Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlginç birşeyde,Sivas'ı ortaya sürüp,hedef şaşırtmaları.

Bizim derdimiz Sivas'mış gibi gösteriyorlar böyle oluncada ..

Bizim derdimiz hiçkimse değil..

Bizimkisi bizim maçın yayından kaldırılmasıdır,gerekçeside hiçbir takımın maçı olamaz,olamaz.

Bu noktadan sonra iptal ve iade den başka seçenek onur kırıcıdır.

Yorum

• forumlarinda basligi sildi ahlaksizlar...
      .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

• beyler digiturk resmen bizle dalga geçiyor.

Kendi form sitesinde açtığım Trabzonspor un maçları yayınlamıyor adlı başlığı silmişer. Orada bakılıyor ve duyulmaması için siliniyor. Burada yazdıklarınızın azını o sitede yazsanız daha çok ses gelir.

Sizden destek istemiştim. Ama tek kaldık anlaşılan. Trabzonspor u seviyosanız. yukarıdaki siteye üye olup trabzonspor un başlığını açın herkes duysun.

Yorum

• İlk olarak orhan52 tarafından gönderildi
          Arkadaşlar dün aradığımda müşteri hizmetlerindeki bayan maçın d smatta yayınlanacağını söyledi.ben de üyeliğimi iptal ettirdim.maç dsmart ta yayınlanacak mı? Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

ya yemin ediorm bu kadar terbiyesiz kuruluş görmedim yaaaaa..Varya şu ban denen şey olmasa ana avrat sayarım ama neyse..Yalancı pislikler
          Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• inş antep şunları yenerde anlarlar o zaman nasıl hata yaptıklarını ondan sonra satarlar yeni ezik sivasa artık 4 ezik bi büyük var oda TRABZONSPOR

Yorum

• üyelerden geliyormus haftalik program bizim gibi arayan yoktur,cok yalan atiyor bu serefsizler

Yorum

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                beyler digiturk resmen bizle dalga geçiyor.

Kendi form sitesinde açtığım Trabzonspor un maçları yayınlamıyor adlı başlığı silmişer. Orada bakılıyor ve duyulmaması için siliniyor. Burada yazdıklarınızın azını o sitede yazsanız daha çok ses gelir.

Sizden destek istemiştim. Ama tek kaldık anlaşılan. Trabzonspor u seviyosanız. yukarıdaki siteye üye olup trabzonspor un başlığını açın herkes duysun.
                internet cahiliyim ama yapyım kardeş.aynı niçkle.başlık açmayı bilen açsın.destek arkadaşlar.hadi arkadaşlar.

Yorum

• Foruma onlarca kez eklenen Digiturk açıklamasını artık sileceğiz arkadaşlar.

Sadece DHA'ya cevap veren, bizim tepkimize en ufak bir yer veremeyen, herhangi bir cevap içermeyen ve samimi olmayan bu açıklamayı artık buraya koymayın.
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• yeni baslik acilmisdir..
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beyler digiturk resmen bizle dalga geçiyor.

üye oldum aç başlık

Yorum

• bu adamlar hatalarından dönene kadar tepkiye devam arkadaşlar biz hakkımız olanı almadan hiçbiyere gitmeyiz biz karadenizliyiz inatçıyız istediğimizi de alırız

Yorum

• SEZON baslamadan once tanitimlarinda 4 buyuklerin maclarini vereceklerini duyurmuslardi.
                          bu karari almakla sozlerini tutmadiklarini gosterdiler.reklam da olsa bunu yerine getirmelilerdir.
                          buna dayanarak onlari arayarak gerekirse hakkimizi mahkemede arariz soyleyin bakin nasil korkacaklar,tazminat davasi acacagiz gerekirse soyleyin.
                          bu yalan habercilik ve uyeleri aldatma konusuna geliyor.
                          o zaman seslerini dinleyin,titreyerek konusacaklar.
                          soyleyin mutlaka
                          Must-1

Yorum

• eee hala internette telefonda ufak tefek tepkilerle mi uğraşıyorsunuz
                            uşaklar şöyle tüm türkiyenin göreceği ana haberlerde gösterilecek bir protesto yapalım istanbulda da herkes kim olduğumuzu görsün daaa
                            bu arada decoderleri de iptal ettirmeye devam
                            gerçi ben istanbulda öğrenci evinde olduğumdan lig tv yok ama
                            Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• yettim gari geliyom açın başlığı nickim yine aynı olcak üye oluyom şimdi

Yorum

• Yahu Gençler ,
                                Araaştırdım sordum soruşturdum ve bilin bakalım ne buldum. Bu taşın altından da Zeyyat Kafkas çıktı. Demiş ki:

LİG TV BİZİM MAÇIMIZI YAYINLAMAZSA SİVASIN MAÇINI YAYINLASIN

Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X