İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Arkadaşlar,2. dünya savaşını bitiren olayda enola gay adlı ABD uçağının pilotları Hiroşima ya atom bombası attıktan sonra aşağıya bakıp dehşete kapılmışlar ve ağızlarından şu sözler dökülmüş:
- Aman tanrım biz ne yaptık böyle?
Şimdi biz tepkimizi öyle artırarak devam ettirelimki bu sözleri borasına ,morasına ,sansarına,ermanına alayına söyletelim:Biz ne yaptık böyle!
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHAKARET YOK ARKADAŞLAR !
işte numaramız: 0212 326 00 00 Bora bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Kadir bey'i isteyin...
BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:
bora.kocyigit@digiturk.com.tr
kadir.kardas@digiturk.com.tr
--------------------
ARKADAŞLAR ARAYIN TELEFONDAKİ BAYAN BORANIN YARDIMCISI!
arkadaşlar bayanla bende konuştum.
konuşanın tarzına göre cevap veriyor eğer bağırıp çağırırsan o kadar ilgilenmiyor doğal olarak ama normal konuşursan bilgi alabiliyoruz
ilk önce bora beyin işi ne dedim orada yayın işleriyle ilgileniyor dedi
bora beye telefon açmış "ben ilgilenmiyorum" demiş.
çok arayan varmış...
arkadaşlar o adam oralarda bir yerde!...
ahmet abi sen bu boranın cep telefonunu da verirsin şimdi!..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Aboneymiş gibi davran göster tepkini üyelik numaranız neydi diye sorarsa ses gelmiyo tribi yap galiba hat kesildi deyip kapa telefonuİlk olarak lazkenan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu ben abone değilim protesto edecem ama ne diyecem adamlara ?
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
bir panik olduğu kesin.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
ArkadaŞlar Üye Olanlar LÜtfen Daha Öncede Yazdim Bu Bİr Haftalik Bİr Olay DeĞİl Bu Bİr Tepkİ Ve DuruŞ Meselesİdİr Bİzİ KÜÇÜk GÖren Zİhnİyete Bİr Tokat Atma Meselesİdİr.bİz İstanbulda Çokkk Sabahladik MaÇlara Gİrebİlmek Trabzonumuzu Seyredebİlmek İÇİn Varsin Olsun Bİrazda Kahve KÖŞelerİnde SÜrÜnelİm.ben ÜyelİĞİmİ İptal Ettİrdİm Şİmdİde Dayimin Adina Aradim Yarina Kadar SÜre Verdİm İnanin Tepkİler İŞe Yariycak O Bayanin EndİŞe Dolu Ses Tonunu Duymaliydiniz İptal Ettİrİn Gİtsİn.
Yorum
-
BORA BEY MİYMİŞ NEYMİŞ ARTIK O KİM OLUYORDA MİLYONLARCA TARAFTARI KENDİ KAFASINA GÖRE SEVDASINDAN UZAKLAŞTIRMA YETKİSİNE SAHİP OLABİLİYOR...İlk olarak KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi aradım. Bora Bey yokmuş. Telefona çıkan bayana ''Maç yayınlarını Bora Beymi ayarlıyor'' diye sordum. Evet dedi Bora bey ayarlıyor. ''Kardeşim ben bu adamla görüşmek istiyorum'' dedim.
-Şu anda dişarıda.
-Peki Kadir Bey'i bağlayın.
-Oda şu anda lig Tv'de toplantıda.
-Peki ben yarım saat sonra rahatsız edeceğim sizi.
-Toplantı uzun sürebilir.
-Önemli değil hanımefendi, biz yine ararız. Şuan itibariyle işi gücü bıraktık. İşimiz bu artık.
-Nasıl yani?
-Yarım saat sonra görüşürüz. Sonuçta Bora Bey o kuruma gelecek
YERİM BORASINI DA DIGITURKUNU DE... HEY GÜZEL TRT BİLEMEMİŞİZ SENİN DEĞERİNİ...
Yorum
-
Fatih şaka değil, şu anda bir panik havası var. Daha fazla konuşturma beni.İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin abi sende kaynak işine girdin he sonunda
Durmayalım arkadaşlar ! devam ! devam !Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Laa ALLAH'ınızı seversanuz durmayin
Devam.
Sanırım 22. mailden gidiyorumODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Bora bey,
Dıgıturk gibi bir kurumun üst kademelerinde görev yapan bir insan'ın böyle bir hata yapma şansı varmıdır?Siz kendi elinizle Doğan Medya grubuna koz verdiniz.Trabzonspor gibi bir camiayı hiçe sayarak kendi kazdığınız kuyuya düştünüz.Bizim maçları sizler yayaınlamazsanız bizlerde bu konuyu her merciye taşır, yetkilisinden hesabını sorarız.Bu ayki derginizde bile bu maç yayını yapılacak diye yazmışsınız!...Yayınlamıyorsanız o zaman bizi dolandırmak mı amacınız? Bu kararınızda ısrarla devam edecekseniz; bence derhal istifa edin...Bakın, Trabzonu ve Trabzon insanını azıcık tanımak istiyorsanız Devrim SAĞIROĞLU' nun şu konudaki yorumunu okuyun: Trabzonspor medyadaki yerini kendisi edinmiştir.Bugünde Trabzonspor'a medyada yer ayrılmasının nedeni 6 şampiyonluğunun hatırından çok aksi halde gelecek 2.000 faksla hatların kilitleneceği internet sitelerine tepki yapacağı endişesidir.Trabzonspor taraftarı garibanda değildir, TAKİPÇİDİR!...
Sıcak koltuğunuzda oturup, elinizde Chıvas Regal viski bardağını yudumlarken; Trabzonspor taraftarı ve camiası hakkında kararlar veremezsiniz! Bizler yağmur,çamur,kar, fırtına demeden deplasmanları dolaşırken; içi burkularak maçlara bazı nedenlerden dolayı gelemeyen taraftarımızın tek eğlencesi olan maçları tv'den izleme hakkını ellerinden alamazsınız! Buna Trabzonspor'u karşılıksız seven taraftarlar olarak müsade etmeyiz, etmeyeceğizde...
Trabzonspor bu yıl başarısız olabilir ama şunu asla unutmayın Trabzonspor taraftarı herşeye rağmen yüreğine taş basar, tüm başarısızlıklarına rağmen takımından ayrı kalamaz! Nuri Albayrak ve yönetimi kulübü yanlış yönetti diye bizler takımıza küsmedik! Yanlış anlaşılmasın! Bizler onun ve ekibine tepki olsun diye maçlara gitmiyorduk.Ama Sadri Şener geldikten sonra sizlerede rahat olmayacak bilesiniz.
Saygılarımla,
Ahmet BADURTARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
......................İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜrünü yanlış tanıtma (4 büyüklerin tüm maçları Lig tv'de) ve bilinçli olarak yanlış bilgi verme (Yayınları federasyon belirliyor) suç değil yani... Olur mu öyle şey?
Arkadaşlar, TÜKETİCİ HAKEM HEYETLERİ var her ilde. Gidin, başvurunuzu yapın. Şu mesai engeli olmasa çoktan gitmiştim. Bu heyetin aldığı kararlar Tüketici Mahkemelerinde delil olarak kabul ediliyor. Eğer bulunduğunuz ilde tüketici mahkemeleri yoksa Asli Hukuk Mahkemeleri de bu davalara bakıyorlar. Ve yanılmıyorsam tüketici haklarına yönelik davalarda para yatırılmıyor (Bir bilen doğrularsa iyi olur)
Önemli olan HAKARET ETMEDEN, YASALARA UYGUN, Lig Radyo'daki adamın yaptığı tarihi hatadaki gibi "DEMOKRATİK HAKKIMIZ"ı kullanarak Lig TV'ye Trabzonspor camiasının ne olduğunu LEGAL YOLLARLA ve KARLILIKLARINI AZALTMA yöntemi ile göstermek.
Görecekler "demokratiiik hakkkııııınnnnn" diye yayvan yayvan konuşmak ne demek.
Yorum
-
Şanli Trabzonsporlular
TÜrkİyenİn Ve DÜnyanin DÖrt Bİr Yanindakİ Trabzonsporlulari Ve Özellİkle Lİg Tv Üyesİ TÜm Trabzonspor GÖnÜldaŞlarini, Lİg Tv Nİn Bu Kararini Protesto Etmeye Davet Edİyorum. Adam Sende Demeyİn; Bu GÜn, Bu BÜyÜk Camİainin BÜyÜklÜĞÜnÜ Kanitlama GÜnÜdÜr, Bu GÜn Şu An Sahİpsİz Trabzonumuzu Sahİplenme GÜnÜdÜr. Bu GÜn En Ufak Bİr Firsati Dahİ Kullanarak Trabzonumuzu TartiŞma Heveslİlerİnİn Heveslerİnİ Kusaklarina Tika GÜnÜdÜr.haydİ Allah AŞkina.
Yorum
-
DIGITÜRK aradim bora beyin yardimcisi cikti telefona...
anlattim iste herseyi oda bora bey iletecekmis vs. vs.
biz burda almanyada 280 euro(600 ytl) civarinda para veriyoruz dedim ben bu parayi GS,BJK,FB veya sivasspor maclari icin vermyiorum dedim TS macina bakamadikdan sonra ben niye digitürkü aligim dedim parami geri istesem onu da alamam ozaman ben bu digitürkü niye para veriyorum felan dedim...vs vs. anlatim
telefondaki bayan da su an benim bilgim felan yok bu konuda dedi vs. vs.En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 17:26....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum