Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah bu sene takviyelerle Şampiyon olacağız
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• inşallah 1. hafta deplasmanda febe maçını oynarız nezamandır son maçtı febe maçları deplasmanda febe maçı olssun seyircisiz oynama cezası aldılar güzel olur yenerek başlamak sessiz sedasız

Yorum

• Nefret ettim 7 rakamından..

Yorum

• Defalarca sordum ancak cevap alamadım böyle mühim konulara pek cevap verilmez zaten bu sayfalarda ama yine sorayım merak ettim arkadaş.

Trabzonspor 6 Kez Şampiyon olurken ;

Camia ve yönetim yine bu zamanlarda ki gibi Birbirini çekemeyen , fesatlık yapan , iş bilmez , kişisel menfaatlere önem veren , durmadan kavga eden o olmasın ben olayım , o yapamaz ben daha iyi yaparım diyen insanlarla dolu değil miydi ? Nasıldı gerçekten o zaman ki Trabzonspor camiası ve yönetimi ?

Taraftarı 4545747 tane kurmuş ve biri davul diğeri bordo diğeri 3 lü diğeri küfür eden bir diğeri de kavga edenlerden oluşmuyor muydu ? Taraftar nasıldı ?

Trabzonspor gerçekten bu uzaktan "Aaaa karadeniz insanı ne kadar güzeldir " lafıyla bilinmiş ancak içerisinde fesat dedikoducu arkadan gambazlayan , ben ben ben diye cırlayan Trabzon ilinde mi Şampiyon oldu ?

Cevap verebilecek bir Abimiz Amcamız var mıdır acaba aramızda ?

Bu arada yukarıda ki saptamalarımdan dolayıda "Aeeyy Emirhana bak oda sadri şeneri eleştiriy " demeyin 20 yaşındayım şuanda kadar gördüğüm tüm yönetimler böyleydi , nostalji yapıp geçmişidide dinledim onlarda öyle ee aklıma takıldı sorayım dedim tabi bu sorunun cevabı varsa. Cevabı yoksa bir saptamam daha olacak.
          En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 23.07.2010, 17:26.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bir kez daha hazırız

Yorum

• Tatmin olmak isteyen Egolar?

"Kücük olsun, benim olsun!" Mantigi?
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Bu derecede amatör yönetilirse bir camia 7 yi görmek zor değil imkansız...
                Her yönetici kendi kafasına göre açıklama yapar.Her yapılan hatanın tekrarı bir sene sonra yinelenir...
                Hangi 7 den bahsediyoruz ki?
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Hazırız hazırız...

Yorum

• he haziriz haziriz ! HAYRETtin bisey bu takimla, daha dogrusu bu hücum hatti ile hangi 7?
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Sabaha kadar kandırın kendinizi bu takım sampıyon felan olamaz.

Yorum

• Efsane Başlık...

Yorum

• biz 7'ye hazırırzda.o bize hazırmı????
                          gel artık yha gel.......

Yorum

• Bu 7 bizi yedi bitirdi,gelmeyecek galiba,bence tekrar sıfırdan başlayalım 6 yapar geri döneriz....
                            '9'
                            fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• 7 mi 7 ne ararla trabzonda
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Bu sene olcak olmazsa seneye olmazsa seneye ama olcak o sampiyonluk olcak 40 yasına kadar da beklerm ama o sampiyonluk gelcek adım gibi eminim. her gecen saniye ts aşkı ts sevgisi artıyor yok böyle bi aşk yok böyle bi sevgi .. tek gercek ask varsa o da ts askıdır
                                HEr Ne Kadar Tek Sevdam TRABZON Diye Haykırsam da Dünyaya ; Gözümüzü Kırpmadan Can Weririz AY-YILDIZ'a !!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim