Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Heyecanla ve sabırsızlıkla şu askerliğin bitmesini ve yeni sezonu bekliyorum

Yorum

• O güne hiç bir zaman hazır olamayız tam olarak ama eğer olursa neler olur tarif bile edemem kısacası sözün bittiği yer...

Yorum

• ben bu sene sampıyon oalcagımıza pek ınanmıyom ama en buuyk adaylarından bırı oalcagız o kesın lıgı sonuan kadr bırakmayız ama sampıyonluk bu sne cok zor gıb cunkı yapılan transferle cok zor transferler ıyı ama sampıyon olmak ıcın cok zor kı takımın neredeyse yarısından fazlasıda degısecekk ınsallah 2 sene sonraa sampıyonuzzz

Yorum

• Goldeneye61, şampiyon olmaktan daha önemlsi bu korkuyu rakiplere salmaktır..
          Hele bir titresinler..
          Hele bir eselim..
          Varsın seneye gürleyelim..
          Ama 7 olsun artık..
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• En sevdigim sayi 7.
            Tam 24 yil oldu.
            Sadece 1 sampiyonluk gordu bu gozler.
            Ikincisini gorsunde sonra olsemde gam yemem.
            Ne istanbul, ne ankara ne de izmir kalir ayakta.
            Yemin billah yikilir Turkiye.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Goldeneye61, şampiyon olmaktan daha önemlsi bu korkuyu rakiplere salmaktır..
              Hele bir titresinler..
              Hele bir eselim..
              Varsın seneye gürleyelim..
              Ama 7 olsun artık..
              o korku her zman varkı buraya her gelen takımda okorkuolmustur ts nınen kotu zamanında bıle bız sampıyonluktan cokuzakta kalsak lıg de kotu durumdada daolsak burayahangı takım gelrıse gelsın tedırgınlıkle gelıyor kı...

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En sevdigim sayi 7.
                Tam 24 yil oldu.
                Sadece 1 sampiyonluk gordu bu gozler.
                Ikincisini gorsunde sonra olsemde gam yemem.
                Ne istanbul, ne ankara ne de izmir kalir ayakta.
                Yemin billah yikilir Turkiye.
                Ya sen yat kalk dua et 1 kerede olsa yaşamışın biz hiç göremedik şampiyonluk
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• en sevdiğim rakam 7 ...
                  anlamı büyük değeri fazla....
                  1 yıl kadar kullandığım imzamı tekrarlıyorum

ille d' 7
                  [ille d' 7]

Yorum

• tabi 7 ama sabırla olmaz ise küsmek darılmak istifa demek yok, anca beraber kanca beraber.
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• bu forma yapılsın yatarken bile bunu giynerim bunlan banyo yaparım
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• abi bu formalar harika, muhteşem dünya üzerinde böyle mükemmel renk yok..barca da bile yok..7 ye kavuşacaz inşallah..her zaman tam destek..

Yorum

• öncelikle Tunga abi,

mükemmel bir başlıkla çok güzel bir sinerji yarattın, slogan çok güzel oldu, tuttu "7" bizim için özel bir anlam taşımalı artık, mesela klasiktir traftara 12 numaralı forma ayrılır genelde, biz bir değişiklik yapalım yönetime sunalım, bu sene "7" numara kimseye verilmesin, "7" numaralı forma yaptırılsın, Ali Fuat abinin tasarımı gibi. bu taraftarlar arasında bir bütünlük oluşturur, şampiyonluğa inancımızı dosta düşmana gösterir.

düşünsenize, Avni Aker kombine bilet alan taraftarlar ile doldurulmuş, tribünlerde herkeste forma var, çoğunda "7" numaralı forma...

az kaldı, "EFSANE" ne demek, herkes görecek...
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            öncelikle Tunga abi,

mükemmel bir başlıkla çok güzel bir sinerji yarattın, slogan çok güzel oldu, tuttu "7" bizim için özel bir anlam taşımalı artık, mesela klasiktir traftara 12 numaralı forma ayrılır genelde, biz bir değişiklik yapalım yönetime sunalım, bu sene "7" numara kimseye verilmesin, "7" numaralı forma yaptırılsın, Ali Fuat abinin tasarımı gibi. bu taraftarlar arasında bir bütünlük oluşturur, şampiyonluğa inancımızı dosta düşmana gösterir.

düşünsenize, Avni Aker kombine bilet alan taraftarlar ile doldurulmuş, tribünlerde herkeste forma var, çoğunda "7" numaralı forma...

az kaldı, "EFSANE" ne demek, herkes görecek...
                            mükemmel fikir..tebrik ediyorum..önemli olan havayı yakalamak..

Yorum

• Yedinci şampiyonluğu görmek nasip olursa hazırlık falan istemez; doğaçlama delireceğim.

Yorum

• arkadaşlar birde bu stattaki taraftarların bütünlüğü sağlanmalı bu konu çok önemli bence siz ne dersiniz..yani bir tezahürat hep birlikte yapılmalı hep birlikte susulmalı..fener maçı çok güzeldi meksika dalgası falan harika maçtı gerçekten..tribünde birlik sağlanmalı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X