Gs maçındaki tribünler olsun buradan hiç bir takım çıkamaz,muhteşem bir taraftar vardı,maçı da taraftar aldı.
Gurbetçilerin takım özlemi çok işe yarıyor bu maçlarda, bizim trabzon seyircisine kalsa, "oturun aşağıya para verdim ben" derdi. O yüzden bu derbi maçları seviyorum, gurbetçilerle daha güzel stadyum
Gurbetçilerin takım özlemi çok işe yarıyor bu maçlarda, bizim trabzon seyircisine kalsa, "oturun aşağıya para verdim ben" derdi. O yüzden bu derbi maçları seviyorum, gurbetçilerle daha güzel stadyum
Trabzon dışındaki taraftar trabzondaki taraftarın yüz katından fazladır. Asıl trabzonda yaşayanlar gurbetçi sayılır.
Telefondan çizerek göstermeye çalıştım bugün stadın ordan geçerken gördüm o toprak alanda sanırım kireç gibi dökülerek çizdiğim şekilde 4 5 çizgi vardı ne için yapıldı acaba ? DNSpE_7WAAAF-6N (1).jpg
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Dün macta 4-5 oyuncumuz cimin kayganligi yüzünden yere kapaklandi kac pozisyonda.
ALLAH rizasi icin su cimleri düzgün sulayin. Kac tane atagimiz kesildi bu yüzden. Her mac ayni terane.
Bu iş can sıkıntısı vermeye başladı,çimde mi,sulamada mı sorun var,yoksa o kayan futbolcuların krampon tercihlerinde mi bilmiyorum ama birileri artık buna bir dur desin.
Yorum