Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gs maçındaki tribünler olsun buradan hiç bir takım çıkamaz,muhteşem bir taraftar vardı,maçı da taraftar aldı.
    Gurbetçilerin takım özlemi çok işe yarıyor bu maçlarda, bizim trabzon seyircisine kalsa, "oturun aşağıya para verdim ben" derdi. O yüzden bu derbi maçları seviyorum, gurbetçilerle daha güzel stadyum

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gurbetçilerin takım özlemi çok işe yarıyor bu maçlarda, bizim trabzon seyircisine kalsa, "oturun aşağıya para verdim ben" derdi. O yüzden bu derbi maçları seviyorum, gurbetçilerle daha güzel stadyum
      30000 kişinin kaç tanesi gurbetten geldiki.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon dışındaki taraftar trabzondaki taraftarın yüz katından fazladır. Asıl trabzonda yaşayanlar gurbetçi sayılır.

Yorum

• Stadın şuan net kapasitesi tff sitesinde yazan ile aynı mıdır? Yoksa başlıktaki sayı mı dır?
          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadın şuan net kapasitesi tff sitesinde yazan ile aynı mıdır? Yoksa başlıktaki sayı mı dır?
            ne yaziyor tff de
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne yaziyor tff de
              40775...............
              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                40775...............
                su an okadar yoktur bence

amigo platformlari öncesi icindir o sayi
                su an 38500 lerde olmali
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Telefondan çizerek göstermeye çalıştım bugün stadın ordan geçerken gördüm o toprak alanda sanırım kireç gibi dökülerek çizdiğim şekilde 4 5 çizgi vardı ne için yapıldı acaba ?
                  DNSpE_7WAAAF-6N (1).jpg
                  O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Yeni Tesisler ne zaman açiliyor? Daha ne açik?

Yorum

• Dün macta 4-5 oyuncumuz cimin kayganligi yüzünden yere kapaklandi kac pozisyonda.

ALLAH rizasi icin su cimleri düzgün sulayin. Kac tane atagimiz kesildi bu yüzden. Her mac ayni terane.
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün macta 4-5 oyuncumuz cimin kayganligi yüzünden yere kapaklandi kac pozisyonda.

ALLAH rizasi icin su cimleri düzgün sulayin. Kac tane atagimiz kesildi bu yüzden. Her mac ayni terane.
                        Bu iş can sıkıntısı vermeye başladı,çimde mi,sulamada mı sorun var,yoksa o kayan futbolcuların krampon tercihlerinde mi bilmiyorum ama birileri artık buna bir dur desin.
                        • Memento mori

Yorum

• osmanlı maçında stattan hiç ses gelmedi sanki hazırlık maçı gibiydi
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Stad çevresine yiyip, içebileceğimiz, vakit geçirebileceğimiz mekanlar ne zaman açılacak acaba ?
                            Hamiş

Yorum

• Açık ve net Türkiye'nin en güzel stadı, Burada Şampiyonluklar yaşamak ve 2. yıldızı almak harika olur...

Yorum

• Trabzon'da yaşayan ya da stada daha önce giden arkadaşlara sorularım olacak.

Cuma ve Pazar günleri özellikle, 20.00 maçları stada ulaşım nasıl, trafik yoğunluğu nasıl.

Stadın bu günlerde dolmamasının buna etkisi nedir?

Hafta içi öğlen de nispeten gözlemledim bu durumu. Maç saati-günü ile "takımın genel durumu hariç" stad doluluğu arasındaki ilişki nasıldır?
                                "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X