İlk olarak tedicik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
abi ben almanyada oldugum icin bende hersey almanca fakat önce o resimi kaydet sonra Hosgeldin tedicik yazdigi yerde özel mesajlara gir ve solda avatarimi düznele ye tikla sonra en asaga git ve resimini sec kaydetini!!!Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
-
KARADENIZLII abicim llütfen sende avatar´i düzenle!!En son Emre Yavuz tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 13:35.Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
-
kardeş herhangi bi protesto avatarı kullanan üyenin avatarını kopyala sonrada senin üye kontrol paneline gir(kp) yapıştır.İlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu avatar diyorum da, nasıl seçiyoz?
bu kadar.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
.....
bak abicim avatarı tıkla sonra altta gözat var bilgisayarındaki resimi sç ve kaydet bu kadarİlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu avatar diyorum da, nasıl seçiyoz?
Yorum
-
bende değiştirdim avatarımı inşallah amacımıza ulaşıcaz yarın inşallah maça stada izlicem ama olsun bakalım yarın neler olucak
Yorum
-
bende az önce okudum arkadasım oyleymis ama hayırdır neden acaba ne amacladılar acaba hayretİlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMac Saati 19,00 Alınmıştı Hatırlataym....
Yorum
-
aynen katiliyorum abicim!!!İlk olarak ilker duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yıllık üyeliğimi iptal ettirdim.
LigTv mutlaka yola gelecek. Fakat Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka canlı yayında büyük TS taraftarından özür dilemeden kesinlikle üye olmayalım arkadaşlar.
abicimm sende avatarini düzenlesemn iyi olur
Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende az önce okudum arkadasım oyleymis ama hayırdır neden acaba ne amacladılar acaba hayret
bunu trabzon spor yonetımı ıstemıs kongreden dolayıBİZİ PUAN TABLOLARINA GÖRE DEĞİL MAZİMİZE VE KUPALARIMIZA GÖRE YARGILAYIN!!!
Yorum
-
farketmez 19:00 da da ararız. Yani biz kalabalığız yüzleriz binleriz. Onlar kaç kişi bıkacaklar.İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo olay artık 19-00 da olsa daha makbule gecer bence cunku mac 19-00 da
Yorum
-
bence 1.Ezikbahce nin maci var onur 100% "vermeliler"!!İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende az önce okudum arkadasım oyleymis ama hayırdır neden acaba ne amacladılar acaba hayret
2. Genel kurulu ´da öyle istedi hemde Sadri Sener onara rica etti.!!Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum