Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak burak28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nerden çıktı bu telefon konuşmalarını kayıta almak ya adamlar ona güvenerek böle alaycı konuşuyolar ah kayıta almıcaklarki görcekler nasıl alay geçiliyo
    Alsınlarrrr cokta tınn..napıcaklar asıcaklarmı..Kimseden korkumuz yok bizimalıyorum 100 lük kart saldırıyorum yine kulubeden...İsim soyisim sallama bak nasıl bozucam agzımı..buraya yazarsam ban yerim...analadınız siz..o dekoderlerini ........... ohh rahatlarım belki
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maç 7 ye alınsmıs verirler belki maçı ya
      Zaten o yüzden hiç vermeyecekler ya. Güvenlik bilmem ne diye saçma sapan bir neden atıldı ortaya maç fenerle aynı saatte olursa federasyonun kararı deriz, tepkilerden de kurtuluruz tezgahını kurmuşlardır.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• bize zaten kimden hayır varki kendimizden başka...lig tv vercene karadeniz tv ile anlaşsınlar o versin hiç değilse karadeniz kanalı kazanır istanbulig tv kazancana

Yorum

• sabaha kadar boş bırakmayalım da bezsinler bari her saat başı yapsak güzel olur aslında..

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sabaha kadar boş bırakmayalım da bezsinler bari her saat başı yapsak güzel olur aslında..
            24 saat aciklarmi?

Yorum

• telekomu zengin ettik ha , çakallar işbirliği yapmıştır telekomla
              7
              Cngz_61

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                maç 7 ye alınsmıs verirler belki maçı ya
                versinler kardeş ynede bi bok farketmez, bunlar bize üyelik satmak için artık para verseler bile farketmez! hiç bir şekilde bu affedilemez! bizim şerefimizi hep sattı bu puştlar onun bunun takımı olan istanbul takımlarına sattılar, sivasın alaksı bile yok sadece bahane istanbul böyle istedi beyler! ama bişeyi unuttular çünkü kendilerinde yok.. karadenizlinn şerefi! Trabzonlu şerefi için neler yapabileceğni unuttular!
                KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• ya yok böyle kolpa yaaa maçı taraftarlara göre belirliyorlarmış..Bastırın ulan pendikliler bastırın ulan eskişehirsporlu taraftarlar kolpacı terbiyesiz ve ahlaksız yayıncı pisLİG TV birde utanmadan yalan söylüyolar.
                  SENE BAŞINDA İMZALANAN SÖZLEŞME NEYDİ??
                  Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• yeni yönetim birdahaki yayın havuzuna katılmasın tepki koysun...

yayın sözleşmesine göre stada 4 kamera sokma hakkı war yayıncı kuruluşun ama canlı yayında 8-9 tane sokuolar yönetim canlı werilen maçlarda izin wermesin helede son maç olan fener macını 4 kamera ile göstersin itler

Yorum

• İlk olarak ucan_teneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alsınlarrrr cokta tınn..napıcaklar asıcaklarmı..Kimseden korkumuz yok bizimalıyorum 100 lük kart saldırıyorum yine kulubeden...İsim soyisim sallama bak nasıl bozucam agzımı..buraya yazarsam ban yerim...analadınız siz..o dekoderlerini ........... ohh rahatlarım belki
                      helal dostum çözüm yolunu çok güzel bulmuşsun...D:

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sabaha kadar boş bırakmayalım da bezsinler bari her saat başı yapsak güzel olur aslında..
                        ariyorum ama bir yandanda ati alan uskudari gecti semsiye misali!! ama tepkimiz saman alevi gib olmamali sure gelen tekrar edn bir tepki eger maca gidebilsem ozaman ancak derdimi anlatirdim !!!!!!!!!!!!

Yorum

• üyelik iptaline devammmm.haydi arkadaşlar tanıdığınız herkese yalvarın gerekirse.iptallllllllllll.
                          En son Berk Akçay tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 22:33.

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            24 saat aciklarmi?
                            bilmemki ordaki herkes durmasa bile her gece farklı olmak üzere bikaç kişi duruyordur diye tahmin ediyorum??

Yorum

• Elleri mahkum.Mahkeme ile iş hallolur.Bizim kendimizi boşa yormamıza gerek yok.

Yorum

• evet arkadaşlar saat 23,00 de yapıyoruzzzzz
                                unutmayınn
                                Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X