Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs li bir arkadas bana bu sene bu kadroyla sampiyon olamazsaniz hic olamazsiniz dedi.
    ben de kendisine sadece transferlerle sampiyon olunamayacagini ,bunun icin 1-2 yil sabretmemiz gerektigini söyledim.
    sanirim cogumuz bir lig 2.ligi ve fortis kupasi ile bu sene memnun kalacaktir.
    hatta bir lig 3.lügü ve fortis kupasi da tatmin edici olabilir.
    eger sampiyonluk gelirse bu bir o kadar daha güzel olur.tadindan yenmez valla.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sanirim cogumuz bir lig 2.ligi ve fortis kupasi ile bu sene memnun kalacaktir.
      şampiyonluk parolası ile çıkılmalı ama sonuç bence bu olmalı ...
      bundan ötesini beklemek bu sene için hayal...
      güzel futbol ve senin söylediklerin bana hayli hayli yeter(bu sene için)...
      seneye hedef Şampiyonluk...
      [ille d' 7]

Yorum

• Gelsin artık o mutLu qün aLLahım

Yorum

• Trabzonspor adını duyduğumdan beri bekliyorum.Çok yaklaştığımız çokta uzaklaştığımız seneler oldu ama bu sene başka bir heyecanlıyız.Geçmiş senelerin çoğunda 'Şampiyonluk'' parolası hedefine yakışmayacak 1-2 uyduruk transferle hep ''Bu sene hasrete son vereceğiz'' denildi ama bu sene her alanda müthiş atılımlar gerçekleştirdik.Stadından tut, formasına, futbolcularına kadar.Bu sene olmasa bile altyapımız artık çok sağlam.Sadri Şener ve ekibi gibi işbilir yöneticilerimiz olduktan sonra bu takımın önünde kimse duramaz..

7'yi sabırsızlıkla bekliyoruz ve bu sene başaracağımıza yürekten inanıyoruz!
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• bekledik, bekledik, bekledik...

kimimizin eşi dostu babası, kimimizin kendi ne sürgünler yaşadık şampiyonluk yolunda. intihar eden kardeşlerimiz, ağlayan babalarımız, hayata küsen bir şehir. adaletsizlik, şike, kahır!

yine de istemeye hep devam ettik biz. bordo-mavi renklerimizden başka neyimiz vardı?

günler geldi geçti...hep de bize uzak yollardan geçti. üç adet semt arasında gezindi durdu kupa.

fakat bizim derdimiz kupa mı, asla!

bakın bir büyüğümüz nasıl tarif etmiş bizim davamızı;

"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.”

ekliyor büyüğümüz;

Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor.Trabzonspor’un bendeki ifadesi, statükonun karşısında yer alması, statükoyu parçalaması, güçlülere karşı güçsüzlerin var olduğunu ve onların da bir şeyler yapabileceğini göstermesidir. Trabzonspor, sadece bir yöre takımı olarak ben de ifade bulmuş olsaydı, bu lokal bir şey olurdu ve de çok doğru temellere oturmamış olurdu. Oysa Trabzonspor, sadece Trabzon’ u değil tüm Karadeniz’i aşmış bir olgu. Evrensel değerlere sahip olan benim için de Trabzonspor, Türk futbolunun en evrensel değeri ve en önemli unsurudur.

ek olarak bir kaç cümle daha;

Bazen, "Aaa Trabzonspor’u mu tutuyorsun?” diyenler var; şaşırıyorlar yani. 'Eee, Ne var?' diyorum ben de.

biz artık taraftarlığımızı sevgimizi bu bilinçle yönlendirmeliyiz.

statükonun karşısında her zaman anarşizm yoktur, bunu bu yıl stadımızda göstermeliyiz. onurlu duruşuyla bir 'trabzonlu' portresi çizmek zorundayız artık.

güçlülerin yolunu kapatıyorsak gerimizden gelenlere de yol vermesini bilmeliyiz.

en önemlisi de 'başlayan şampiyonluk süreci' sonlanana kadar demir gibi bir irade ile beklemek zorundayız.

yazık ki pek fazla aydın çıkaramadık aramızdan. fakat çıkanında peşinden gitmesini bilmeliyiz!

'7' zaten gelecekti, bu yıla kısmetmiş deyip süreç sona erene kadar gerçek bir '61' olmalıyız!
            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• tebrikler kardeşim çok hoş bir yazı. Gerçektende öyle trabzonsporumuz. Zaten onun için türkiyenin her ilinde seveni var.

Bazen, "Aaa Trabzonspor’u mu tutuyorsun?” diyenler var; şaşırıyorlar yani. 'Eee, Ne var?' diyorum ben de.

Bunlar genç yaşında arsızca! cahil cühela kalmış malesef gençliğimiz. Trabzonspor bir efsanedir. Siz bilmezsiniz. Küstah bir gençlik var ne yazık ki. Şiarını kalem edinen değil onlar, sigaradır onlar için varsa yoksa, bozulmuş, küflenmiş bir dil... Temennim düzelecek bu. Yeni filizler yeşeriyor.. Tohumlar atılıyor... Bahçivanlara selam olsun... Ne diyeyim...

tekrar tebrikler... Altına imzamı atarım.
              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Baksanıza, Ersun Hoca da "7" diyor.

Yorum

• şampiyonlugun nasıl bişe oldugunu bilmiyorum heralde güzel bişedir.. bekliyoruz kendilerini

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Baksanıza, Ersun Hoca da "7" diyor.

evet yanii hep beraber beklıoruz artıkk yanii...
                    BÜTÜN HERKESİ SEVEBİLİRDİM, SEVMEYE SENDEN BAŞLAMASAYDIM...

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Baksanıza, Ersun Hoca da "7" diyor.

Müthiş yakalanmış
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• bu sene en iyi 3. olacağımızı düşünüyorum, şöyle patırtısız gürültüsüz 6 derbiden 3 ünü kazanıp maksimum 1ini kaybedip bir de fortisi alırsak sonraki seneye şampiyonluğun en büyük adayı kesinlikle biz oluruz bundan hiç şüphem yok, ama fazla beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşamak direncimizi düşürür diye de korkuyorum.
                        bir lafa bakarım laf mı diye,
                        bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• bu sene 2. oluruz

Yorum

• valla bende mustafaya katılıyorum bu yıl ilk 2 deyiz ama inşallah 1. olan biz oluruz
                            giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• Şimdiii adımdan da anlaşılacağı gibi 10 Balıkesir'in 61 Trabzon'un plakası.Yan yana geldiğinde 1061 olur mu,olur tabii neden olmasınLise numaram kaçtı benim,bilen var mııı?Ben söyliyeyim valla 1068 idi.Şimdii çıkar 1068 ten 1061 i ne kaldı?7 di mi..yaaa hesap diye ben buna derim.Neyse şampiyon olunca demiştin dersiniz artık

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdiii adımdan da anlaşılacağı gibi 10 Balıkesir'in 61 Trabzon'un plakası.Yan yana geldiğinde 1061 olur mu,olur tabii neden olmasınLise numaram kaçtı benim,bilen var mııı?Ben söyliyeyim valla 1068 idi.Şimdii çıkar 1068 ten 1061 i ne kaldı?7 di mi..yaaa hesap diye ben buna derim.Neyse şampiyon olunca demiştin dersiniz artık
                                Bunu da sevdim...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim