vallahi mainz için hazırlanan projeye bakıyorum bir de bizim projeye bakıyorum, loca sistemi aynı. bi' değişiklik göremedim ben.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hem .net asp altyapısı hem flash desteği ile tıpkı bursa ve konya stadında olduğu gibi tek tıkla kameraya ulaşılabilir olsa güzel olurdu.En son memmedaga tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 22:18.sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada çıkış tüneli için bir öneri. Daha önce bahsedilen eski futbolcularımızın söylemiş olduğu çok anlamlı bir kaç söz seçilerek en baş kolonlarda onlardan başlayarak çıkışa kadar kazanılan başarıların yer aldığı yazılar üst kolonlara yazılabilir. Kolon yoksa bile kolon görüntüsünü oluşturmak çok kolay. Sadece bir fikir. Bence güzel olur.
Vardır herhalde...Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde var mı böyle ince insanlar ?
Vardır herhalde...
Ilginctir onlarda 7 kez sampiyon oldu.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Bitsin şu stad artık valla sabredemıyorum yeni foto yokmu
dermişim birazdan bir foto paylasıcam dündenEn son emre duman tarafından düzenlendi; 20.09.2014, 00:54.
Yorum
-
İlk olarak canki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKompleksin adi rte oluyor hatirlatayim dedim... herkes unutmus tribunleri tartisiyor, başlığı bile goremedim artik... trabzonspor değerleri adina cok uzucu bi yere gidiyoruz bence...
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOnur Recep Kivrak
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasligi takip etseydin anlardin nedenini.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak canki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayagi genis bi cevap olmus ! Ben takip edememis olabirim , sen iki dakikani ayirip bilgi verebilir misin ?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOnur Recep Kivrak
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen iki dakikani ayirip sayfalari oku.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bi cenazeden dolayı fotoğraflar gecikebilir yarın. Şimdiden söyleyeyim dedim, duyanlar duymayanlara söylesin. Sonra fırça yemeyelim :-)
Allah rahmet eylesin bekir abi. Özverine hayranım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıldı ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum