İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
rezillik resmen. sonra stad yaptik diyorlarİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
milyon dolarlık stad yapıyoırsun ve en ufak ayrıntıyı ayarlayamıyorsun
hakkatten bu mühendislerdeki kafaya şaşıyorum...
Yorum
-
orası loguage mi öyle bişey olacakmış, avlu gibi işte aslında gereksiz ne gerek var adını söyleyemediğimiz tuhaf şeye, stadın iç tarafında o kadar boş yer var, belki kulüp stadı aldıkdan sonra oraya tribün yapabilir, zaten o kısım geniş bayağı, tribün rahat yapılır oraya çok güzel olur. stadın ismi madem sponsoro verilecel orasıda özel Hüseyin Avni Aker tribünü olurİlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu taraf protokol tribinü mü ?Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
http://www.upmatik.com/TcV

kabaca bir örnek. harbiden kötü görüntü gitti ve tribün acayip büyüdü üstüne birde kalan iki kat locada 3 sıra koltuk olduğunu düşünelim belki kulüp stadı devraldıkdan sonra böyle bişey yapabilir.En son EgeKum tarafından düzenlendi; 10.02.2015, 07:37.Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
avni akerde o bölümde oturanlar 1000 tl ödüyorİlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorası loguage mi öyle bişey olacakmış, avlu gibi işte aslında gereksiz ne gerek var adını söyleyemediğimiz tuhaf şeye, stadın iç tarafında o kadar boş yer var, belki kulüp stadı aldıkdan sonra oraya tribün yapabilir, zaten o kısım geniş bayağı, tribün rahat yapılır oraya çok güzel olur. stadın ismi madem sponsoro verilecel orasıda özel Hüseyin Avni Aker tribünü olur
akyazida o bölümün bilet fiyati ne olacak su an bilemeyiz ama oradan yer alan kisi lounge da teras da restoranda hak ediyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
hay ağzına sağlık.İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu 2 katlı localarda isterse 10 sıra olsun orası onların kendi alanı seyirci kapasitesinden çalmayacak ki
Sent from my iPhone using Tapatalk
en çok ben eleştireyim derken olur olmaz eleştiriler çıkıyor yukarıdaki gibi..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Evet ben kat aralarındaki localardan bahsediyorumİlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen ara katlardaki localardan bahsediyorsun ben apartman tabir edilen kısımdan bahsediyorum Mehmet
Yorum
-
Fatih ben kat aralarındaki localar için söylemiştim.İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu 2 katlı localarda isterse 10 sıra olsun orası onların kendi alanı seyirci kapasitesinden çalmayacak ki
2 Katlı Localar hakkında yorum yapmadım.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih ben kat aralarındaki localar için söylemiştim.
2 Katlı Localar hakkında yorum yapmadım.
Yok bende genel olarak söyledim çünkü tam bir anlam kargaşası vardı ☺️
Sent from my iPhone using TapatalkMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İşaretli kısmı demiyorum tribünün tamamı protokol tribünü mü yani tv çekimleri bu trübünden mi olacak ?İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorası loguage mi öyle bişey olacakmış, avlu gibi işte aslında gereksiz ne gerek var adını söyleyemediğimiz tuhaf şeye, stadın iç tarafında o kadar boş yer var, belki kulüp stadı aldıkdan sonra oraya tribün yapabilir, zaten o kısım geniş bayağı, tribün rahat yapılır oraya çok güzel olur. stadın ismi madem sponsoro verilecel orasıda özel Hüseyin Avni Aker tribünü olurTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşaretli kısmı demiyorum tribünün tamamı protokol tribünü mü yani tv çekimleri bu trübünden mi olacak ?
Evet,protokol tribünü orası ve tv çekimleri de locaların üstündeki kamera alanlarından yapılacak.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum