transferler bittikten sonra taraftar davranışları ve tribün showları ile ilgili bir başlık açılmasını öneriyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Katılıyor ve şampiyonluk kelimesinin önümüzdeki sene şampiyon olana kadar kullanılmamasını çok önemli bulduğumu tekrar ifade etmek istiyorumİlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferler bittikten sonra taraftar davranışları ve tribün showları ile ilgili bir başlık açılmasını öneriyorum...
))
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
valla ilk üçe bu sene girersek başarıdır.bu sene ilk onbirde oynayacak futbolcular hayatlarında biraraya gelmemişler.bunların uyumu rahat 6 ayı bulur.daha futbolcuların oyununu göremedik.sahada siftah yapmadılar.bu sene transferlerden %50 başarı sağlarsak bize yeter.önümüzdeki senelerde mutlaka yarışmacı takım olacağımız kesin.en azından son 4 senedir olduğu gibi rezil duruma düşmeyiz.hocaya sabır gösterilmelidir.bu sene şmpiyon yönetim.önümüzdeki sene şampiyon trabzonspor.
Yorum
-
Biz hazırız.
Ama unutulan birşey var bence..
Trabzonspor'u şampiyon yaparlar mı?
Bence yapmazlar. Yani sahaya çıkacak kadro hem rakibi, hem hakemi ve hemde TFF 'yi yenmesi gerekir.
Sezona haksız yere çifte standart olarak kendi sahasında seyircisiz başlayan bir takım..
Ben çok umutlu değilim.....
Yorum
-
Süleyman yani diyorsun ki "burdan bir kabullenilmişlik çıkar mı ?"İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu seni için beni umutlandıran tek şey İstanbul eziklerinin sessizliği.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Taraftarı heyacanlandıran, yaptığı doğru işlerle şaşırtan ! ve umutlandıran Yönetime teşekkür ediyorum.Şampiyonluk ümidimi hiç bir zaman kaybetmemiştim ama her sezon başında takımı gördükten sonra ümidimi bir başka bahara ertelemiştim.Ama bu sefer bu başka bahar çok yakın gibi gözüküyor.İnşallah demeyi untmayayım.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Dogdugumuzdan berı bugunu beklıyoruz ....
Yorum
-
bence de çaktırmadan şampiyon olmalıyızİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyor ve şampiyonluk kelimesinin önümüzdeki sene şampiyon olana kadar kullanılmamasını çok önemli bulduğumu tekrar ifade etmek istiyorum
))
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Bende bir şartlanmışlık yok bu sene olmazsa umutsuzluğa kapılmam moralimi bozmam bu sene olmazsa seneye nokta transferlerle kesin olur.yeterki bu havayı koruyalım.Biz üstümüze düşeni yapalım. ama 24 yıldır olan şampşyonluklara bakıyorum ki en son bu senekine her şey dört dörtlükmüydü hayır gs nasıl bir kadrosu vardı onlar oluyorsa biz bu hava ile kesin oluruz demiyorum ama geçen sene gs nin şansı kadar şansımız var. uzun zaman sonra bu kadar üst düzeyde umutla yeni sezonu bekliyorum ki daha bir çok transfer yapılacak,umuyorum. eksikler var hala ama şimdi bile bu kadar umutlu isem bir kaç iyi transferle neler olur bilmiyorum. Gel ağustos gel. Ne at gözlüğümü taktım bekliyorum ne de umutsuzum. bekliyorum. ama eğer o gün gelirse mayısta ben en hazır halimle burada olacağım. sanki kulağıma biri fısıldamış önceden gibi sanki garanti imiş sene başından beride hazırlıklıymışım gibi bekliyor olacağım. bu beklentiler baskı oluşturacak ve engelleyecekse şampiyonluğu, elalemin 17 likleri her baskıyı kaldırıken bizimkile bu baskıdan oynayamayacaksa, zaten boışuna beklemişiz demektir.
Bekliyorum.Bu sene değilse bile seneye mutlaka...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum