İlk olarak canki tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl olduğunu bilemiyoruz malesef. Yalnız projenin mimarı Mete Arat, bu locaların tek tribüne toplanmasını Sadri Şener'in istediğini söylemişti. Bu durumda projenin ilk halinde ya localar yoktu ya da kat aralarındaydı ama bizi dert edip bi bilgilendirme yapalım diyen kimse olmadığı için hep yoruma dayalı bu söylediklerimiz...● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
O localar tamamen açgözlülük eseri bize hiç yakışmadı burdaki herkes o statla mezara gircek yani ayıptır. Kimlere kaç kişiye satıcaz doldurucaz mı acaba o locaları kac liradan vericez muamma. Uzun vadede normal tribün olsa hemen hemen aynı şey. Bu görüntüye değse kabullencem ama gerçekten rahatsız edici. Hep olumsuz anlamda farklı oluyoruz hep! 20 bin dolmazken 40 bin yapılıyor zaten ne kadar sinir bozucu mantığı gercekten yok. Ben bu işin aynı isim meselesi gibi sırf birilerinin bizi sinir etme istegiyle oldu diye düşünüyorum.devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep olumsuz anlamda farklı oluyoruz hep! 20 bin dolmazken 40 bin yapılıyor zaten ne kadar sinir bozucu mantığı gercekten yok.
Stadın kapasitesi az bile bence 61bin yapılsaydı en azından kapasitenin bi önemi olurdu. Ayrıca 20bini dolduramıyoruz demek nası bi saçmalıktır. Olimpiyatta biz 60bin bile doldurduk. Taraftar istedimi o stadın önünde kuyruklar oluşur.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu neyin kafası ? Bu stad sadece Trabzonspor'un maçları için mi yapılıyo sanıyosunuz ? Avrupa maçları finaller milli maçlar vs. burada oynanabilecek ilerde. Ne kadar dar kalıpta düşünüyosunuz ya!
Stadın kapasitesi az bile bence 61bin yapılsaydı en azından kapasitenin bi önemi olurdu. Ayrıca 20bini dolduramıyoruz demek nası bi saçmalıktır. Olimpiyatta biz 60bin bile doldurduk. Taraftar istedimi o stadın önünde kuyruklar oluşur.devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim dar kalıpta düşünen sensin. Olimpiyattaki her 60 lik maçta bende vardım atarın kime senin. Bu stadda trabzonspor logosu olacak koltuklarında trabzonspor amlemi olacak. Kim ne etkinlik yapıyosa yapsın basımızın ustunde yeri var keske olsa yapılsa. Etkinliğin babası samiyende inönüde yapılıyor var mı onların stadında boyle bir apartman. 40 bin yeterli onu konusmuyorum ben yeri gelcek iki bin kişi mac izlicek orda yeri gelcek bilet bulamayacağız ki ikinci durum çok olur inşallah bende öyle olsun isterim bunda sorun yok. Gereksiz tartısmaya sokuyolar insanı ya bana locayı savun sen locayı dar kalıp diyo sinir oldum durup dururken.
bana tribünün şekli yapısı değil para kazandıracak kısımları lazım.. loca isterse 4 katlı olsun beni ilgilendirmiyor. daha estetik yapılabilirdi ama daha fazla yapılmalıydı.. ayrıca stadın amacı takımın başarısıdır, taraftardır. tribünün yamukluğu koltukların dizilişi değil.. taraftar her stat da çok iyi ambians oluşturabilir. önemli olanda zaten budur. gerçek taraftar olabilmektir..
Yorum
-
İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim dar kalıpta düşünen sensin. Olimpiyattaki her 60 lik maçta bende vardım atarın kime senin. Bu stadda trabzonspor logosu olacak koltuklarında trabzonspor amlemi olacak. Kim ne etkinlik yapıyosa yapsın basımızın ustunde yeri var keske olsa yapılsa. Etkinliğin babası samiyende inönüde yapılıyor var mı onların stadında boyle bir apartman. 40 bin yeterli onu konusmuyorum ben yeri gelcek iki bin kişi mac izlicek orda yeri gelcek bilet bulamayacağız ki ikinci durum çok olur inşallah bende öyle olsun isterim bunda sorun yok. Gereksiz tartısmaya sokuyolar insanı ya bana locayı savun sen locayı dar kalıp diyo sinir oldum durup dururken.
Lviv Arena
Otrikite Arena
Buyur bakalım bizimkine ucube diyosun yeni yapılmış birçok stadda aynı loca stili var. Biz mi hep olumsuz anlamda farklı oluyor muşuz? Herşey senin zevkine göre mi olacak illaki. Arkadaş stad yapılıyor bitti bitecek siz hala şöyle kötü böyle kötü. Yahu bize kimse sormadı zaten nasıl olsun diye. Bende çatısını beğenmiyorum. Ama bunu sürekli yazıp da insanın hevesini moralini bozmanın bi anlamı yok. Beğenmiyosan gitmezsin bu kadar basit.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu kadar loca destekçisi olduğunu bilmiyordum.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kamufle edilirse dahada çok kişi destekler.
Gesendet.devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyim inşallah güzel kamufle edilir.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum