Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu işaretli kısıma ek basamaklar yerleştilir mi acaba? böylece tribün bir nebze daha estetik ve boğucu olabilirdi.
    Bu taraf protokol tribinü mü ?
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

milyon dolarlık stad yapıyoırsun ve en ufak ayrıntıyı ayarlayamıyorsun

hakkatten bu mühendislerdeki kafaya şaşıyorum...
      rezillik resmen. sonra stad yaptik diyorlar

Yorum

• Beyler önümüzdeki seneye hazır olacak değil mi?

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu taraf protokol tribinü mü ?
          orası loguage mi öyle bişey olacakmış, avlu gibi işte aslında gereksiz ne gerek var adını söyleyemediğimiz tuhaf şeye, stadın iç tarafında o kadar boş yer var, belki kulüp stadı aldıkdan sonra oraya tribün yapabilir, zaten o kısım geniş bayağı, tribün rahat yapılır oraya çok güzel olur. stadın ismi madem sponsoro verilecel orasıda özel Hüseyin Avni Aker tribünü olur
          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• http://www.upmatik.com/TcV

kabaca bir örnek. harbiden kötü görüntü gitti ve tribün acayip büyüdü üstüne birde kalan iki kat locada 3 sıra koltuk olduğunu düşünelim belki kulüp stadı devraldıkdan sonra böyle bişey yapabilir.
            En son EgeKum tarafından düzenlendi; 10.02.2015, 07:37.
            Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Bu stada öyle bir akustik yapacaksın ki çekirdek çitleme sesini bile tezahüratmış gibi sahaya aksettirsin...

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                orası loguage mi öyle bişey olacakmış, avlu gibi işte aslında gereksiz ne gerek var adını söyleyemediğimiz tuhaf şeye, stadın iç tarafında o kadar boş yer var, belki kulüp stadı aldıkdan sonra oraya tribün yapabilir, zaten o kısım geniş bayağı, tribün rahat yapılır oraya çok güzel olur. stadın ismi madem sponsoro verilecel orasıda özel Hüseyin Avni Aker tribünü olur
                avni akerde o bölümde oturanlar 1000 tl ödüyor
                akyazida o bölümün bilet fiyati ne olacak su an bilemeyiz ama oradan yer alan kisi lounge da teras da restoranda hak ediyor
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Uc beş gundur hic ilerleme yok yaniki catiya basladilar 5.gundur bi kolon tam hatirlamiyorum ama 20 kusur kolon var sanirim kolonlar bile bi aydan fazla surer karamsar olmayi sevmem ben onumuzdeki sezona yetissin isterim artik hizlansalar ..

Prekast desen onlardada tık yok

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu 2 katlı localarda isterse 10 sıra olsun orası onların kendi alanı seyirci kapasitesinden çalmayacak ki

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    hay ağzına sağlık.

en çok ben eleştireyim derken olur olmaz eleştiriler çıkıyor yukarıdaki gibi..
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• bir kolon dikmişler göstermelik hepsi bu.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen ara katlardaki localardan bahsediyorsun ben apartman tabir edilen kısımdan bahsediyorum Mehmet
                        Evet ben kat aralarındaki localardan bahsediyorum

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu 2 katlı localarda isterse 10 sıra olsun orası onların kendi alanı seyirci kapasitesinden çalmayacak ki
                          Fatih ben kat aralarındaki localar için söylemiştim.
                          2 Katlı Localar hakkında yorum yapmadım.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih ben kat aralarındaki localar için söylemiştim.

2 Katlı Localar hakkında yorum yapmadım.

Yok bende genel olarak söyledim çünkü tam bir anlam kargaşası vardı ☺️

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşaretli kısmı demiyorum tribünün tamamı protokol tribünü mü yani tv çekimleri bu trübünden mi olacak ?
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İşaretli kısmı demiyorum tribünün tamamı protokol tribünü mü yani tv çekimleri bu trübünden mi olacak ?

Evet,protokol tribünü orası ve tv çekimleri de locaların üstündeki kamera alanlarından yapılacak.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim