zaten girmenede gerek yok bekir daha yapılıcak bişey kalmadı çatıdan başka haa bide koltuklar var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
61ronin61
atladığın bişey var üst kata alınınca holiganlar yada fanatikler diyelim onlar bişey atmazlar diyosun yani sahaya ora daha tehlikeli alt kattakiler içinİlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni stadyumlarda,bildiğim, gözlemlediğim kadarıyla, sahaya yakınlık ile bilet fiyatının artması arasında doğru orantı mevcut.bu yüzden genelde dünyada stadyumlarıın alt tribün fiyatları yüksektir. Ha birde malesef bizdeki gibi sahaya yabancı madde atılmasının normal olduğu bir taraftar profiline bakılınca ,saha kapatma cezası olacağına,yeğlerim üst kat tribünün holiganlara ayrılmasını.
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKörler sağırlar birbirini ağırlar hahaha
Yorum
-
İki kolon sanırım kapalı otoparkta yatıyor yanlış görmediysemİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikilen kolon sayısı 10 oldu ama dikilmeyi bekleyen kolon göremedim arkadaşlar.
İçeri girmeye de izin yok, TOKİ'nin kesin emri varmış.

Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
Hep stadı beğenmek zorundamıyız diyordunuz beğenmeyenlere laf atılıyor diyordunuz şu yapılana bak. Bazı insanlar gerçekten hiç bir şeyi haketmiyor.. Onlar için en iyisi yok..İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Fotoğraf çekerken ayrıntılı inceleyemiyorum, fotoğrafların tamamına da daha bakamadım... ilgili fotoğrafı paylaşırsan seviniriz Fatihİlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki kolon sanırım kapalı otoparkta yatıyor yanlış görmediysem
Yorum
-
Burada yatıyor keratalarİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraf çekerken ayrıntılı inceleyemiyorum, fotoğrafların tamamına da daha bakamadım... ilgili fotoğrafı paylaşırsan seviniriz Fatih

Yorum
-
Hiç sanmıyorum. Onlar alt katta bir şekilde kendilerine yer bulurlar.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüst kata postaladılar galiba onları dünyada herkesin fanatikleri direk kale arkasında olur bizimkiler üst katta olucak kendi bacağına kurşun sıkmak diye buna denir heralde alt kattan loca alanlarda rahatsız olmasın diye alt katada 55-60 yaşında emekli takımı uslu amcaları oturtucaklar
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Bende şimdi onu yazacaktım Bekir geçen çektiğin resimlerde yatan dikilen direklerden hariç iki direkte Tır'ın üzerindeydi o zaman toplam saydığımda 13 ediyordu. Yani 9 adet daha büyük kolon gelmesi lazım hadi hayırlı yolculuklar dileyelim o kolonlara da tez zamanda gelirler inşallahİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaldı 10
Deniz tarafında da var diyorlar ama göremedik malesef...
Yorum
-
ne kadar yüksekte kalcak ki rahatsız olmasınlar düşünsene önünde grup var herşey olur, ama grupları oraya koyarlarmı bilmem üst kata yollarsalar baskıda kuramazsın rakip takıma, bence localar iş yapmaz iflas eder kapatırlarİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebosuna loca önlerine yüksek prekast dösenmiyor
istedikleri kadar ayakta durup ziplasinlar, locadakileri rahatsiz edmez
tam tersi parayi ödeyen kisi yaratlan atmosferden hoslanir
kale arkası locaları cafe tarzı birşey yapsınlar mac dışı para kazansın kulüp. ben hafta içi yemek yemeye bile giderim avrupada örnekleri var. kirası daha cok kazandırırı locadan. oyüzden loca olmaz olsada tararftar baskısı olmaz..
kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İnşallah...İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende şimdi onu yazacaktım Bekir geçen çektiğin resimlerde yatan dikilen direklerden hariç iki direkte Tır'ın üzerindeydi o zaman toplam saydığımda 13 ediyordu. Yani 9 adet daha büyük kolon gelmesi lazım hadi hayırlı yolculuklar dileyelim o kolonlara da tez zamanda gelirler inşallah
Vinçte arıza varmış, o yüzden çalışmalar durmuş. Bugün tamir işi bitecekti diyor bir arkadaş facebook'tan. Yarın olmasa da pazartesi bekliyoruz yeni direklerin dikilmesini...
Yorum
-
Bu; "Oh be, nihayet şu stada berbat diyen biri çıktı" sevinci mi ?İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNİHAYET! İnsanların yazdıklarını okuyunca Trabzon Sevdasının her şeyin önünde nasıl da perde olabileceğini görüyordum STOP oh be, Türkiye'nin en estetik dışı stadı...
Valla ben ne İho'cuyum ne karşıtı. Ne Tayyipçiyim ne karşıtı. Türkiye'de yapılan diğer stadlara bakıyorum birde bizimkine. İyiki bu stad bizim diyorum. Gerisi boş.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Bunlar yüzünden neden beğenmediğimizi açıklayamıyoruz bile...İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep stadı beğenmek zorundamıyız diyordunuz beğenmeyenlere laf atılıyor diyordunuz şu yapılana bak. Bazı insanlar gerçekten hiç bir şeyi haketmiyor.. Onlar için en iyisi yok..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum