Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• göster gücünü BMN !
    ''Trabzonspor''

Yorum

• İşte 4 büyüklerin transfer dosyası.. diye ana sayfada başlık devamı ise

Turkcell Süper Lig'in bitmesiyle birlikte transferde hareketli günler geçiren üç büyükler basının gündemini de işgal ediyor.

İşte 3 büyüklerin transfer dosyası;

sizce bu yaman 3-4 büyük çelişkisi neden?

3+4= 7

bu sene bu büyük meselesini kökünden hallederiz inşallah

@tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• şu 7 gelsin gerisi gelir zaten.. en az 3 kez üst üste şampiyon oluruz.. ama 7 bi gelsin..
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Mukkemmel bir hazırlık donemiyle ki bu sene ligler ağustos sonu başlıyor vakit çok, mükkemmel bir takım oluşacak inşallah...
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Yukarıdaki çalışma gerçekten harika olmuş

Yorum

• İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildi
              83'deki son şampiyonluğu hatırlıyorum.... İkinci şampiyonluğu görmek bu seneye nasip olur inşallah... İçimden bir ses , bu sene şampiyonuz diyor....
              herkezin aynı duygu ve düşüncede olduğuna eminim.. bu yıl istanbul basını oyun oynamaz bi olay yaşamaz isek, bende şampiyonuz diyorum..
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ben bişi demek istiorumda geçen sezon maçlardan önce aa yences hiç kaçarı yok falan gibilerinden muhabbetler oluyordu burda ve maçı aldığımız hatırlamıyorum hiç hani taraftar takıma fazla bağlanmış ona bişey diyememde hani nasıl bir anne evladına nazar değdirirse en fazla bizde takımımıza çok nazar değdiyoruz bu konuya fazla asılmasak hani umutlar suya düşmese hani? sizce....?

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kombine ve lisanslı ürünlerle de destek olmalıyız..

Hayde BMN!
                  Valla ben bugün ts club dan 3-5 parça birşeyler aldım,kasada kuyruk var ve ürünlerin bir kısmı bitmiş bilginiz olsun,
                  Bence ne bulursanız alın,kulübün elinde yeni sezona girerken pumalar kalmasın
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Benimde içimden öyle geçiyor Allahım inşallah bu dünyada başka birşey istemiyorum !
                    Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• ilk defa hazırım.ilk defa ümitliyim ilk defa heyecanlıyım))))

Yorum

• bakalım var bu ıste 1 keramet ama kapamısız transferı ılgınc
                        Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• ürünlerdeki indirimli fiyatların istanbuldaki mağazalarda geçerli olmadığı yönündeki haberler doğru mudur? bilgisi olan var mı?
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ürünlerdeki indirimli fiyatların istanbuldaki mağazalarda geçerli olmadığı yönündeki haberler doğru mudur? bilgisi olan var mı?
                            TS Cluplarda indirim heryerde aynı..
                            @tsmustafakemal

Yorum

• Dile kolay 24 yıl!
                              Şampiyonluğa yaklaştığımız 1996 senesi
                              Ve malum Cem Papila'lı Fener maçı

Artık önümüzde hiç bir engel kalmadı. Bu taraftar bu yönetim varken önümüz açık!

7 GELİYOR!!

Yorum

• 7 Gelsin inşAllah hazırız..
                                Başarıya endeksli değiliz, varlığına aşığız. | Bordo&Mavi |

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X