göster gücünü BMN !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
İşte 4 büyüklerin transfer dosyası.. diye ana sayfada başlık devamı ise
Turkcell Süper Lig'in bitmesiyle birlikte transferde hareketli günler geçiren üç büyükler basının gündemini de işgal ediyor.
İşte 3 büyüklerin transfer dosyası;
sizce bu yaman 3-4 büyük çelişkisi neden?
3+4= 7
bu sene bu büyük meselesini kökünden hallederiz inşallah
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
herkezin aynı duygu ve düşüncede olduğuna eminim.. bu yıl istanbul basını oyun oynamaz bi olay yaşamaz isek, bende şampiyonuz diyorum..İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildi83'deki son şampiyonluğu hatırlıyorum.... İkinci şampiyonluğu görmek bu seneye nasip olur inşallah... İçimden bir ses , bu sene şampiyonuz diyor....@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
ben bişi demek istiorumda geçen sezon maçlardan önce aa yences hiç kaçarı yok falan gibilerinden muhabbetler oluyordu burda ve maçı aldığımız hatırlamıyorum hiç hani taraftar takıma fazla bağlanmış ona bişey diyememde hani nasıl bir anne evladına nazar değdirirse en fazla bizde takımımıza çok nazar değdiyoruz bu konuya fazla asılmasak hani umutlar suya düşmese hani? sizce....?
Yorum
-
Valla ben bugün ts club dan 3-5 parça birşeyler aldım,kasada kuyruk var ve ürünlerin bir kısmı bitmiş bilginiz olsun,İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombine ve lisanslı ürünlerle de destek olmalıyız..
Hayde BMN!
Bence ne bulursanız alın,kulübün elinde yeni sezona girerken pumalar kalmasınSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
TS Cluplarda indirim heryerde aynı..İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleürünlerdeki indirimli fiyatların istanbuldaki mağazalarda geçerli olmadığı yönündeki haberler doğru mudur? bilgisi olan var mı?@tsmustafakemal
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum