Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zaten girmenede gerek yok bekir daha yapılıcak bişey kalmadı çatıdan başka haa bide koltuklar var

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni stadyumlarda,bildiğim, gözlemlediğim kadarıyla, sahaya yakınlık ile bilet fiyatının artması arasında doğru orantı mevcut.bu yüzden genelde dünyada stadyumlarıın alt tribün fiyatları yüksektir. Ha birde malesef bizdeki gibi sahaya yabancı madde atılmasının normal olduğu bir taraftar profiline bakılınca ,saha kapatma cezası olacağına,yeğlerim üst kat tribünün holiganlara ayrılmasını.
      atladığın bişey var üst kata alınınca holiganlar yada fanatikler diyelim onlar bişey atmazlar diyosun yani sahaya ora daha tehlikeli alt kattakiler için

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Körler sağırlar birbirini ağırlar hahaha

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dikilen kolon sayısı 10 oldu ama dikilmeyi bekleyen kolon göremedim arkadaşlar.

İçeri girmeye de izin yok, TOKİ'nin kesin emri varmış.

İki kolon sanırım kapalı otoparkta yatıyor yanlış görmediysem

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hep stadı beğenmek zorundamıyız diyordunuz beğenmeyenlere laf atılıyor diyordunuz şu yapılana bak. Bazı insanlar gerçekten hiç bir şeyi haketmiyor.. Onlar için en iyisi yok..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İki kolon sanırım kapalı otoparkta yatıyor yanlış görmediysem
              Fotoğraf çekerken ayrıntılı inceleyemiyorum, fotoğrafların tamamına da daha bakamadım... ilgili fotoğrafı paylaşırsan seviniriz Fatih

Yorum

Fotoğraf çekerken ayrıntılı inceleyemiyorum, fotoğrafların tamamına da daha bakamadım... ilgili fotoğrafı paylaşırsan seviniriz Fatih
                Burada yatıyor keratalar

Yorum

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  üst kata postaladılar galiba onları dünyada herkesin fanatikleri direk kale arkasında olur bizimkiler üst katta olucak kendi bacağına kurşun sıkmak diye buna denir heralde alt kattan loca alanlarda rahatsız olmasın diye alt katada 55-60 yaşında emekli takımı uslu amcaları oturtucaklar
                  Hiç sanmıyorum. Onlar alt katta bir şekilde kendilerine yer bulurlar.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Kaldı 10

Deniz tarafında da var diyorlar ama göremedik malesef...

Yorum

• edit
                      En son Misafir tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 21:49.

Yorum

Kaldı 10

Deniz tarafında da var diyorlar ama göremedik malesef...
                        Bende şimdi onu yazacaktım Bekir geçen çektiğin resimlerde yatan dikilen direklerden hariç iki direkte Tır'ın üzerindeydi o zaman toplam saydığımda 13 ediyordu. Yani 9 adet daha büyük kolon gelmesi lazım hadi hayırlı yolculuklar dileyelim o kolonlara da tez zamanda gelirler inşallah

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bosuna loca önlerine yüksek prekast dösenmiyor
                          istedikleri kadar ayakta durup ziplasinlar, locadakileri rahatsiz edmez
                          tam tersi parayi ödeyen kisi yaratlan atmosferden hoslanir
                          ne kadar yüksekte kalcak ki rahatsız olmasınlar düşünsene önünde grup var herşey olur, ama grupları oraya koyarlarmı bilmem üst kata yollarsalar baskıda kuramazsın rakip takıma, bence localar iş yapmaz iflas eder kapatırlar kale arkası locaları cafe tarzı birşey yapsınlar mac dışı para kazansın kulüp. ben hafta içi yemek yemeye bile giderim avrupada örnekleri var. kirası daha cok kazandırırı locadan. oyüzden loca olmaz olsada tararftar baskısı olmaz..
                          kahramanlar bordo mavi giyer.
                          komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende şimdi onu yazacaktım Bekir geçen çektiğin resimlerde yatan dikilen direklerden hariç iki direkte Tır'ın üzerindeydi o zaman toplam saydığımda 13 ediyordu. Yani 9 adet daha büyük kolon gelmesi lazım hadi hayırlı yolculuklar dileyelim o kolonlara da tez zamanda gelirler inşallah
                            İnşallah...

Vinçte arıza varmış, o yüzden çalışmalar durmuş. Bugün tamir işi bitecekti diyor bir arkadaş facebook'tan. Yarın olmasa da pazartesi bekliyoruz yeni direklerin dikilmesini...

Yorum

İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              NİHAYET! İnsanların yazdıklarını okuyunca Trabzon Sevdasının her şeyin önünde nasıl da perde olabileceğini görüyordum STOP oh be, Türkiye'nin en estetik dışı stadı...
                              Bu; "Oh be, nihayet şu stada berbat diyen biri çıktı" sevinci mi ?

Valla ben ne İho'cuyum ne karşıtı. Ne Tayyipçiyim ne karşıtı. Türkiye'de yapılan diğer stadlara bakıyorum birde bizimkine. İyiki bu stad bizim diyorum. Gerisi boş.
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hep stadı beğenmek zorundamıyız diyordunuz beğenmeyenlere laf atılıyor diyordunuz şu yapılana bak. Bazı insanlar gerçekten hiç bir şeyi haketmiyor.. Onlar için en iyisi yok..
                                Bunlar yüzünden neden beğenmediğimizi açıklayamıyoruz bile...
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim