Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cevap niye vermiyosunuz.. ----------------------
    digiturk webtv de uyeligim var.. daha once -------------------u kullaniyordum son 3 senedir 500 dolar a yakin para odedim sirf trabzonsporun maclarini seyretmek icin simdi sizden bir cevap bile alamiyorum ..
    ama rahat olun agustos ta gelecem istanbula o zaman avukatlarla ugrasirsiniz ,, simdi sakin bisey yazmayin ..
    allaha emanet olun..
    karaiplerde bir trazonsporlu..
    bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Yayıncıya büyük tepki

Lig TV'nin Trabzon'un diğer büyüklerle olanlar dışındaki maçlarını yayınlamama kararı, camiayı ayağa kaldırdı.
      8.2.2008

Kampanya başlatıldı
      Trabzon camiası, yayıncı kuruluşun aldığı bir kararla adeta çılgına döndü. Lig TV’nin, “Sezon sonuna kadar Trabzonspor’un Galatatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş haricindeki maçlarını yayınlamayacağız” açıklaması, büyük tepkilere yol açtı, taraftarlar geniş kapsamlı protestolar için hemen düğmeye bastı.

Yeni sistemde değişecek
      Bordomavi.net, “Trabzon’un hangi maçının önemli olduğu yayıncıya bırakılamaz” yorumlarında bulunurken, maçlarda da tepkilerin süreceği belirtildi. 2010 sezonundan sonra değişmesi beklenen yayın politikası doğrultusunda maçlar birkaç kanaldan yayınlandığında bu sorunlar ortadan kalkmış olacak.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Bugün biri gs'li olmak üzere 3 arkadaşımın daha LigTV'lerini iptal ettiriyoruz. "Demokratiiikkkk hakımııııııızzzzzzzzzz" değil mi!

Yorum

• sahsen evımde lıg tv yok. ama olsa sımdıye kadar mutlaka ıptal etmıstım. yukarıda yazan kardeslerıme katılıyrum.

tepkısını koymayan en buyuk fenerlı olsun.

Yorum

• arkadaşlar verilen adreslere saldırmaya devam
            benim evde lig tv var
            öğrenci yiğenim var onun adına idi
            çocuk Gebze de aradım ve ne yap et bu lig tv yi iptal ettir koçum dedim
            bakalım bugün belli olur.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ben mailimi attım, kimse ihmal etmesin arkadaşlar, herkes "demokratik hakkını" kullansın...
              "Trabzonspor bir çember gibi,
              her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
              - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Albayrak Kina Yaksin...!!!

Hayat Boyu Bu Kadar Rezİl Olmamistik.buyuk Adammis Basariymi Hepsi Hikaye.abi Bi Zevkimiz Vardi Icine Ettiler Takimin Anasini Aglattilar Yaziklar Olsun.lİg Tv Ye Suc Bulmayalim Takimi Bu Hale Dusurenler Utansin.allah Hesabini Teker Teker Sorar Insallah
                Bir Sabah Uyandıgımda Gerçekten ŞAMPİYON TRABZON'um Dıye Haykıracağım...!!!

Yorum

• Bugün kritik bir gün arkadaşlar
                  Çok daha haraketli ve etkin olmak zorundayız...

HAKARET YOK ARKADAŞLAR ! DiKKATİNİZİ DE DAĞITMAYIN !

işte numaramız: 0212 326 00 00 Kadir bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Bora bey'i isteyin

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

sansal.buyuka@aksam.com.tr (İşin baş sorumlularından biri, mutlaka mail atılmalı)
                  sansalb@aksam.com.tr
                  kadir.kardas@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür)
                  bora.kocyigit@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür Yrd.)
                  ertan.ozertem@digiturk.com.tr (Digiturk Genel müdürü)
                  En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 09:06.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Sansar a iyice kıl olmaya başladım. !
                    Devam durmak yok. özellikle telefon ile. fax ile.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sayın Yetkili,

Bu haftaki Lig TV maç yayın akışını görünce birçok arkadaşım gibi bende hayal kırıklığına uğradım. Bu nasıl bir ticari hamle ki Trabzonspor taraftarlarını küstürerek para kazanmaya çalışıyorsunuz? Benim evimde Lig TV yok, takımımın deplasman maçlarını kahvehaneden takip ediyorum. Sizce ben o kahvehaneye Sivasspor veya diğer futbol takımlarının maçlarını izlemek için gider miyim? Gitmediğim kahvehanenin uğrayacağı zararı düşündünüz mü hiç? Artık neden kafe ve kahvehaneler Lig Tv abonesi olsunlar ki? Ben neden olayım ki? Kendi bacağınıza kurşun sıkıyorsunuz. Göz göre göre yapıyorsunuz bunu da. Bunun arasındaki nedenleri merak etmekteyim. Buna reyting kaygısı diyemeziniz. Trabzonspor ve Sivasspor aynı gün ve saatte maç yapsınlar bakalım kimin reytingi diğerinden "BÜYÜK"? Anladınız siz onu ama anlamamaya devam edin. Onlarca arkadaşımız anladığınız dilden konuşmaya başladı. Diğerleri de konuşacak. Ne de olsa bu "demokratik hakkımız"!

Durmak yok protestoya devam !
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• arkadaslar, sadece kendi digiturk aboneligimizi iptal ettirmekle kalmayalım, tanıdıklarımızınkileride iptal ettirmeye calisalim. ben bir BJK li birde fenerli arkadasima da iptal ettirmelerini, gereksiz oldugunu, onlara internetten bedava izlettirecegimi falan soyleyerek iptal ettirmelerini sagladım. Oyle bir tepki koyalımki bir daha hicbir kurulus boyle bir sey yapmaya cesaret edemesin.
                        Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
                        Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
                        2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
                        Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• Arkadaşlar sansar'a mutlaka gönderelim maillerimizi üstte yazdığımız gibi bu işin baş sorumlularından biridir kendileri.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• sansal.buyuka@aksam.com.tr

Arkadaşlar Sansarın mail adresi
                            Asıl Lig tv nin sorumlusu Bu Ermana gerek Yok o sadece Çalışan
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sansal.buyuka@aksam.com.tr
                              Arkadaşlar Sansarın mail adresi
                              Asıl Lig tv nin sorumlusu Bu Ermana gerek Yok o sadece Çalışan
                              Evet Cafer abi diğer mail adresi kapanmış.. Doğrusu bu olacak.

Ya abi bu mail adresini de kapatmış !!!!
                              En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 09:04. Sebep: Çakal !!!!
                              Trabzonspor √
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Beyler bu Sadi Şener'in listesindeki Saner Ayar Show TV genel müdürü olan mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X