Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak canki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadasim sorun burada daha onceden neler yazildigi degil herseyin cok da kolay unutuldugu... bak son gunlerde yazilanlara , bak en populer basliklara ne dedigimi cok iyi anlarsin... fb li birinin adını kupani cala birinin adını siyasetin gobegindeki birinin adini kompleksine veriyorlar taraftar olarak hemen unuttuk onu diyorum... istersen takip et forumu ne kadar hakli oldugumu , bu konunun ne kadar kolay unutuldugunu goreceksin ! Rte nin en sevdigi renkler sari lacivert diye stad duvarlarini da bu renklere boyamak icin yeni bir meclis karari da alir artik belediye Meclisi. Boyle yapsinlar bari de basladiklari isi bitirsinler yarim kalmasin !!

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam unutmadik merak etmeyin. Bekliyoruz bakalım.

Yorum

• Bu forumda bir başlık daha açılması lazım, en iyi laf giydiren kişiler seçilmeli bu başlıkta

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nasıl olduğunu bilemiyoruz malesef. Yalnız projenin mimarı Mete Arat, bu locaların tek tribüne toplanmasını Sadri Şener'in istediğini söylemişti. Bu durumda projenin ilk halinde ya localar yoktu ya da kat aralarındaydı ama bizi dert edip bi bilgilendirme yapalım diyen kimse olmadığı için hep yoruma dayalı bu söylediklerimiz...
        Şöyle bir şey hatırlıyorum. Sadri Şener "Ben loca değil taraftar istiyorum" diyerek kat aralarında olan locaları kaldırmıştı. O kaldırılan locaları tek tribünde toplattırmış olabilir. Büyük ihtimalle 4 tribününde kat aralarına dağıtılmış şekildeydi.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• O localar tamamen açgözlülük eseri bize hiç yakışmadı burdaki herkes o statla mezara gircek yani ayıptır. Kimlere kaç kişiye satıcaz doldurucaz mı acaba o locaları kac liradan vericez muamma. Uzun vadede normal tribün olsa hemen hemen aynı şey. Bu görüntüye değse kabullencem ama gerçekten rahatsız edici. Hep olumsuz anlamda farklı oluyoruz hep! 20 bin dolmazken 40 bin yapılıyor zaten ne kadar sinir bozucu mantığı gercekten yok. Ben bu işin aynı isim meselesi gibi sırf birilerinin bizi sinir etme istegiyle oldu diye düşünüyorum.
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hep olumsuz anlamda farklı oluyoruz hep! 20 bin dolmazken 40 bin yapılıyor zaten ne kadar sinir bozucu mantığı gercekten yok.
            Bu neyin kafası ? Bu stad sadece Trabzonspor'un maçları için mi yapılıyo sanıyosunuz ? Avrupa maçları finaller milli maçlar vs. burada oynanabilecek ilerde. Ne kadar dar kalıpta düşünüyosunuz ya!

Stadın kapasitesi az bile bence 61bin yapılsaydı en azından kapasitenin bi önemi olurdu. Ayrıca 20bini dolduramıyoruz demek nası bi saçmalıktır. Olimpiyatta biz 60bin bile doldurduk. Taraftar istedimi o stadın önünde kuyruklar oluşur.
            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu neyin kafası ? Bu stad sadece Trabzonspor'un maçları için mi yapılıyo sanıyosunuz ? Avrupa maçları finaller milli maçlar vs. burada oynanabilecek ilerde. Ne kadar dar kalıpta düşünüyosunuz ya!

Stadın kapasitesi az bile bence 61bin yapılsaydı en azından kapasitenin bi önemi olurdu. Ayrıca 20bini dolduramıyoruz demek nası bi saçmalıktır. Olimpiyatta biz 60bin bile doldurduk. Taraftar istedimi o stadın önünde kuyruklar oluşur.
              Kardesim dar kalıpta düşünen sensin. Olimpiyattaki her 60 lik maçta bende vardım atarın kime senin. Bu stadda trabzonspor logosu olacak koltuklarında trabzonspor amlemi olacak. Kim ne etkinlik yapıyosa yapsın basımızın ustunde yeri var keske olsa yapılsa. Etkinliğin babası samiyende inönüde yapılıyor var mı onların stadında boyle bir apartman. 40 bin yeterli onu konusmuyorum ben yeri gelcek iki bin kişi mac izlicek orda yeri gelcek bilet bulamayacağız ki ikinci durum çok olur inşallah bende öyle olsun isterim bunda sorun yok. Gereksiz tartısmaya sokuyolar insanı ya bana locayı savun sen locayı dar kalıp diyo sinir oldum durup dururken.

Yorum

Kardesim dar kalıpta düşünen sensin. Olimpiyattaki her 60 lik maçta bende vardım atarın kime senin. Bu stadda trabzonspor logosu olacak koltuklarında trabzonspor amlemi olacak. Kim ne etkinlik yapıyosa yapsın basımızın ustunde yeri var keske olsa yapılsa. Etkinliğin babası samiyende inönüde yapılıyor var mı onların stadında boyle bir apartman. 40 bin yeterli onu konusmuyorum ben yeri gelcek iki bin kişi mac izlicek orda yeri gelcek bilet bulamayacağız ki ikinci durum çok olur inşallah bende öyle olsun isterim bunda sorun yok. Gereksiz tartısmaya sokuyolar insanı ya bana locayı savun sen locayı dar kalıp diyo sinir oldum durup dururken.
                o zaman düşünceni millete laf atmadan söyle.. sana göre fazla olabilir kapasite ve ya loca sana göre ihtiyaç olmayabilir ama bunu başkasını aşağılayarak söyleme..

bana tribünün şekli yapısı değil para kazandıracak kısımları lazım.. loca isterse 4 katlı olsun beni ilgilendirmiyor. daha estetik yapılabilirdi ama daha fazla yapılmalıydı.. ayrıca stadın amacı takımın başarısıdır, taraftardır. tribünün yamukluğu koltukların dizilişi değil.. taraftar her stat da çok iyi ambians oluşturabilir. önemli olanda zaten budur. gerçek taraftar olabilmektir..

Yorum

• Muhammed gözünü seveyim o kafayi degistir
                  En son Gümüshane tarafından düzenlendi; 20.09.2014, 16:19.
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

Borissia M.gladbach'ın stadı

Lviv Arena

Otrikite Arena

Buyur bakalım bizimkine ucube diyosun yeni yapılmış birçok stadda aynı loca stili var. Biz mi hep olumsuz anlamda farklı oluyor muşuz? Herşey senin zevkine göre mi olacak illaki. Arkadaş stad yapılıyor bitti bitecek siz hala şöyle kötü böyle kötü. Yahu bize kimse sormadı zaten nasıl olsun diye. Bende çatısını beğenmiyorum. Ama bunu sürekli yazıp da insanın hevesini moralini bozmanın bi anlamı yok. Beğenmiyosan gitmezsin bu kadar basit.
                    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Ben bu kadar loca destekçisi olduğunu bilmiyordum.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben bu kadar loca destekçisi olduğunu bilmiyordum.
                        Güzel kamufle edilirse dahada çok kişi destekler.

Gesendet.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel kamufle edilirse dahada çok kişi destekler.

Gesendet.
                          Ne diyim inşallah güzel kamufle edilir.

Yorum

• Edilir edilir merak etmeyin makyaj bütpn sorunu cözer..
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne diyim inşallah güzel kamufle edilir.
                              Mühendisle mesajlaştım. Bir kaç soru sorabilirmiyim diye sordum ilk başta, sorabilirsin tabiki dedi. Beş soru sordum içinde buda var. Mesajımı görmesine rağmen bir buçuk aydır cevap gelmedi. Şüpheleniyor insan tabiki. Kabak gibi ortaya fırlamaz inşallah localar.

Gesendet.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• şu stadların hepsinden daha uzun(boyuna) localar dolayısı ile göze daha fazla batacaktır ama artık olan olmuş bir şekilde güzel taraflarını görmeye çalışacağız.
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X