Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler hangi kanalda izliyorsunuz maç hangi kanalda?
Yorum
-
bcknin ajanı.Şenol Güneş'in yaptıklarını kaydediyorİlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRecep çetin ne alaka
Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
Şimdi farkettim.İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal sahada...
Recep ne alaka?
Kısa dönem de olsa oynadı ama Bjklidir aleni...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burak da geldi bu arada.
O da oynamayacak.
Yorum
-
eyvallah ayni sekilde burda herkesin siyasi gorusu farkli mesele akp meselesi degil hickimsenin istemedigi birseyi zorla dayatmak kabullenmek ve bu muharremin yaptigi yalakalik. hayatimin en utanc verici gunu ve bu utanmazliga ses cikarmayan kisilerle ayni takimi tutamam.bu stad ismi oldugu surece benim icin trabzon bitmistir Allaha emanet olunİlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol ismi orda durduğu sürece Trabzonspor benim için değerini kaynetmiştir böyle ezik bir camiada bulunmayı kendime yakıştıramam. Kalbini kırdıklarım varsa anlık sinir öfkelerimle hakkını helal etsin o isim olurda birgün değişirsr ozaman görüşmek üzere
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum