Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Stadın bitmesi ve devri ne kadar geçikirse o kadar iyi olur.
    Bu başkan ve yönetim(ortada yönetim falan var mı) mundar eder her şeyi olduğu gibi bu pazarlama işini de.
    O sözleşmeler en az 5 yıllık olur ki artık geçmiş olsun derler adama.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu başkan ve yönetim(ortada yönetim falan var mı) mundar eder her şeyi olduğu gibi bu pazarlama işini de.
      ben istifasiz yönetim degisdigini görmedim trabzonda

iho da istifa disi her sey yapar ama geri cekilecegini sanmiyorum kulübden
      koltugun altina atom bombasi yerlestirdi adam
      yaklasirsaniz patlatirim diyor
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kaba inşaatın %100'ü tamamlanmışken, estetik algılarınızı çarpıştırmayı bırakıp, neden 1 ayda 1 adet direk (çatı için) dikildiğini sorgularsanız gerçek sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Bu konunun altını biraz eşeleyin bakalım, neler çıkacak...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaba inşaatın %100'ü tamamlanmışken, estetik algılarınızı çarpıştırmayı bırakıp, neden 1 ayda 1 adet direk (çatı için) dikildiğini sorgularsanız gerçek sonuçlara ulaşabilirsiniz.

seçim yaklaşıyor gene malzeme mi yapılacak stadyum.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yav en azindan agzindan cikani 2 saniyede degisme
            önce sen sövecen sen donacan yaz simdi herkese bagla

onada yaziym, trabzonda sogukmu var donacaklar, rüzgarda girmeyecek denildi, onca yil üstü acik tribüne dayanan bunada dayanir

nüfuslan bisey olsaydi nerelerde olurduk, 3 degil 10milyon olsun görecegiz da

biz dis kaplamanin sorunlarini 2 yildir burda yaziyoruz, senin gibi cadir diyerek degil adam gibi yanlislari elesdirip dile getiriyoruz
            sirk cadiri deyip begenen insanlari kirma gereksinimi neden duyarsin...
            3 gömlek üstün degil iste, bunu bittimiler göreceksin
            kafa kafaya stadlar, tribün olarak bizim stad protokol ve 1 kale arkasi disi her türlü üstün dis tarafdanda üstünüz sadece dis cephe acik olmasi kötü

dortmundda olsaydin farkini anlardin, kimisi seyler vardirki cakmasini yapamassin, ...
            valla renkdaşum ben zaten hep söylediklerimin arkasında durduğum için çıban başı oldum akyazı stadı forumunda.valla bende yalan yok donarsam söverim haksızmıyım yani herkese cillop gibi stadlar yapılırken herkes rahat rahat izlerken ben yani bizim taraftar donsun haa sonrada sövmesin.denizden gelen rüzgar soğuk olur hem bu nasıl zihniyettir ya onca zaman üstü açık trübünde eziyet çekmiş taraftar yağmurda soğukta rezil olmuşuz ona dayanan bunada dayanır diyosun ya arkadaş bu stad sıfır yapılmıyormu neden istediğimiz gibi yapılmıyor bizi rahat ettiricek şekilde yapılmıyor .He yani stad üstündeki bezi çadır kaplamasına benzetince adam olunmuyormu bize bunu reva görenler utansın ben ne utanıcam sirk çadırı demekten neyse daha uzatmıyım sana iyi donmalar aaa pardon sen üşümüyordun o zaman diğer taraftarlarımıza iyi donmalar

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fanatik devri arkadaşımıza katılıyorum

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daha derine in o dediğin yüzeysel. Onu herkes biliyor.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaba inşaatın %100'ü tamamlanmışken, estetik algılarınızı çarpıştırmayı bırakıp, neden 1 ayda 1 adet direk (çatı için) dikildiğini sorgularsanız gerçek sonuçlara ulaşabilirsiniz.

1-ihaleyi alan firma iflas etmiş olabilir 2-bilerek geciktiriliyor olabilir seçimlere yakın hızlanabilirler oy yoksa stadı 5 yılda bitiririz diyebilirler 3- bizi gıcık etmek için yapıyor olabilirler

kupayı istemekten vazgeç yoksa bu stad 20 yıla bitmez diyor olabilirler

stadı bitirmek için başkanın istifasını bekliyor olabilirler

İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  valla şimdi çok merak ettim haa

yoksa çatı yapmıcaklarmı

renkdaş bi ipucu verseydin yaa

kesin siyasi bişey daha ne olabilir yaa
                  En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 24.02.2015, 20:20.

Yorum

• bu oydan başka bişey olamaz

Yorum

• havalar kötü gitmişti belki ondan yavaşlamış olabilir çatı işi bide sakarya stadının çatısını yapan firmayla aynıymış galiba onlara öncelik veriyorlar mış çatı konusunda ondan yavaşlıyormuş diye bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum

Yorum

Adam akıllı bir cephe tasarımı olsaydı öyle antin kuntin işlerle uğraşmazdık...

Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Statın ihalesi tamamnadığında sarıdağların kazandığı bildirilmişti.Hiç sevmesem de sadri şenerin ihale sonrası sarfettiği söz hala aklımda" ihaleyi kazanan firma statı bu kadar düşük meblağa imkanı yok tamamlayamazlar" gibi bir laf etmişti. İnşallah yanılır.
                          En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 24.02.2015, 20:49.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Statın ihalesi tamamnadığında sarıdağların kazandığı bildirilmişti.ihaleye giren firmalardan biri olan sani şenerin sahip olduğu varyap kaybetmişti. ( stat ihalesinde 250 milyon tl civarı bir meblağ teklif etmişti) Hiç sevmesem de sadri şenerin ihale sonrası sarfettiği söz hala aklımda" ihaleyi kazanan firma statı bu kadar düşük meblağa imkanı yok tamamlayamazlar" gibi bir laf etmişti. İnşallah yanılır.
                            Sani Şener'in firması Tav, Varyap farklı Renktaş.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sani Şener'in firması Tav, Varyap farklı Renktaş.
                              Doğrudur. gerçi mühim olan firma adından ziyade böylesi bir projenin ucuza yapıldığı gerçeğidir. Bu da insanları, stat inşaatının yavaşlamasıyla bir paralellik var mıdır diye düşündürüyor.sadece sadri şenerin ihalenin çok ucuza kapanmasını eleştirmişti. Akıllarda soru işareti bırakmıştı bu durum.

Yorum

• birazdan ntvde yöneticimiz ibrahimagaoglu erolla ropörtaj yayinlanacak
                                konu akyaziymis
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.02.2015, 20:56.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim