Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    RE: Kinama‏
    From: BORA.KOCYIGIT@ligtv.com.tr
    Sent: Thursday, February 07, 2008 3:59:54 PM
    To: aaygun61278@hotmail.com

Şu nedenle önemli....

Trabzonspor maçının yayınlanması benim verdiğim bir karar değil.

Sizlerden gelen taleplerin, doğru yere – doğru kişiye yönlendirilmesi için elimden geleni elbette yaparım.

Ama doğru noktaya başvurmanız taleplerinizin etkisini arttırcaktır.

Bora Kocyigit

Gelen cevap bu ne diyeyim ben bu adama şimdi.

Ayşe, bu adama şöyle diyebilirsin mesela... Senin doğru mercilerden kastın DIGITÜRK genel müdürünün mail adresi ise sen zahmet etme! Biz doğru yere maillerimizi atmaya başladık bile

Evet arkadaşlar, şimdide bitirici vuruşu yapıyoruz.hadi bakalım birazda Ertan bey maillerimize cevap versin...KÜFÜR YOK!!!

DigiTurk Genel Müdürü Ertan Özertem ertan.ozertem@digiturk.com.tr
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sansara da gönderdim
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak albaTraS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bakin www.sikayetvar.com a sikayetinizi yapin. Onlar hukuki olarak digiturk firmasiyla baglantiya geciyorlar sizin adiniza.. Eger herkez sikayetvar.com dan sikayetini yaparsa bu dahada etkili olabilir dusuncesindeyim. Ben sikayetimi yazdim ve bana firmayla baglantiya gecip sorununuzu cozmeye caliscaz dediler ve sizi maille bilgilendiricez dediler
        Renktaş çok iyi düşünmüşsün...İnternetten sayısız alışverişim olmuştur.Yanlış bir durum olduğunda tüm firmalar bana geri döndü bu site sayesinde ve bir orta yol hep bulundu...

Arkadaşlar bu siteyi de boşlamayın , çoğunlukla işe yarıyor !

www.sikayetvar.com
        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Gazete organizasonunda BMN ile gurur duymuştum.Elimden gelen yardımı yapmıştım.En son bu olay ile Trabzonsporun ne kadar büyük olduğunu daha iyi anladım ve anlattık.Tek eksiğimiz bu gücü yönetime zamanında göstermedik ve çok şey kaybettik.Bu tip güç gösterileri yapmak gerekir ki kimse bir daha cesaret edemesin.

Yorum

• bu tepki eninde sonunda gereken hamleyi yaptıracak. çevremizdeki tüm dostlarımıza arkadaşlarımıza haber salmaya devam edelim. tüm taraftarlarımızı haberdar etmeye çalışalım.
            istanbuldaki, giresundaki , zonguldaktaki tüm tandık lig tv abonesi arkadaşlarıma haber verdim. rica ettim duyarsız kalmayalım.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Renktaş çok iyi düşünmüşsün...İnternetten sayısız alışverişim olmuştur.Yanlış bir durum olduğunda tüm firmalar bana geri döndü bu site sayesinde ve bir orta yol hep bulundu...

Arkadaşlar bu siteyi de boşlamayın , çoğunlukla işe yarıyor !

www.sikayetvar.com
              Ozellikle LigTV uyelerinin sikayeti cok ise yarar.

Yorum

• Erkan Abi,

Lig tv abonesi olan biz Trabzonspor taraftarları,maçımızın-maçlarımızın yayınlanmayacağını ilgili kuruluştan öğrenmiş bulunuyoruz..
                Bu tek taraflı ve uluorta alınmış karar camiada şok etkisi yaratmıştır.

Tepkimizi hukuki zeminde de etkinleştirmek adına;

En basitinden hakkımızı nasıl aramamız gerektiği konusunda bilgi ve görüşlerinizi rica ediyorum.

Olcay ÇAKIR

ecelebi@hurriyet.com.tr

Bulunsun.Ben gönderdim mail.

Yorum

• arkadaşlar biraz stres atın.İzlediğinize hiç pişman olmayacaksınız ççççççççççççççç

Yorum

• sayın Ertan Özertem

Ben Trabzonspor taraftarıyım aynı zamanda hem digiturk hem ligtv abonesiyim.
                    Trabzonspor -bursaspor maçını yayından kaldırmakla nasıl bir yanlış yaptığınız farkında değilsiniz belki de yavaş yavaş varıyosunuzdur.Trabzonspor Türkiyenin 4 büyük klubünden birisidir.10 binlerce taraftar Trabzonsporun maçlarını izlemek için Lig tv aldı.tamam şuanki durumumuz iyi olmayabilir ama bu büyüklüğümüzü kaybettiğimiz anlamına gelmez bundan sonra da gelmeyecektir.Aynı duruma bir fenerbahçe bir galatasaray düşseydi aynı mualemeyi yapabilicekmiydiniz tabiki hayır.O yüzden gelin bu yanlıştan dönün.sadece dönmekle kalmayın biraz da ders çıkarın.Trabzonspor büyük kulüptür iki üç kişinin vereceği kararlarla al aşağı edilemez.Umarım maç yayınlanır yoksa bundan sonraki süreç bizim değil sizin aleyhinize işleyecektir.

Saygılarımla

Fatih Küçük
                    Bordomavi.net

Yorum

• yönetim nerde

şerefsiz yönetim nerde. sesleri niye çıkmıyor bizi rezil ettiler...herşeyde biz mücadele veriyoruz..sabahtan berielli yere faks çektimileti gönderdim...nuri hayvanı nerde niye tepkivermiyor...Allah onun bin türlü belasını versin...

Yorum

• Nasıl büyük bir rezillik yaptığınızın umarım farkındasınızdır.
                        Haklı ve gururlu büyüklüğüyle kendine müstesna bir yer edinmiş Trabzonsporumuzun maçlarını vermeyeceğiz demek nasıl bir davranıştır.
                        Sizi bu davranışa sevkeden ruh hali nasıl dandik bir ruh halidir.
                        Etik ve ticari yanlışınızdan bir an önce dönmeniz dileğiyle.

Cihan ARSLAN

Kaçıncı oldu bilmiyorum ama
                        Kelime hazinem tükenmeye başladı..

Ama yağma yok! Durmayacağız..
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 17:41.

Yorum

• Şimdi bu iki isme mi yükleneceğiz

allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
                          tutmayın beni

sansalb@aksam.com.tr
                          DigiTurk Genel Müdürü Ertan Özertem ertan.ozertem@digiturk.com.tr

Yorum

• sabahtan beri 50 yere gönderdiğim yazı

Kiymetlİ Lİg Tv Yetkİlİlerİ Ya Da Sevgİlİ Şansal BÜyÜka Ve Fakat Erman ToroĞlu;

Ben 3 Yillik Lİg Tv Abonesİ Fanatİk Bİr Trabzonspor Taraftariyim. Trabzonsporun MaÇlarini İzleyebİlmek İÇİn Abone Oldum. Fakat Duydum Kİ Bu Haftakİ Trabzonspor-bursaspor MaÇini Yayinlamama Karari AlmiŞsiniz. Yanİ DÜŞene Bİr Tekme De Sİz Atiyorsunuz. Tamam Nurİ Albayrak Ve Ekİbİ Tarbzonsporun İtİbarini SifirlamiŞ Takimi MahvetmİŞ Olabİlİr Ama Unutmayinkİ Trabzonspor Mİlyonlarca Taraftari Olan Bİr KulÜptÜr. Bu Harketİnİzle Bİnlerce Abonenİzİ KÜstÜrmÜŞ Olmuyormusunuz.? Hem Sİvasin Hem Trabzonun MaÇini Yayinlayamazmisiniz?. Buna İmkaniniz Var Neden BÖyle Ahlak Ve DÜrÜstlÜk DiŞi Yollara BaŞvuruyorsunuz. Sevgİlİ Şansal Abİ Sİzİn Trabzonsporun Kupa TÖrenİnİ YayinlamadiĞinizi Unutmadik . Soruyorum FenerbahÇe Ya Da Galatasaray 10. Sirada Olsalar MaÇlarini Vermeyecekmİsİnİz? BÖyle Şey Olurmu…yazik….ne Yapalim Yanİ 1 Yillik Garantİ VermİŞken AbonelİĞİmİzİ İptalmİ Edelİm. Yahu Allah AŞkina Şu Tarbzonsporla İlgİlİ İyİ Bİr Haber Alalim Artik Usandik…futboldan SoĞuduk…..allah Nurİ Albayrak’in Bİr TÜrlÜ Belasini Versİn…..bİzİ Bu Hallere O DÜŞÜrdÜ ..ama Barİ Sİz Yapmayin….maÇimizi Yayinlayin…sevgİler

İyİ ÇaliŞmalar….

Muharrem Demİrcİ

Bursa

Cep: 05335517887

Yorum

• arkadaşlar şu bizim stadın yanındaki yüksek binalar varya onun çatısına kuralım bir kamera ? kendi yayınımızı kendimiz verelim kim karışır kendi çatımıza kamera kurmaya bu birincisiydi ikinciside ligtv eğer bu maçı yayınlamaz ise sezon sonuna kadar trabzon il 'i sınırları içine aracını sokmayalım artık arabalarının lastikleri mi? patlar kazamı yaparlar yoksa elektriklerimi kesilir yoksa kablolarımı?

Yorum

• işin içine nuriyi falan sokmasak daha ii aslında
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X