Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umutlarını yitiren arkadaşlardan bir ricam var. Eğer takımımızın tökezlediği yerde, spin attığı yerde destek ver(e)meyecekseniz, lütfen bu başlığa yaklaşmayın.

Biz ciddi bir umudu yaşatmak çabası içindeyiz. Daha yolun yarısını yeni geçmişken, yelkeni suya indirmeyenlere gölge etmeyin.
    Evet!..

Medyada birçoklarınca şampiyonluğun en güçlü adayı olarak nitelenen Beşiktaş'ın bizimle aynı puana ancak gelebildiğini görürsek şansımızın halen büyük olduğunu söyleyebiliriz.
    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• dünkü sonucu stadda canlı yaşamış biri olarak, maçtan sonra TRABZON sokaklarında şuursuzca gezmiş olup oturup şuursuzca çay içip bişeyler yemiş olmama rağmen hala inanıyorum.

inancımda şüpheler maal veren tek nokta 2. yarıdan itibaren baş gösteren ve her daim şampiyonluğumuza maal olan iç saha performansıdır.

dikkat ettiysek son 20 yılda şampiyonluğa oynadığımız her sezonda iç sahada verdiğimiz gereksiz maçlar yüzünden o kupaya hasret kaldık.

ilk yarıda iç sahada 3 beraberlikle 6 puan bıraktık. şimdi 2 mağlubiyet 6 puan bıraktık. içerde puan bırakmazsak daha 7 GELECEK.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Arkadaşlar!
        Şampiyonluk yolunda en büyük engelimiz konusunda bir başlık açtım.
        Lütfen Şampiyonluk Yolunda En Büyük Engel ve A.Aker'de Tarihi Anons!
        başlığına girin ve yorum yapın. Şampiyonluğu ya A.Akerle kazanacağız, ya da A.Akerle kaybedeceğiz. Geri kalan herşey ayrıntı.
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• Avni akerdeki bazi taraftarlarimiz ne yazik ki sampiyonluga hazir degil.
          Ayni sekilde bazi futbolcularimizin da sampiyonluk baskisini kaldiramadigini görüyoruz.
          Sampiyonluga inaniyordum ama dünkü mac bu inancima büyük sekte vurmustur.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Haydi yazalım olumsuzlukları...

- İyi oynayana puan vermiyorlar.
            - Atamayana atarlar
            - Kendi sahanda bu kadar çok puan verirsen şampiyon falan olamazsın
            - Bu forvetlerle bu iş olmaz

Zor tahammül ederek yazdım bunları. Şimdi işin öbür tarafına geçelim.

Her sene bu ligde biri şampiyon olacak. Bu sene şampiyon olacak takım bulamadık demiyorlar, her sene biri şampiyon oluyor. Peki biz çok kötüyüz de şampiyon olamıyoruz diyelim. O zaman kim şampiyon olacak?

- Kıçıyla, başıyla gol atıp da o golleri kendilerine yazdırmak için hakem peşinde koşanlar mı?
            - Kendi sahasında çok değil 8-10 hafta önce 4-5 gol yiyenler mi?
            - Çekirge misali her hafta hoplaya zıplaya gidenler mi?
            - Elleri kolları olmasa gol atamayacak olanlar mı?
            - Tek forvetle kabız bir futbol oynayıp da taraftarını bile tatmin edemeyenler mi?

Hayır! Biz olacağız. Olamasak bile şampiyonlar ligi vizesini alacağız.

15 oyuncuyu ilk defa yan yana getirip de bu kadar yüksek performans göstermek bile büyük başarıdır. Demek ki bu kumaş, bu takımda ve bu hocada var. Ben neden olumsuz düşüneyim yahu?

Daha ligde

Trabzonspor - Galatasaray
            Beşiktaş - Galatasaray
            Beşiktaş - Fenerbahçe
            Trabzonspor - Fenerbahçe
            Galatasaray - Fenerbahçe

maçları oynanmadı. Demek ki ligin daha yarısı bile ancak tamamlandı sayılır.

Bu takım kötü futbol oynayıp da skor alamasa anlayacağım bu umutsuzluğu, ama bu kadar iyi futbol oynayan bir ekip, demektir ki ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIDIR.

Kötü oynadığı maçta bile kazanmak, İstanbul Medyası'nın kötü oynayan takımlarını bile hoş görme çabasının ürünüdür.

Trabzonspor ligin en kral futbolunu oynamaktadır ve oynayacaktır.

Ben taraftarımızın bu anlamda hazır olmadığı konusunda zaten biliyordum. Aslında tam tersine ben bu kadar bile olumlu olabileceğimizi düşünmüyordum. Bunca olumlu düşünebilen insanı görünce de hem taraftarımızla, hem de BMN ile gurur duydum.

Burada yapılan işleri kümse küçümsemesin. Hala zannediyorsunuz ki, BMN forumda yazar, çizer. Hayır.

Ne kadar etkili olduğunu biliyoruz, görüyoruz. Burada atılan her bir mesajın kimler tarafından peşine düşüldüğünü görüyoruz.

Şu an kitlelerin refleks tepkileri dışında bir olumsuzluk yok camia içinde. Öyle bile olsa, BMN bu camianın yıkılmaz son kalesi bile kalsa, yıkılmayacaktır.

Bu inancı takıma bizlr verdik. Kendi başlattığımız yoldan da dönecek değiliz.

Başarıyı paylaşmak çok kolaydır.

Antalya maçının 75. dakikasında gol attığında Umut'u, Ankaraspor maçında yaptığı muhteşem vuruş sonrası Gökhan'ı, yaptığı asistlerle Yattara'yı methetmek kolay.

İşte taraftarlığın başladığı gün asıl bu gündür.

Taraftarlığın tribünde başlayıp, orada bittiğini sananlar çok yanılıyor. Burası Trabzonsporlular için adeta bir terapi merkezi olmalıdır. Umudunu (bu sene ya da tüm sezonlar için) yitirenlerin gelip, küfretmediği, dertleştiği, üzüntüsünü paylaştığı, umudunu yeşerttiği bir yerdir burası.

Mağlup olunan, olumsuza gidilen günlerde küfredit, hala inançlı insanların umudunun kırılacağı yer değildir. Eğer sıradan bir platform olacaksak, kapatalım ve hep beraber televizyonlarımızın başında küfredelim daha iyi.

Şampiyonluğun en büyük adayı denilen takımlarla puan puanayız. Sahamızda süpriz sonuçlar bile alsak, deplasmanların da kralıyız. Aldığımız sonuçlar süpriz ise, demek ki, genelde olumsuz düşünecek bir durum yok. İşin zor kısmı bunca kırımın olduğu bir ligde deplasmanlarda başarılı olmak ve biz zoru başardık.

Şimdi okyanusu geçip, derede boğulmanın bir alemi yok.

Trabzonspor son 25 senede sadece 2,5 defa şampiyonluğa oynadı. Demek ki, daha bitime 11 hafta kala "bu sene de olmadı" diyerek çekilecek lüksümüz yok.

Herkes, tüm camia bu hedefe sımsıkı yapışmalı. Kaldı ki, yakışmayan sonuçlara rağmen hala baştayız. Sonunda da başta olacağız.

Her şey bir tarafa Şampiyonlar Ligi vizesini kimse unutmasın; ama o vizeyi alabilmek için, yine şampiyonluk hedefinizi korumanız gerekiyor.
            En son Tunga tarafından düzenlendi; 08.03.2009, 14:34.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Tunga abi kalemine , yüreğine sağlık

İ-na-nı-yo-ruz !

Yorum

• Tunga abi, çok teşekkürler bu güzel yazı için. Klavyene sağlık.

Şampiyon olacağız. İnanıyoruz.
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• AMACIMIZ BU GUNLERI GORMEKSE BEN HAZIRIMMM
                  İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                  Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• "GARANTİ" diyebilmek çok isterdim.
                    İnşallah diyelim en iyisi.
                    Ana Sütü Gibi Güzel,Ana Sütü Gibi Temiz TÜRKÇEMİZ

BİZ İNANMAYA DEVAM EDİYORUZ !

Yorum

• 'inşallah inşallah'....
                      Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                      Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• benım bu kadroya ınancım yok keske olsaydı keske su ıkı macı alsaydık ozaman tamam derdım...ama bence bu ıs cok cok zor...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Herkes gibi bende o 7 yi görebilmeyi çok ama çok istiyorumve dört gözle bekliyorum ve kendim adına hala inanıyorum ve de inanmaya da devam edecem.

Malesef gördüğüm kadarı ile taraftar olarak daha hazır değiliz bi iki maç kaybedince hemen ümitler kayboluyor hemen olumsuz havalar esmeye başlıyor bu böyle olduğu sürece kimse demesin ki biz 7 ye hazırız.Biz bu alışkanlığımızı değiştiremediğimiz sürece 7 nin gelmesini zor görüyorum inş artık takımımızın kötü olduğu dönemlerinde takımı desteklemeyi öğreniriz.gerçekten takım olarak 7 ye inandığımızı gösterip takımdaki oyunculara da bunu aksettirip onlarıda 7 ye inandırırız ve inşaallah şampiyon oluruz
                          En son cdgtscdg tarafından düzenlendi; 13.03.2009, 00:41.

Yorum

• inşallah ... Bu taraftar 7 ye inandı vee bekliyor..Ne olursa olsun yinede Trabzonumuz bizim biricik ve tek sevdamız ...
                            Habu Sevdaluk 7 Beni
                            HarekeTSirası bizimdur !
                            ANS 61 DNMSZ

Yorum

• 7 sende 7 mesende SEVDAMSIN..şimdi inanıyoruz yarında inanıcaz..İnanmasak bunca yıl neden bekleyelimki
                              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak mHİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "GARANTİ" diyebilmek çok isterdim.
                                İnşallah diyelim en iyisi.
                                Garanti demek inandığını göstermektir bence
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X