İlk olarak only ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu fotoğraf bildiğin canımı yakıyor ya. Bu nedir Allah aşkına
Ancak bu durum loca sayısı ve locaları tek tribünde toplama amacıyla alakalı. Bu durumda fazla bir seçenek kalmıyor. Ya locaları bütün tribünlerde 2 katın arasına saklayacaksın ya da tek katla yarı yarıya az sayıda locayla çözeceksin.
Ben ilk seçeneği niye kullanmadıklarını anlamadım. Burada işin doğrusu locaları 4 tarafa da koymak ve 2 katın arasında saklamak olmalıydı. Bu da herhalde; proje yurt dışından aparma olduğu için, üzerinde hiç çalışılmamış demek oluyor.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet görüntü gerçekten rahatsız edici. Bir mimar olarak kesinlikle estetik bulmuyorum, stad atmosferine ve stadın estetiğine %100 kötü etki edecek.
Ancak bu durum loca sayısı ve locaları tek tribünde toplama amacıyla alakalı. Bu durumda fazla bir seçenek kalmıyor. Ya locaları bütün tribünlerde 2 katın arasına saklayacaksın ya da tek katla yarı yarıya az sayıda locayla çözeceksin.
Ben ilk seçeneği niye kullanmadıklarını anlamadım. Burada işin doğrusu locaları 4 tarafa da koymak ve 2 katın arasında saklamak olmalıydı. Bu da herhalde; proje yurt dışından aparma olduğu için, üzerinde hiç çalışılmamış demek oluyor.
Hayretler içerisindeyim, şunu yaptıranlara.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende 10 senedir şantiyelerde çalışıyorum, stat tecrübem hiç yok, çok kısa bir süre ğs stadında bulundum sadece. Ama bence stat yapımı için ahım şahım, mimari ve inşai ufka gerek yok. Yani şu görüntünün çirkinliğini en acemi mimar-inşaatçı bile gözünden kaçıramaz.
Hayretler içerisindeyim, şunu yaptıranlara.
Bu proje gerçekten Trabzonspor ve Akyazı için yapılsaydı ortaya inanılmaz şeyler çıkabilirdi. Olan oldu, yazık oldu.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamera mecburen numaralı tribüne koyulacak, köşeler henüz bitmedi. Numaralı tribününün kenarına koysak çok bişey değişmeyecek gibi. En azından iki tarafa da eşit uzaklıkta olsun diye düşünmüştüm.
Sarı okun gösterdiği yere koysak çok bişey değişir mi sizce? Zaten numaralı tribünü görmesek daha iyi bence
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelefondan rahat yazamıyorum ama dayanamayacagım. O ucube locaların fikir babası kendi başkanımız sadri şenerdir hatırlatmak istedim. Yoksa proje başta böyle değildi.
Yorum
-
isim tartışmasından sonra yavaşlar mı bu iş
destek azalır mı@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelefondan rahat yazamıyorum ama dayanamayacagım. O ucube locaların fikir babası kendi başkanımız sadri şenerdir hatırlatmak istedim. Yoksa proje başta böyle değildi.En son mashal61 tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 20:16.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum