Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yavaş yavaş 7 ye olan inancımı yitiriyorum, ilk yarı daha önce ümidi kestiğimiz futbolcuların üstün performansıyla başarılı bir sezon geçirdik ama ne yazık ki artık arabamız bal kabağına dönüşüyor gibime geliyor. umut, colman gibi oyuncular tekrar eski formlarına dönüyor bu gidiş iç açıcı değil. ben kayseri maçında eski umutu gördüm

Yorum

• Durmak yok yola devam.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya yaparsalar ne olacak..bizim onlarla berabere kalmamız yeterliydi dirençlerini kırma açısından..ve şu an olası duruyor 17'de 17 yapmaları..zaten biz kendi maçlarımızı alamadık ki şu 6 haftada
        Nasıl olası duruyor, kim yapmış bugüne kadar 17 de 17...Bir 17 lafı çıkartı medya bütün millet peşinde. Seneye de 34 de 34 yapsınlar oldu olacak.

Benim korkum puan farkı 3-5 açılırsa sonra bizim ümidimizi yitirerek basit maçlarda bu psikolojiyle puan kaybetmemiz, daha sonra fener tepetaklak yuvarlanmaya başlayınca da kaçırdığımız puanlara ahlanıp vahlanmamız. Egemen-Selçuk-Engin takıma dönsün, biz yine en çok puanı toplarız, yeter ki geriye düşsek bile fenerin düşüşe geçeceğini aklımızdan çıkarmayalım.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• fb 17de 17 yapsın şampiyonluklarını gider kadiköyde onlarla kutlarım...
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• ilk yarıya göre 2 puan gerideyiz...öyle ahlanıp vahlanacak bi durum yok ortada...fb devre arası yaptığı yüklemenin kaymağını yedi 1 yada 2 haftaları var tel tel dökülmelerine...
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Ya yaparsalar ne olacak..bizim onlarla berabere kalmamız yeterliydi dirençlerini kırma açısından..ve şu an olası duruyor 17'de 17 yapmaları..zaten biz kendi maçlarımızı alamadık ki şu 6 haftada

Geçen yıl bi 8 maçlık bi 7 maçlık seri yakaladılar.Şampiyon kim oldu ?? Allah aşkına görmüyormusunuz düşüşe geçeceklerini,sinyallerini almıyormusunuz ? Kasımpaşa'yı bile zor yendi adamlar.Penaltı ve verilen onca pozisyon.Çok puan kaybedecekler,çookk.
              Ben şu kadar söylüyorum Egemen'in geri döndüğü gün ve eğer sezon sonuna kadar tekrar sakatlık yaşamazsa,lig kupasının bir kulpundan tuttuğumuz gündür...

Yorum

• egemen sana katiliyorum.Ben Manisa macina almanya dan katildim ve sunu gördüm ki deplasman maclarinda sanki daha iyi birlik olabiliyoruz!

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Durmak yok yola devam.
                  hocam böyle boş siyasi parti mesajları gibi motive cümleleri baydı artık

Yorum

• ben sadece bjk maçında olası puan kaybından sonra kalan maçlarda motivasyonun düşüp gereksiz puan kayıplarına yol açacağından korkuyorum.

fb tabi ki puan kaybedecek, bu hafta değilse sonraki haftalarda. bjk maçının neticesi ne olursa olsun kalan maçlara bitti bu iş düşüncesiyle çıkmamamız gerekiyor.
                    Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilk yarıya göre 2 puan gerideyiz...öyle ahlanıp vahlanacak bi durum yok ortada...fb devre arası yaptığı yüklemenin kaymağını yedi 1 yada 2 haftaları var tel tel dökülmelerine...
                      O yükleme işi de bana pek inandırıcı gelmiyor, adım atmaktan aciz adamlar 2 hafta yüklemeyle 8 hafta at gibi koşabiliyorsa biz de son 6 haftaya girerken yükleme yapalım. Artık yüksek primler midir, başka bir şey midir bilemem ama o yükleme işini benim mantığım kabullenmez.

Yorum

• Ben sizin kadar UMUTlu olamıyorum..çünkü Ümitlerimi çaldı bu takım..9 puan öndeydik şimdi kıvranıyoruz
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak cemilep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben sadece bjk maçında olası puan kaybından sonra kalan maçlarda motivasyonun düşüp gereksiz puan kayıplarına yol açacağından korkuyorum.

fb tabi ki puan kaybedecek, bu hafta değilse sonraki haftalarda. bjk maçının neticesi ne olursa olsun kalan maçlara bitti bu iş düşüncesiyle çıkmamamız gerekiyor.
                          Gerçekten, tarihte akıl almaz bir olaya tanıklık ediyoruz hepimiz, bitime 11 hafta kala zirvede puanlar eşit ve bizde hakim olan hava "bittik, mahvolduk" Niye? Çünkü arada dile kolay tam "sıfır" puan var, bu farkı kapatmamız mümkün değil. 18 puan gerimizdeki bjk taraftarının bizden daha fazla ümidi vardır galiba.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O yükleme işi de bana pek inandırıcı gelmiyor, adım atmaktan aciz adamlar 2 hafta yüklemeyle 8 hafta at gibi koşabiliyorsa biz de son 6 haftaya girerken yükleme yapalım. Artık yüksek primler midir, başka bir şey midir bilemem ama o yükleme işini benim mantığım kabullenmez.
                            Abi seninle aynı fikirdeyim , herkes tutturdu bir yükleme gidiyor ama ben öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Aziz Yıldırım'ın müthiş bir şampiyonluk primi belirlediğini okumuştum bir yerde , sebebi bu olabilir .

Yorum

• kardeşim ne alakası var puan farkıyla şampiyon olacak takım kendi sahasında rakipten az koşarsa benmi çıkıp oynayım. şu net olarak görüldü. bu takım son maçını banka asya liginden bir takımla yapsın yenip şampiyon olamaz. geçen yıl fenerden nasıl kupa aldı hayret bu takımda şampiyon olacak kapasite var ama öyle bir kafa yok

Yorum

Ben sizin kadar UMUTlu olamıyorum..çünkü Ümitlerimi çaldı bu takım..9 puan öndeydik şimdi kıvranıyoruz
                                Kıvranılacak bir durum yok bence ortada .
                                Sadece varolan kredimizi kullandık o kadar .Bu takım bu maçı kaybetse bile ayağa kalkıp şampiyon olacak güçtedir , buna tüm kalbimle inanıyorum .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X