İlk olarak burak28 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Zaten o yüzden hiç vermeyecekler ya. Güvenlik bilmem ne diye saçma sapan bir neden atıldı ortaya maç fenerle aynı saatte olursa federasyonun kararı deriz, tepkilerden de kurtuluruz tezgahını kurmuşlardır.İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç 7 ye alınsmıs verirler belki maçı yaBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
24 saat aciklarmi?İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabaha kadar boş bırakmayalım da bezsinler bari her saat başı yapsak güzel olur aslında..
Yorum
-
versinler kardeş ynede bi bok farketmez, bunlar bize üyelik satmak için artık para verseler bile farketmez! hiç bir şekilde bu affedilemez! bizim şerefimizi hep sattı bu puştlar onun bunun takımı olan istanbul takımlarına sattılar, sivasın alaksı bile yok sadece bahane istanbul böyle istedi beyler! ama bişeyi unuttular çünkü kendilerinde yok.. karadenizlinn şerefi! Trabzonlu şerefi için neler yapabileceğni unuttular!İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç 7 ye alınsmıs verirler belki maçı yaKARADENİZ KAPLANI
Yorum
-
helal dostum çözüm yolunu çok güzel bulmuşsun...D:İlk olarak ucan_teneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlsınlarrrr cokta tınn..napıcaklar asıcaklarmı..Kimseden korkumuz yok bizimalıyorum 100 lük kart saldırıyorum yine kulubeden...İsim soyisim sallama bak nasıl bozucam agzımı..buraya yazarsam ban yerim...analadınız siz..o dekoderlerini ........... ohh rahatlarım belki
Yorum
-
ariyorum ama bir yandanda ati alan uskudari gecti semsiye misali!! ama tepkimiz saman alevi gib olmamali sure gelen tekrar edn bir tepki eger maca gidebilsem ozaman ancak derdimi anlatirdim !!!!!!!!!!!!İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabaha kadar boş bırakmayalım da bezsinler bari her saat başı yapsak güzel olur aslında..
Yorum
-
üyelik iptaline devammmm.haydi arkadaşlar tanıdığınız herkese yalvarın gerekirse.iptallllllllllll.En son Berk Akçay tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 22:33.
Yorum
-
bilmemki ordaki herkes durmasa bile her gece farklı olmak üzere bikaç kişi duruyordur diye tahmin ediyorum??İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle24 saat aciklarmi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum