Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    santiye sefi yeni bir video yayinladi.. sadece deniz tarafi sol taraftaki tribun tamamlanmamis. geri kalan tum tribunler bitmis
    Videoyu nereden izlediyseniz bizde görebilirmiyiz acaba?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet ama dönebilen kamera olduğu için işimizi görecek inşallah tek kamera.

Kırmızı ya da mavi okun gösterdiği yerleri önermeyi düşünüyorum teknik açıdan bi sıkıntı olmazsa...

şu fotoğraf bildiğin canımı yakıyor ya. Bu nedir Allah aşkına
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu fotoğraf bildiğin canımı yakıyor ya. Bu nedir Allah aşkına
        Evet görüntü gerçekten rahatsız edici. Bir mimar olarak kesinlikle estetik bulmuyorum, stad atmosferine ve stadın estetiğine %100 kötü etki edecek.

Ancak bu durum loca sayısı ve locaları tek tribünde toplama amacıyla alakalı. Bu durumda fazla bir seçenek kalmıyor. Ya locaları bütün tribünlerde 2 katın arasına saklayacaksın ya da tek katla yarı yarıya az sayıda locayla çözeceksin.

Ben ilk seçeneği niye kullanmadıklarını anlamadım. Burada işin doğrusu locaları 4 tarafa da koymak ve 2 katın arasında saklamak olmalıydı. Bu da herhalde; proje yurt dışından aparma olduğu için, üzerinde hiç çalışılmamış demek oluyor.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet görüntü gerçekten rahatsız edici. Bir mimar olarak kesinlikle estetik bulmuyorum, stad atmosferine ve stadın estetiğine %100 kötü etki edecek.

Ancak bu durum loca sayısı ve locaları tek tribünde toplama amacıyla alakalı. Bu durumda fazla bir seçenek kalmıyor. Ya locaları bütün tribünlerde 2 katın arasına saklayacaksın ya da tek katla yarı yarıya az sayıda locayla çözeceksin.

Ben ilk seçeneği niye kullanmadıklarını anlamadım. Burada işin doğrusu locaları 4 tarafa da koymak ve 2 katın arasında saklamak olmalıydı. Bu da herhalde; proje yurt dışından aparma olduğu için, üzerinde hiç çalışılmamış demek oluyor.
          Bende 10 senedir şantiyelerde çalışıyorum, stat tecrübem hiç yok, çok kısa bir süre ğs stadında bulundum sadece. Ama bence stat yapımı için ahım şahım, mimari ve inşai ufka gerek yok. Yani şu görüntünün çirkinliğini en acemi mimar-inşaatçı bile gözünden kaçıramaz.

Hayretler içerisindeyim, şunu yaptıranlara.
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende 10 senedir şantiyelerde çalışıyorum, stat tecrübem hiç yok, çok kısa bir süre ğs stadında bulundum sadece. Ama bence stat yapımı için ahım şahım, mimari ve inşai ufka gerek yok. Yani şu görüntünün çirkinliğini en acemi mimar-inşaatçı bile gözünden kaçıramaz.

Hayretler içerisindeyim, şunu yaptıranlara.
            Maalesef bazı işgüzarların önümüze koyduğu yemeği yemek durumunda bırakıldık. Şu an herkes çok heyecanlı yeni stad için fakat bu stadın özellikle bu loca kısmının 'ucube' olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bu proje gerçekten Trabzonspor ve Akyazı için yapılsaydı ortaya inanılmaz şeyler çıkabilirdi. Olan oldu, yazık oldu.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İki haftadır yeni resim göremedik. Sanki bir sebebi varmış gibi.

Yorum

• Locaların böyle olması güzel bence
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Arkadaslar bi cenazeden dolayı fotoğraflar gecikebilir yarın. Şimdiden söyleyeyim dedim, duyanlar duymayanlara söylesin. Sonra fırça yemeyelim :-)

Yorum

• Telefondan rahat yazamıyorum ama dayanamayacagım. O ucube locaların fikir babası kendi başkanımız sadri şenerdir hatırlatmak istedim. Yoksa proje başta böyle değildi.

Yorum

Kamera mecburen numaralı tribüne koyulacak, köşeler henüz bitmedi. Numaralı tribününün kenarına koysak çok bişey değişmeyecek gibi. En azından iki tarafa da eşit uzaklıkta olsun diye düşünmüştüm.

Sarı okun gösterdiği yere koysak çok bişey değişir mi sizce? Zaten numaralı tribünü görmesek daha iyi bence

Şu sol taraftaki iki duvar da neyin nesi oluyor, çözebilen var mı?

Yorum

Telefondan rahat yazamıyorum ama dayanamayacagım. O ucube locaların fikir babası kendi başkanımız sadri şenerdir hatırlatmak istedim. Yoksa proje başta böyle değildi.
                        Nasıldı ?

Yorum

• isim tartışmasından sonra yavaşlar mı bu iş

destek azalır mı
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• O kadarda ucube gözükmüyor

Yorum

• Bizim stada benzeyen bir stad vardı onda fena gözükmüyordu

Yorum

Telefondan rahat yazamıyorum ama dayanamayacagım. O ucube locaların fikir babası kendi başkanımız sadri şenerdir hatırlatmak istedim. Yoksa proje başta böyle değildi.
                                Ben de bu ucubelerin fikri hangi mühendisten çıktı diye merak ediyordum! Bay pısırıktan çıkmış.
                                En son mashal61 tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 20:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X