Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güvendikleriniz fenere yattı.Belki güvenmediklerinizdedir anahtar!Çıkıp muhteşem bir oyunla maçı alacak belki Sivas...Felaket tellalı olmaktan vazgeçin,biraz inanç yahu,biraz inanç...

Yorum

• Şampiyon falan olmayalım. Kutlama olacak diye ertelettiğim hastahane tahlillerimi öne çektim yine

Yorum

• Ben devre arasina kadar hazirdim. Hatta Ankargucu maci bir kaza dedim, Fener i Istanbul da yeneriz. Ama o maci izleyince kafam allak bullak oldu. Sonraki surec hepimizin malumu.

Ama devre arasinda hep sunu yazmistim: Transfer yapilacaksa Ankaragucu macinda sahada olmali. Istanbul da gol atmali. Sampiyonlar liginde oynayabilecek kapasitede olmali. Yoksa digeri kadro siskinligi olur.

Ben galiba cok safim.
        Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben devre arasina kadar hazirdim. Hatta Ankargucu maci bir kaza dedim, Fener i Istanbul da yeneriz. Ama o maci izleyince kafam allak bullak oldu. Sonraki surec hepimizin malumu.

Ama devre arasinda hep sunu yazmistim: Transfer yapilacaksa Ankaragucu macinda sahada olmali. Istanbul da gol atmali. Sampiyonlar liginde oynayabilecek kapasitede olmali. Yoksa digeri kadro siskinligi olur.

Ben galiba cok safim.
          Sen değil biz çok safız.
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Gayet de şampiyon olduk...Elimizden bu büyük başarıyı almaya çalışanlar utansın...

Yorum

• dün izleyeneniz oldumu bilmiyorum ama kanaltürk te ankaragücü menajeri ercan saatçiyi kaç kere göt etti sayamadım
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

• Ne hasta bekler sabahı,
                Ne taze ölüyü mezar.
                Ne de şeytan, bir günahı,
                Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
                Yokluğunda buldum seni;
                Bırak vehmimde gölgeni,
                Gelme, artık neye yarar?

Yorum

• şampiyon olmasakta şampiyon olmuş gibi kutlamak istiyorum... o kupa hiç ummadık bir anda gelecek gibi....

Yorum

• Facebook iletim
                    listemdeki fenerliler
                    hafta sonu trabzonspor sampiyon olmazsa, sakin arayip,mesaj cekip dalga gecmeye kalkmayin, alayiniza küfür eder gördügüm yerde tokatlarim haberiniz olsun

simdi hertürlü hazirim
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Çevremde konuştuğum Fbliler'in hepsi Sivas deplasmanından çekinmiyorlar. çünkü taraftar üstünlüğü, zeminin güzelliği falan derken avantajlarının çok olduğunu düşünüyorlar.
                      Fakat; Takdir-i ilahiden çok korkuyorlar. Kısmetsiz olduklarını söylüyorlar ve geçen seneki gibi bu yıl da son maçta o topların girmeyeceğinden korkuyorlar. Onlar da günahlarının farkındalar yani.

Yorum

• Biz hazırız... İnanıyoruz. Hala inanıyoruz Olmasa bile bu takımı ayakta alkışlamayan namerttir.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• "O" yeter ki gelsin, benim hazırlanmam uzun sürmez...
                          Hamiş

Yorum

• Çift kupa bu sene yok
                            Spor Toto Süper Ligi'nde şampiyonun son haftaya kalması ve şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın da deplasmanda oynayacak olması nedeniyle Futbol Federasyonu daha önceki dönemlerde uyguladığı çift kupa sistemini bu hafta sonu uygulamayacak.

Federasyon hangi takım şampiyon olur ise belirledikleri tarihte kendi statlarında düzenledikleri törenlere katılacak ve kupayı verecek. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Bursaspor ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk mücadelesi son haftaya kalmış ve federasyon iki kupa hazırlatıp birini İstanbul birini de Bursa'ya göndermişti.

Uğur TENEKECİOĞLU, Ankara-DHA

gecen yildan kalan kupayida feneve vercekler.
                            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Tüm gece rüyalarım salı-lacivert geçti. Adamların şampiyonluk turlarını, kutlamalarını, tv'deki şovlarını rüyamda gördüm.
                              Uyandım, daha da uyuyamıyorum..
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Seyfi_B tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

(Hz. Mevlana)
                                Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim