Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vallahi mainz için hazırlanan projeye bakıyorum bir de bizim projeye bakıyorum, loca sistemi aynı. bi' değişiklik göremedim ben.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet ama dönebilen kamera olduğu için işimizi görecek inşallah tek kamera.

Kırmızı ya da mavi okun gösterdiği yerleri önermeyi düşünüyorum teknik açıdan bi sıkıntı olmazsa...

kamera yayını flashplayerdan direk browserdan izlense çok iyi olur öbür türlü yok driverını indir, kur -yükle kamerayı seç falan filan.

hem .net asp altyapısı hem flash desteği ile tıpkı bursa ve konya stadında olduğu gibi tek tıkla kameraya ulaşılabilir olsa güzel olurdu.
      En son memmedaga tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 22:18.
      sakin olun...

Yorum

• İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada çıkış tüneli için bir öneri. Daha önce bahsedilen eski futbolcularımızın söylemiş olduğu çok anlamlı bir kaç söz seçilerek en baş kolonlarda onlardan başlayarak çıkışa kadar kazanılan başarıların yer aldığı yazılar üst kolonlara yazılabilir. Kolon yoksa bile kolon görüntüsünü oluşturmak çok kolay. Sadece bir fikir. Bence güzel olur.

Bizde var mı böyle ince insanlar ?
        Vardır herhalde...
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizde var mı böyle ince insanlar ?

Vardır herhalde...

Ilginctir onlarda 7 kez sampiyon oldu.
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bitsin şu stad artık valla sabredemıyorum yeni foto yokmu

dermişim birazdan bir foto paylasıcam dünden
            En son emre duman tarafından düzenlendi; 20.09.2014, 00:54.

Yorum

• 19.09.2014

Yorum

• locaların üstündeki basmak sayısnı 7-8 tane daha yapsalardı daha güzel görünürdü bence

Yorum

• Kompleksin adi rte oluyor hatirlatayim dedim... herkes unutmus tribunleri tartisiyor, başlığı bile goremedim artik... trabzonspor değerleri adina cok uzucu bi yere gidiyoruz bence...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak canki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kompleksin adi rte oluyor hatirlatayim dedim... herkes unutmus tribunleri tartisiyor, başlığı bile goremedim artik... trabzonspor değerleri adina cok uzucu bi yere gidiyoruz bence...

Basligi takip etseydin anlardin nedenini.
                    Onur Recep Kivrak

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Basligi takip etseydin anlardin nedenini.
                      Bayagi genis bi cevap olmus ! Ben takip edememis olabirim , sen iki dakikani ayirip bilgi verebilir misin ?

Yorum

• İlk olarak canki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bayagi genis bi cevap olmus ! Ben takip edememis olabirim , sen iki dakikani ayirip bilgi verebilir misin ?

sen iki dakikani ayirip sayfalari oku.
                        Onur Recep Kivrak

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sen iki dakikani ayirip sayfalari oku.
                          Arkadasim sorun burada daha onceden neler yazildigi degil herseyin cok da kolay unutuldugu... bak son gunlerde yazilanlara , bak en populer basliklara ne dedigimi cok iyi anlarsin... fb li birinin adını kupani cala birinin adını siyasetin gobegindeki birinin adini kompleksine veriyorlar taraftar olarak hemen unuttuk onu diyorum... istersen takip et forumu ne kadar hakli oldugumu , bu konunun ne kadar kolay unutuldugunu goreceksin ! Rte nin en sevdigi renkler sari lacivert diye stad duvarlarini da bu renklere boyamak icin yeni bir meclis karari da alir artik belediye Meclisi. Boyle yapsinlar bari de basladiklari isi bitirsinler yarim kalmasin !!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaslar bi cenazeden dolayı fotoğraflar gecikebilir yarın. Şimdiden söyleyeyim dedim, duyanlar duymayanlara söylesin. Sonra fırça yemeyelim :-)

Allah rahmet eylesin bekir abi. Özverine hayranım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nasıldı ?
                              Nasıl olduğunu bilemiyoruz malesef. Yalnız projenin mimarı Mete Arat, bu locaların tek tribüne toplanmasını Sadri Şener'in istediğini söylemişti. Bu durumda projenin ilk halinde ya localar yoktu ya da kat aralarındaydı ama bizi dert edip bi bilgilendirme yapalım diyen kimse olmadığı için hep yoruma dayalı bu söylediklerimiz...

Yorum

• Daha yeni gidiyorum arkadaşlar stada, fotoğraflar gecikecek biraz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X