Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Konuyu 53 Aktif Üye Görüntülüyor 53 (33 Üye ve 20 Misafir)

Burnuma ezikler sanki bu başlığı takip ediyor diye pis kokular geliyor.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu adamların kişisel mail adreslerine ulaşılabilinirse çok iyi olur.Umuma açık mail adreslerini herkes mail yağmuruna tutabilir,alışıklardır eminim.Ancak kişisel mail adreslerine ulaşıp mail yağmuruna tutmak daha etkili olabilir.

Bunun yanında telefonla arayıp şikayetleri iletmek de etkili bir tepkidir.
      "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• İlk olarak albaTraS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        saat 20:45 itibariyle trabzon tunalar bayisinden aldığım digiturk iptal edilmiştir..

not: digiturk çağrı merkezinde çalışan arkadaşımın verdiği bilgiye göre dün saat 18.00 itibariyle trabzonspor- bursaspor maçı bahanesiyle iptal edilen digiturk sayısı 348 dir,
        Sevgili arkadaşım

Özellikle altını çizdiğim konuda güncellemeler yapabilir misin?

Önemli bir konu zira...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Diyorumki;

Bu adamlar maçımızı-maçlarımızı sivası gerekçe göstererek,bizide başarısız görerek yayından kaldırmadı mı?

O halde o mantığa göre,lig radyoda 2 saat yer verdiği Öteki Trabzonspor programınıda yine bu mantıkla,Örneğin;Sivas'ın yollarına adıyla sezon sonuna kadar değiştirip,sundurabilir.

Umarım anlatabildim
          sivasın yollarına iyi fikir
          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• valla bende digitürk yok fakat bende onlara bi tepki mesajı atacam..trabzonspor tarftarına bu birlik yakışır gerisi yalan..
            söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

Yorum

• BENCE BASLIK MISAFIRLERE KAPATILSIN. ARAMIZDA HAINLER OLABILIR. KIMLERIN GIRIP CIKDIGI BELLI DEGIL
              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sevgili arkadaşım

Özellikle altını çizdiğim konuda güncellemeler yapabilir misin?

Önemli bir konu zira...
                Dün o saatlarde haber yeni yeni duyulmaya başlamıştı.Verilen tepki etkisini esas bugün gösterdi.Ulusal basına yayıldı.Emininm o sayı etkileyici bir seviyeye ulaşmıştır.

O arkadaş burayı takip ediyorsa dediğin gibi bizi bilgilendirmesi çok iyi olur.Yaptığımız işin sadece lafta kalmadığını görmek isterim şahsen
                "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• misafirleri bi kenara bırakalımda bence d-smart lılara yi bi fırsat oldu. Tıpkı transfer döneminde bizimle makara geçmeye çalışan ajanlar gibi şimdide doğan ın ajanları dolaşabilir buralarda.
                  Bende üye değilim birçok mail attım telden aradılar zaten adınıza üyelik bulamadık kimin adına üye oldunu dediler. Tel beklemiyordum öle gelince bir an şaşırdım tam cevap veremedim. Ama şimdi arasa bir daha öle bi cevaplar veririm ki. Artık onlarda kolay kolay aramazlar nede olsa artık herkes her konuda bilgi sahibi oldu. İlk zamanlar aradılar tepki duyulmamıştı.
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Diyorumki;

Bu adamlar maçımızı-maçlarımızı sivası gerekçe göstererek,bizide başarısız görerek yayından kaldırmadı mı?

O halde o mantığa göre,lig radyoda 2 saat yer verdiği Öteki Trabzonspor programınıda yine bu mantıkla,Örneğin;Sivas'ın yollarına adıyla sezon sonuna kadar değiştirip,sundurabilir.

Umarım anlatabildim
                    Aynı zamanda Lig TV'deki Bordo Mavi programı da kaldırılıp yerine Yiğido(ş)lar diye bir program konulabilir.

Yorum

• arkadaşlar attıgım email cevap geldi aynen paylaşıyorum;

DIGITURK'ten Merhaba,

Paylasiminiz icin tesekkur ederiz.

Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
                      iletilmistir.

Saygilarimizla

KADRIYE SONMEZ

DIGITURK Musteri Hizmetleri
                      Tel:0212 473 73 73
                      Fax:0212 473 73 03
                      Mailto:destek@digiturk.com.tr

>yazik amaciniz yeni bir buyuk takim cikarmaksa buyrun cikarin ben
                      sizi
                      >izlemekten vazgeciyorum siz ve sizin gibi yalaka yayin
                      kuruluslariyla isim
                      >olmicak uyeligimi iptal edicem.Sivasspor denilen daha dunku b0k
                      kadar degeri
                      >yoksa bu kulubun benimde size vericek enayi param yok sizi uluslar
                      arasi
                      >arenada da sikayet edicem.biz ligtv yi sade ve sadece ts maclari
                      icin
                      >aldik.artik ne yapsaniz fayda yok belliki Trabzonspor'u karalama
                      listesinin
                      >en üst kösesindesiniz.Yaziklar olsun
                      >üye numaram:1001760905
                      >

Yorum

• LİG TV AYIBI VE ÜYELİĞİM İPTAL!
                        "yalnızlığım benim sidikli kontesim/ ne kadar rezil olursak o kadar iyi"

Can baba (Yücel) bu şiiri bizim için mi yazmış nedir, ne de olsa kan çekiyor..Neyse, dağılmayalım.

Trabzonsporlular için rezillikler komedyası olarak yaşanan son iki yıl; biri transfer diğeri yayıncılık alanında olmak üzere iki rezillik zirvesiyle kapanmak üzere..

Ben bu yönetimin transfer yapmayacağını “bildiğim” için, Polonyalı oyuncunun transferinden çok, transferin hayal olduğu anlaşıldığında camiaya söylenmek üzere hazırlanmış yalanı merak ediyordum. Dansözlüğün tarihsel kaydı adına boşa umutlanmışım, zira bildik bir yalanla karşılaştık, hoş, bu zeka düzeyinden daha zekice bir yalan beklenemezdi. İnsan kandırılırken bile bir zeka pırıltısı arıyor. Ve fakat Trabzonspor’u “idare” edenlerin tarzı “ odun ben sana kodum” düzeyini aşacak birikime sahip değil..Utanılası, ağlanası, yıkılası..

Tüm bu “iç rezillikler” yetmezmiş gibi; Lig Tv’nin Trabzonspor’un yayınlarını canlı olarak verme sözünden döndüğünü öğrendik. Önce inanamadım, sonra, haliyle, inandık, zira gerçekti.

Kapitalist düzenin dinamiklerinden hareketle , bunun “ticari” bir adım olduğu söylenebilir, söyleniyor da zaten. Lakin, Trabzonspor dışındaki hiçbir “Anadolu” takımının maçı, Trabzon maçının izlenme oranını yakalayamaz. Bunu sektörün içindeki herkes bilir, reklam verenler derneğine müracaat edildiğinde de bu bilgi belgelenebilir.

Soru şudur;

Diyelim ki üç hacimliden biri şampiyonluk yarışından koptu ve “maslahat” maçları oynuyor. Bu durumda Lig TV’nin bu takımın maçlarını canlı yayından kaldırabileceğine inanıyor musunuz? Yanıtı belli bir sorudur bu; tabiî ki hayır, façaları yemez..

Peki bu ülkenin şampiyonluk meşalesinin yandığı iki şehrinden biri olan Trabzon’un maçlarının naklen yayını, sezon öncesi verilen sözlerin ahlaki çöküş göze alınarak “yenilip-yutulup” yayından kaldırılmasına cesaret edebilirler mi? Edebilirler evet, bu haftadan itibaren Lig TV, Sivasspor maçlarını yayınlayacak, Trabzon yedekte bekleyecek..

Anlaşılmadık bir şey var mı sevgili okuyucu?

Lig TV’nin yayın seçimlerinin, naklen yayın pastasının yeniden dizaynı için hazırlanan yeni ayak oyunlarının, Trabzon yönetiminin tarihsel beceriksizliğinin, sezon başı pazarlama yalanlarının ve asgari bir ahlaki düzeye sahip olamamanın utancını lig tv ye bırakıp;

Anlayacakları dilden konuşmak gerekir.

7 YILLIK LİG TV ÜYELİĞİM İPTAL!

Lig tv kurulduğundan beri üyesiyim. Üye numaram 1000189926. Biraz önce lig tv temsilcisi ile görüştüm ve daha önceden yapmış olduğum özel anlaşmanın doğurduğu 160 milyonluk bedeli de ödeyerek üyeliğimi iptal ettim.

Sevgili Trabzonsporlular;
                        Bizler; bu ülkenin futbol tarihini yeniden yazanların, tabi senatörler gibi ülke kaynaklarını aralarında sırayla bölüşenlerin burnunu yerle yeksan edenlerin; futbol oyununun sahada kazanıldığında ve kaybedildiğinde güzelleştiğine inananların; haksızlığa tahammül göstermeyen ve hep kaybedenin yanında olanların; nasırlı ellerin, koca yüreklerin ve hesapsız sevgilerin ve değerler toplamının temsilcileriyiz!

Karşımızda, bizim dilimizi konuşan kimse yok yazık ki.
                        Onların anladığı tek dil var; ölçülebilir ve hesaplanabilir gelir gider dengeleri ve rakamları..Yapılabilecek tel şey vardı; üyeliğin iptali..

Evet ben kendi kaleme 160 milyonluk gol attım..
                        Ama karşılığında kazandıklarımı tahmin bile edemezsiniz..
                        Trabzonsporluluk, parayla ölçülesi bir duruş değildir, olamaz..
                        Alın sizin olsun, geri kalan ne varsa...
                        Trabzonspor'lu Doğdum Trabzonspor'lu Ölürüm.Cekilmez Acilar Olsada Yüreğimde Bitmez Bu Sevda.
                        Bitiremezler

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar, durmuyoruz! Bu işe gönül koyduk, arkamıza aldığımız medya desteğini en iyi şekilde değerlendirmek için lütfen herkes elinden geldiğince - geldiğince değil- elinizden gelsin herkes bu mail adreslerine mailler atıp, telefonlarla medenice arayıp bize yapılan bu terbiyesizliğin hesabını soralım.Çeverenizdeki herkesi bu olaya dahil edin, eşiniz, dostunuz, arkadaşınız, akrabanız v.s. Trabzonspor'lu herkesi tepki vermeye ikna edin.Trabzonspor'u bu çapsız adamlara ezdirmeyiz, Trabzonspor'un bizim için ekmek, su kadar önemli olduğunu bu kuççuk beyinlilerin kafasına vuralım ki; belki Trabzon adını duyduklarında bir yerleri zonklar...Hayden bakalım sabaha kadar ortalığı kilitleyelim...

DigiTurk Genel Müdürü Ertan Özertem ertan.ozertem@digiturk.com.tr

DigiTurk planlama Müdürü Bora Koçyiğit: 0212 326 00 00

bora.kocyigit@digiturk.com.tr

Bora bey'in yardımcısı Kadir bey:
                          kadir.kardas@digiturk.com.tr

Bu da Şansal'ın Akşam gazetesi adresi:
                          sansalb@aksam.com.tr
                          .................
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Arkadaşlar burda geyik yapmadan Tüm Trabzonsporluları lig tv aboneliklerinin iptali konusunda teşvik edelim yok p.tesi iptal edecegim yok bekliyip görecegim degil derhal lig tv üyeliklerimizi iptal etmemiz gerekiyor eger sonuç almak istiyorsak!!

Hedef bu haftaki bursaspor maçını yayınlamak!!

Eger büyüklügümüze şanımıza mazimize inanıyorsak bu dava için ugraşmamız gerekmekte bu aşamada tepkimizi koyamassak önümüzdeki yıllarda bu danalar daha çok engeller çıkartacaklar bizlere ve TRABZONSPORUMUZA haydi arkadaşlar...uyumayalım uyuşmayalım alışmayalım!!
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Ertan Özerteme yolladım;

Yayın iptali ile; ilgili

Kendi kalenize gol attınız.Hem de maç biterken.

Umarım çıkarmayı başarırsınız..

Zaman dolmak üzere.

Uzatmalar bunlar.

Zira bu maç verilmezse,haftaya vereceğiniz ilk maçı sizler oturur izlersiniz.

P.tesi yığınla decoderiniz olur,deco der durursunuz birbirinize artık...

Olcay ÇAKIR

Yorum

• arkadaşlar bu mail işini çoklu gönderen programlar var..hiçbrinizde yokmu bu programlardan...aynı anda 500 tane maili aynı anda atabiliyorsun...valla ben bi tane indirdim,ama ingilizce bişeyler yazıyor,ingilizcede olamadığı için çakmıyoz ne dediğini doğal olarak...googleden araştırdım buldum programın adı Email Spider Easy 4.5 aynı anda 500 tane fazla mail gönderiyor...üzerinde uğraşıyorum...
                                TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
                                KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
                                SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
                                BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X