Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    www.haber61.net

teşekkürler haber 61

Teşekkürler Murat, sabah konuştuk akşama doğru sitede haber yapılmış!...Teşekkürler haber 61...

Bu konuyu yerel gazetelerede taşımalıyız.Özellikle Trabzonspor kulübünü rahatsız etmeliyiz.
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• bugün beni aradılar digiturkten

mail atmışsınız dediler evet dedim

yayın akışı Trabzon-bursa maçı şeklindeydi fakat federasyonun isteği üzerine böyle bi değişikliğe gitmek zorunda kaldık gibi şeyler söylediler

bende daha fazla uzatmak istemedim otobüsteydim zaten

eğer bu şekilde bir telkin varsa federasyondan altında başka şeyler dönüyo demektir
      Bordomavi.net

Yorum

• Lig Radyo ya bağlanabilirmiyiz acaba :?

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Teşekkürler Murat, sabah konuştuk akşama doğru sitede haber yapılmış!...Teşekkürler haber 61...

Bu konuyu yerel gazetelerede taşımalıyız.Özellikle Trabzonspor kulübünü rahatsız etmeliyiz.
          Abi kulupte simdi kimin umrunda?
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Mail adresinin ertan.ozertem@digiturk.tv olduğunu tahmin ederek digitürk genel müdürüne aşağıdaki maili gönderdim.
            Şu ana kadar mail adresinin yanlış olduğuna dair bir uyarı gelmedi. Her yolu deniyeceğiz artık.

Sayın Ertan Özertem

6 yılın üzerinde bir süredir Digitürk abonesiyim ve Trabzonspor taraftarıyım. Bu günlerde Trabzonspor un maç yayınlarının kaldırılıp yerine Sivas sporun maçlarının yayınlanacağı yolunda bir karar alındığı görülmektedir. Bunun ilk örneği olarak bu hafta sonu maç programında Trabzonspor'un maçı görülmemektedir.
            Bu kararın hangi gerkçe ile alındığını anlayabilmiş değilim. Amacım Sivas sporun başarısını gölgelemek değildir. Ancak ortada büyük bir taraftar kitlesi olan ve Türkiye futbol liginin gururu Trabzonspor gerçeği vardır. Son dönemdeki yönetimden kaynaklanan ve layık olmadığı konumu büyüklüğünü değiştirmez.

Müşteri portföyünüzde oldukça büyük bir yer kapladığını düşündüğüm Trabzonspor taraftarının lig tv üyeliğini göz ardı edeceğinizi düşünmüyorum. Şu sıralar birçok taraftar üyeliklerini iptal etmeyi düşünmekte ve tepkisini dile getirmeye hazırlanmaktadır.

Eğer sorun Trabzonsporun ligteki konumu ise önümüzdeki dönemlerde diğer büyük takımların aynı duruma düşmesi durumunda aynı kararı alabilecek ceserati gösterebilecekmisiniz merak ediyorum.

Umarım bu kararınızın yanlışlığının farkına kısa sürede varır ve Trabzonspor'un büyüklüğünün gerektirdiği şekilde canlı yayınlarına devam edersiniz.
            Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• arkadaşlar bizim maç verilmediği takdırde dijitürk pazartesi yerine iade edilecektir. 2 tane bir den aynen mesajta belirti. abone numaralarını verdim. birazdan cevap gelir.
              KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• ellerine sağlık.

tepkimizi göstermeye devam edelim arkadaşlar şiddetlendirerek...

üye arkadaşlar iptal için telefonlara sarılsın!
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• arkadaşlar bunların can alıcı noktaları d-smart ordan vurun darbeyi bak nasıl süt dökmüş kediye dönerler
                  KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• Geçtiğimiz senelerde aynı b.ku yemelerinden dolayı iade etmiştim.Yenilemeyide hiç düşünmedim.Müsait olursam seyredecek bir yer buluyorum.Amma ve lakin bunlara gerekli e-maili yinede gönderdim.Onları şeytana havale ediyorum.Şeytan bunları kıçına takıp eğlensin.
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• d-smart demeyin yahu uyuz oluyorum o grubada
                      Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• erhal Bu Yanlıştan Dönün!

Trabzonspor kötü yönetilebilir. Şanssızlıklar yaşayabilir; ancak unutulmamalıdır ki, Trabzonspor'u büyük yapan onun kendine bağlı milyonlarca taraftarıdır.

Değerli Trabzonspor Taraftarı,

Trabzonspor kötü yönetilebilir. Şanssızlıklar yaşayabilir; ancak unutulmamalıdır ki, Trabzonspor'u büyük yapan onun kendine bağlı milyonlarca taraftarıdır.

Kişiler, kurumlar kötü günler yaşadığında, kendine dost olanı da, haset edeni de görmektedir. Trabzonspor sportif anlamda kötü günler yaşıyor olsa da, taraftarı ondan hala büyük beklentiler içindedir. Onun adı Trabzonspor'dur. Şampiyon Trabzonspor'dur. Sıfatı da "büyük"tür.

Herhangi bir futbol takımı, dönemsel başarılar yakaladığında onu yermez destekleriz; ancak başarı gösteren takımları mükafatlandırmak için, Trabzonspor'un ezilmesine de tepkisiz kalamayız!

Kalmayacağız. Bu kötü günler, dostu düşmanı, destek vereni, haset edeni çok iyi görmemize fırsat vermektedir. Durumumuzdan istifade etmeye çalışanlar olmaktadır.

Her senenin bir döneminde, maçlarımızın yayınlanmamasının, Trabzonspor Taraftarları'na bir mantıklı açıklaması yoktur. Olamaz!

Trabzonspor - Bursaspor maçının yayınlanmaması, yeri geldiğinde 7 maçı birden naklen yayınlayan bir kuruluşun mazereti olmadığını göstermektedir. Trabzonspor'un hangi maçının önemli, hangisinin önemsiz olduğuna karar vermek de yayıncı kuruluşun insiyatifine bırakılamaz.

Her sezonun belli dönemlerinde yaşadığımız bu sıkıntının bir an önce giderilmesi ve maçımızın yayınlanması için tüm taraftarlarımızı göreve davet ediyoruz.

LigTV'ye de bir an önce bu yanlıştan dönme ve ileride de bu tür bir yanlışa bir daha düşmemesi çağrısını yineliyoruz.

BordoMavi.Net

kaynak medyatrabzon
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak alemcipirana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          d-smart demeyin yahu uyuz oluyorum o grubada

arkadaşım uyuz oluyosunda benim gibi yapoacak başka bişey yok anlar en azından hakkımızı veriyorlar.
                          KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi kulupte simdi kimin umrunda?
                            Nuri Albayrak ve yönetim kurulunun umrunda değildir!doğrudur onlar nasıl olsa Pazar günü gidiyorlar.Ama bu kulübün birde genel müdürü Sinan Zengin var değil mi? Sonra herşeyi çok iyi bilen Altuğ Atalay'ı var.Bu arkadaşlar en azından bize bu konuda bilgi verebilirler, kulüp bu konuda ne yapmış? bir açıklama yapabilirler değil mi? Yoksa sadece orada oturmayla bu işler olmaz değil mi?Bu taraftara kulüp bir açıklama yapmak zorundadır.Başkanı yapmıyorsa yetkili kimse o yapacaktır.Biz burada sinir krizleri çekerken; yetkili mercilerin havaya bakıp ıslık çalmalarına tahammül edemiyorum
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• ellerine sağlık.

tepkimizi göstermeye devam edelim arkadaşlar şiddetlendirerek...

üye arkadaşlar iptal için telefonlara sarılsın!
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• Protestoya Davet
                                06 Şubat 2008 / 17:43
                                Trabzonspor taraftar derneklerinden bordo mavi net başlattığı protesto eylemi ise büyük destek görüyor.

Lig TV nin Trabzonspor'un 3 derbi maçının dışında kalan maçları yayınlamamam karır alması na tepkiler giderek artıyor. Trabzonspor taraftar guruplarından bordo mavi net taraftar gurubu başlattığı protesto kampanyası yoğun ilgi görüyor

Taraftar derneklerinden www.bordo-mavi.net kendi.irine ait sitede protesto kampanyası başlattı. Protesto metne hazırlayan taraftar gurubu bordo mavi net tüm taraftarların protestoya katılmasını istedi

Tüm taraftarları protestoya katılmaya davet eden taraftar gurubu bordomavi netin sitesindeki metin aynen şu şekilde.

Derhal Bu Yanlıştan Dönün!

------------

haber61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X