Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kıvranılacak bir durum yok bence ortada .
    Sadece varolan kredimizi kullandık o kadar .Bu takım bu maçı kaybetse bile ayağa kalkıp şampiyon olacak güçtedir , buna tüm kalbimle inanıyorum .
    2.liği başarı sayıyorsanız bişe demem ama 96 takımı da dahil son 15 yılda hiçbir kadromuz ilk yarıyı 9 puan önde kapatmamıştı..bu tren yüzde 70 kaçtı
    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hocam böyle boş siyasi parti mesajları gibi motive cümleleri baydı artık
      Yanduk bittuk edebiyatından daha iyidir.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beşiktaş v Trabzonspor ......3
        Trabzonspor v Kasımpaşa .....3
        Gençlerbirliği v Trabzonspor ....3
        Trabzonspor v Konyaspor ......3
        Galatasaray v Trabzonspor .....1
        Trabzonspor v Bursaspor ......1
        Eskişehirspor v Trabzonspor .....3
        Trabzonspor v Gaziantepspor ......1
        Bucaspor v Trabzonspor ......3
        Trabzonspor v Büyükşehir Bld. .....3
        Kardemir Karabük v Trabzonspor .....3

TS :51+ 27 = 78

Gençlerbirliği v Fenerbahçe ....3
        Fenerbahçe v Konyaspor ........3
        Galatasaray v Fenerbahçe .....1
        Fenerbahçe v Bursaspor .......3
        Eskişehirspor v Fenerbahçe ....1
        Fenerbahçe v Gaziantepspor ....1
        Bucaspor v Fenerbahçe .........3
        Fenerbahçe v Büyükşehir Bld. ....3
        Kardemir Karabük v Fenerbahçe ....3
        Fenerbahçe v Ankaragücü .......3
        Sivasspor v Fenerbahçe .............3

FB:51 +27 = 78

şampiyonluk ikili averaja kalacak bence,,,,, puanlamayı hesaplamadan yaptım bu sonuç ortaya çıktı

Sivas Umarım son maçında düşme hattında olmuş olur.En azından aziz korkusu az kalır küme düşme korkusunun yanında.
        Liverpool FC Trabzonspor
        Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2.liği başarı sayıyorsanız bişe demem ama 96 takımı da dahil son 15 yılda hiçbir kadromuz ilk yarıyı 9 puan önde kapatmamıştı..bu tren yüzde 70 kaçtı
          Şampiyon olmayı hepimiz çok istiyoruz ama şahsen 2.lik başarızıslık değildir benim için .Senin için durum farklı olabilir bu gayet doğal.

%70 gitti demek için gerçekten çok erken , henüz gitmiş birşey yok .Önümüzdeki 2-3 hafta içinde bunu daha net göreceğiz , eminim.

Ayrıca bu yarışın bence son maça kadar yolu var .

Yorum

Kıvranılacak bir durum yok bence ortada .
            Sadece varolan kredimizi kullandık o kadar .Bu takım bu maçı kaybetse bile ayağa kalkıp şampiyon olacak güçtedir , buna tüm kalbimle inanıyorum .
            umarım öyle olur. yoksa 9 puan fark ile şampiyon olamayan takım, yönetici teknik heyet, trabzonspor tarihine kara bir leke olarak geçecektir. umarım bunun bilincine bir an önce varılır. bana sorarsanız trabzonsporu her fırsatta küçük düşüren başkan ve diğerlerinde öyle kafa yok

Yorum

• İnamayanlar lütfen sussun ya. Napalım yani, 9 puanlık avantajı yitirdik diye şampiyonluktan vaz mı geçelim ? Oturup ağlayalım mı ? Fener'le aynı puandayız,sezon sonu da şampiyon olacağız. İNANIYORUZ. İnanmayanları da sükunete davet ediyorum.
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

Şampiyon olmayı hepimiz çok istiyoruz ama şahsen 2.lik başarızıslık değildir benim için .Senin için durum farklı olabilir bu gayet doğal.

%70 gitti demek için gerçekten çok erken , henüz gitmiş birşey yok .Önümüzdeki 2-3 hafta içinde bunu daha net göreceğiz , eminim.

Ayrıca bu yarışın bence son maça kadar yolu var .
                o zaman 2.cilik mücadelesi verseydik hayır şunu anlamam 9 puan öne geçip bizim gibi koruyamayan takım zaten şampiyon olmayı haketmemiştir ki öle olacak yüzde 20-30 gibi bi şansımız var umarım pazar günü de bu şans devam eder..bi de Fener bu düşüşü kaçıncı hafta yaşayacak ki çok merak ediyorum..2.kırılma maçlarından sonra hep beraber göreceğiz...Gs,Bursa,antep,eskişehir
                ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  umarım öyle olur. yoksa 9 puan fark ile şampiyon olamayan takım, yönetici teknik heyet, trabzonspor tarihine kara bir leke olarak geçecektir. umarım bunun bilincine bir an önce varılır. bana sorarsanız trabzonsporu her fırsatta küçük düşüren başkan ve diğerlerinde öyle kafa yok
                  9 puan öndeyken takım kafa vardı da onlarda, puan eşitlenince mi gitti ? Duyanda liderin 10 puan arkasında 6.sıradayız falan sanacak. Liderle aynı puandayız,AYNI PUAN.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

o zaman 2.cilik mücadelesi verseydik hayır şunu anlamam 9 puan öne geçip bizim gibi koruyamayan takım zaten şampiyon olmayı haketmemiştir ki öle olacak yüzde 20-30 gibi bi şansımız var umarım pazar günü de bu şans devam eder..bi de Fener bu düşüşü kaçıncı hafta yaşayacak ki çok merak ediyorum..2.kırılma maçlarından sonra hep beraber göreceğiz...Gs,Bursa,antep,eskişehir
                    Ayman'lı , Erdinç'li kadromuzla şampiyonluk parolasıyla başlardık lige .

Bu kez olacak , gerçekten olacak hele bir şanssızlıklar bizim yakamızı bırakıp sıradakine gitsin bakalım .

Yorum

• 7 ye bu seyirci hazırmı???
                      hiç zannetmiyorum
                      antalya maçındaydım baştan sona homurdanma küfür vardı
                      manisa maçındaydım dakika 15 şenol güneş ten başladılar tüm sporcularımıza giydirdi seyirci ilk yarı
                      hele arkamda 13-14 yaşında bir "çocuk" şenol güneşin hocalığını bırakmadı
                      herzaman pozitif düşündüm
                      2-0 geride olsak bile dakka 85 olsa ben herzaman 3 gol atar bu takım diye ümitlenirim
                      camia önce hazır olacak takım elbet sonrasını halleder...
                      BANA HER YER TRABZON
                      ALPER DALKIRAN

Yorum

• Yeri burası olmayabilir ama bir şey soracaktım;

Fenerbahçeyle aynı puanda ligi bitirsek ikili averajamı bakılacak genel averaja mı ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeri burası olmayabilir ama bir şey soracaktım;

Fenerbahçeyle aynı puanda ligi bitirsek ikili averajamı bakılacak genel averaja mı ?
                          İkili averaja Ömer...

Yani şu anda adamlar bizden 1 puan önde diyebiliriz.

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İkili averaja Ömer...

Yani şu anda adamlar bizden 1 puan önde diyebiliriz.
                            Sezon sonu gerek kalmayacak ama sorayım dedim ben yine de

Yorum

Ya yaparsalar ne olacak..bizim onlarla berabere kalmamız yeterliydi dirençlerini kırma açısından..ve şu an olası duruyor 17'de 17 yapmaları..zaten biz kendi maçlarımızı alamadık ki şu 6 haftada
                              Tamam da bu kadar panik yapmanın, karamsar olmanın ve kendi kendimize yaptığımız hesaplarla kendimizi strese sokmanın kime ne faydası var?

Şampiyon olamazsak canımız sağolsun. Ama şampiyonlupa son maça kadar inanıp direnişe devam etmek dururken bu kadar erken vazgeçmenin ve karamsarlığa kapılmanın mantığı nedir?

Öleceğimizi bile bile yaşamaya devam etmiyor muyuz? Bu da aynısı. Belki şampiyon olamayız ama o uğurda sonuna kadar savaşabiliriz.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeri burası olmayabilir ama bir şey soracaktım;

İkili avaraja bakılacak,orada da üçer puan aldığımız için eşitlik bozulmamış olacak o yüzden genel avaraja bakılacak,ben böyle biliyorum....

Örn:Bu hafta sezon sonu olsaydı eğer,ikimizde maçlarımızı almış kabul edelim,onlar gençlerbirliğini 1-0 yenmiş olsunlar,bizde bjk yi 3-1 yenmiş olalım, şuan 30 olan genel avarajları biz 32 yapmış oluyoruz,fener ise 31 de kalmış olacak ve bizim için mutlu son
                                '9'
                                fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim