tunga abi bunun geliştirilmişini açılış sayfamıza koyalım 7 gelene kadar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Artik tesadüf mü bilemem.. Ben 3 hafta önce yani bir eve tasindim.İlk olarak MeNdaKkaDukKa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTesadüf ama hiç bu kadar tesadüf üst üste gelmemişti...
7 olacak bir gün ama o bu yıl olacak Allahın izniyle
7. katmis
Yorum
-
Bu sezon için 7'inci şampiyonluk havasına girmemiz ligin ilerleyen haftalarında sorunlara yol açabilir. Çok yeni bir takım ve bu yıl geçiş yılı olarak kabul edilmeli. Özellikle başkan Sadri Şener hedef olarak daha inandırıcı konuşuyor. Bu sezon Türkiye kupası ve Avrupa kupalarına katılmak öncelikli hedefimiz olmalı. 2009-2010 sezonu için şampiyonluk hedefi daha mantıklı geliyor. Bu yıl 7'inci şampiyonluğu beklemek futbolcu ve teknik kadro üzerinde çok büyük baskı yaratabilir ve beklentiler geri tepebilir.Get up, stand up: dont give up the fight!
Yorum
-
daha nasıl hazır olalım yaİlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
istatistiklere bile yansıtmışız hemen
McLas was Here
Yorum
-
O beklentide olmamayı anlarımda böyle bir üslupla söylemek tuhaf..İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hazir degilim. Beklemiyorumda. Inanmiyorum aslinda. Olursa benim icin sürpriz olur.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum