Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• 1967. sayfamız olmuş

"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Böyle bakınca, Vodafone Arena da çirkin gözüküyor açıkçası.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bir hatan var %12 faizmi olur
          tefeciler okadar almiyor
          Yayını tekrar dinlemek için internette biraz bakındım ama malesef bulamadım. Dediğin gibi yanlış anlamış olabilirim. Net olan kısım stadyum temlikli
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            euro olarak 116,484,575.84 yapiyor
            yillik ortalama 7,765,640 euro
            forma+stad
            zayif bir anlasma
            Türkiyede futbolun ederi ney ki?
            Kalitesiz şike dolu bir lig.145 milyon dolar fazla bile bu lige.Zaten sponsorluk rekoru bjkde bu rekoru da geçen olmaz şike devam ettiği sürece sponsorlar bir bir kaçar kaçıyor da.

Bizim de iyi bir paraya bir an önce sponsor bulmalıyız.yoksa Türk futboluna sponsor olacak firma bulamayacaz bu dandik şike dolu ligde.

Yorum

• Eleştiri yapınca bazı arkadaşlar direk etiket yapıştırıyor.Ne yapalım yani beğenmediğimiz bir şeyi beğeniyoruz numarası mı yapalım?

Proje hazırlanmadan önce örnek 2-3 proje hazırlansaydı ve bu projeler Trabonspor kongresinde oylamaya açılsaydı ve en iyi olanı seçilseydi çok mu zordu?

Hadi bunu yapmadınız bari yaptığınız projeye doğru düzgün bir maket yapsaydınız.
              İlkokul çocuğunun yaptığı resim dersi ödevi gibi maket yapmak da ne oluyor?Bu camia bunu mu hak ediyor?

Şu makete bak adamlar koltuklarından tut her detayına kadar maket yapmış.

Onlar hak ediyor da biz hak etmiyor muyuz?Söyleyince şöylesin böylesin oluyor.Geçiniz efendim bunları !

Proje tamam genel algı olarak beğenilmiyor ama bari bunu güzelleştirecek hamleler atılsın,en azından bu işe daha çok özen gösterilsin.çok şey mi istiyoruz?

Yorum

• İlk olarak mehmetts1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eleştiri yapınca bazı arkadaşlar direk etiket yapıştırıyor.Ne yapalım yani beğenmediğimiz bir şeyi beğeniyoruz numarası mı yapalım?

Proje hazırlanmadan önce örnek 2-3 proje hazırlansaydı ve bu projeler Trabonspor kongresinde oylamaya açılsaydı ve en iyi olanı seçilseydi çok mu zordu?

Hadi bunu yapmadınız bari yaptığınız projeye doğru düzgün bir maket yapsaydınız.
                İlkokul çocuğunun yaptığı resim dersi ödevi gibi maket yapmak da ne oluyor?Bu camia bunu mu hak ediyor?

Şu makete bak adamlar koltuklarından tut her detayına kadar maket yapmış.

Onlar hak ediyor da biz hak etmiyor muyuz?Söyleyince şöylesin böylesin oluyor.Geçiniz efendim bunları !

Proje tamam genel algı olarak beğenilmiyor ama bari bunu güzelleştirecek hamleler atılsın,en azından bu işe daha çok özen gösterilsin.çok şey mi istiyoruz?

Görmek istediğin şey ne önce ona karar ver. Yemin ederimki Vodafone Arena ile Akyazıyı takas etmek istemezdim. Bjk nin stadı komik ötesi birşey olmuş. Ne abartıyosunuz bu kadar anlamış değilim.
                En son kyodou tarafından düzenlendi; 20.12.2014, 04:18.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bu stad yeni sezona yetişmez demedi demeyin ayrıca bu çatı sistemi ne olduğu belli değil
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Böyle bakınca, Vodafone Arena da çirkin gözüküyor açıkçası.
                    Bizim kompleks den daha güzel olacağına eminim
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar canlı yayına 3 gündür giremiyorum.ıp adresi falan mı değişti?bilgisi olan var mı?

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadın eksiklerini söylemenin adı Trabzonspor düşmanlığı olmuş.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        +1

foruma ilk üye oldum bjk maçımız vardı adamlar bize top göstermeden yendiler takımda çok eksik var kendinizi kandırmayın kadromuz yetersiz yazdım topla tüfekle saldırdılar şimdi bakıyorum her maç sonunda yok stoper lazım yok sol bek lazım yok orta saha lazım yazıyorlar

dandik bir stad projesini sorgusuz sualsiz bize itelediler yazdık buraya,trabzon düşmanı dediler

son olarakda Vodafone Arena'ya komik ötesi yazan olmuş herkesin bildiği atasözünü yazalım tekrardan; kedi uzanamadığı cİğere mundar dermiş.

Yorum

• İlk olarak malig tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar canlı yayına 3 gündür giremiyorum.ıp adresi falan mı değişti?bilgisi olan var mı?
                          http://akyazicanli.trabzonspor.org.tr/ burada açık

Yorum

• O çok beğendiği karga arena TRABZON'a yapılsa bu seferde bu ne biçim proje böyle stadmı olur AKYAZI daha güzelmiş gibi abuk subuk yorumlar yazardı bu çok bilmiş muhalif sesler....
                            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Akyazının isim hakkını Denizbanka vermişiz başkan öyle söylemiş?
                              FIRTINA

Yorum

• yaklaşık 1 ay önce Trabzonda çalışan bir arkadaşımla konuştum. Akyazı da bazı kaynak-metal işleri almışlar. Çatı yapımını da almak istemişler ama çatı için kurulacak iskelet çok büyük olacağı için altından kalkamayız dedik ve işi alamadık dedi. yanlış hatırlamıyorsam çatı imalatı şehir dışında yapılacakmış. sonra gelip monte edilecekmiş. ayrıca çatı malzemesi çok özel bir malzemeymiş. pahalıymışta. leke falan tutmuyormuş. onun yapımına da başlanmış. çatı yapılmadan da büyük vinçlerin stadın içinden çıkma şansı yok. işlerin durgunluğu birazda bu yüzden galiba
                                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim