spor bültenlerini izliyorum.Altyazılar cabası.
Her şeyi ezberledim.Eksikler, sakatlar, cezalılar..Futbolcular hakkında bilmediğim tek şey sindirim-boşaltım sistemlerinin bu haftaki durumları.
Geçsin şu 22 hafta yoksa kafayı kırcam.İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen bende...
NtvSpor'u izlemekten ve internetteki spor sitelerinde dolaşmaktan yoruldum artık.
Hiçbir sene ben hatırlamıyorum ki Trabzonspor'un sezon başından beri her maçını izlediğimi ve Trabzon'un bu kadar iyi gittiğini
Ama şu bir gerçekki bütün gün NtvSpor açık ve ben tv karşısında pc den spor siteleri bakıyorum ve bu nedenle hangi takımda kim eksik hepsini ezberledim artık
Okul, dersane nerde olursam olayım aklım sürekli Trabzonspor'a kayıyor çok tuhaf bi durum içindeyim bu sene sonu hayır olsun
sanırım bir çok şeyi özetliyor..
Yorum
-
-
Niye adaş direk 8 mi diyeceğiz yoksa.İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 hayal bu saatten sonra
Özkan SÜMER
Yorum
-
Türkiye hazır olsa bile Avrupa bu coşkuya dayanabilir mi?İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaziriz ama Türkiye henüz hazir degil
Biraz daha bekleyelim.. 

(Bu haftasonu spor programlarında (kanaltürk,tv8) Trabzonsporun avrupadaki taraftar potansiyeli konuşuldu.İki programdaki ortak çıkarım:" Dört büyükler içinde avrupadaki en çok taraftar Trabzonda".)*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Adaş biliyosun oynanan çirkin oyunları.İnsan umutsuz oluyor böyle şeyler duyunca.İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye adaş direk 8 mi diyeceğiz yoksa.
Allah yardımcımız olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum