Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, henüz böyle bir teklifin kendisine iletilmediğini ancak böyle bir hamle yapılmasına saygı duyacağını söylerken, eski Trabzonspor başkanlarından 2010-2011 şampiyonluğunun mimarı Sadri Şener, “Şenol Güneş’in isminin komplekse verileceğini duyunca açılışa gelmekten vazgeçtim.” dedi. Trabzonspor’da profesyonel olarak görev yapan ve milyon dolarlar kazanan insanların statlara ya da başka yerlere isimlerinin verilmesinin doğru olmadığını söyleyen Sadri Şener, “Kendin gider cebinden paranı vererek heykelini yaptırırsın ve gider bahçene koyarsın ve gelen geçen bakar. Ancak Trabzonspor’da profesyonel olarak görev yapan ve milyon dolarlar kazanan bir insanın isminin böyle bir tesise verilmesi bana göre çok yanlış. Bu benim fikrimdir.” diye konuştu. Sadri Şener, Şenol Güneş’in isminin komplekse verilmesinin yanlış olduğun altını çizerek “Trabzonspor ile ilgili isim verecekseniz o zaman Şamil Ekinci’nin, Hüseyin Avni Aker’in ismini verin. Tabii bu benim haddim değil ama benim görüşüm bu. Ama yanlış bir karar.” diye konuştu. Şener, İstanbul’da Fatih Terim isminin de bazı yerlere verilmesine karşı olduğunu belirtirken, “O da milyon dolarlar kazanıyor. Bir de stada ismi veriliyor. Bu nasıl bir meslektir? Dünyanın en güzel mesleği bu olsa gerek. Hem para al hem ün hem şöhret... Anlamadım gitti. Yenilince de uydur bir şeyler ve tüy git.” dedi. Yönetimin hamlesinin ardından açılışa gelmeme yönünde karar verdiğini de söyleyen Sadri Şener, “Adam görevden ayrılırken bizimle ilgili olarak, ‘O benim arkadaşım değil...’ şeklinde ifadeler kullandı. Bunları söyleyecek cesarete sahip birinin adının verileceği stada ya da komplekse gidilir mi? Bir de ben kulüp başkanıyım, o da benim memurum. Bu kulübe de servet bağışlamışım ben. Ama Trabzon bu kadar işte.” diye konuştu.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/akyazi-...m-h368036.html

61SAAT.COM
    @ okşoholu

Yorum

• Ş.G nin adının verilmesi beni bir kez daha Trabzonspor'dan soğutacak da hadi bakalım
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• stad ismini kendisi koyamayan, siyasilerin telkin ve dayatmalarına açık bir camia olduk.
        En son gerenimo tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 12:21.

Yorum

• Şenol güneş açıklama yapıyor beğenmiyoruz Sadri Şener şenol güneş e laf söylüyor kimisi helal diyor kimisi başkana da sallıyor. Biz kimi benimsedik seviyoruz allah aşkına kimse bize yaranamıyor ??
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Trabzon Sponsor Stadyumu olması zormu anlamadım arkadaş ... Biz zaten efsanelerin isimlerini çoçuklarımıza koyduk ne gerek var kızının çoçuğu olunca o koysun şenol diye bizde analı babalı büyütsün deriz olmazmı ...
            TRABZONSPOR, nüfus cüzdanı değil ruhtur.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol güneş açıklama yapıyor beğenmiyoruz Sadri Şener şenol güneş e laf söylüyor kimisi helal diyor kimisi başkana da sallıyor. Biz kimi benimsedik seviyoruz allah aşkına kimse bize yaranamıyor ??
              Helal dememdeki kasıt zor zamanda bırakıp gitmesi ve Trabzonda bir dikili ağaca sahip cıkamayan insanın stada isminin verilmesi ... İbrahim ERTÜRK abimizde gitmeme kararı aldı heralde ...

Yorum

• Cumhurbaşkanının bu isim önerisini ilginç bulmuyorum. Neticede dışarıdan bakıldığında Şenol Güneş Trabzonspor için sembol bir isim, dışarıya açılan bir kapı, kulübün bir yüzü. Kısacası bu ismin önerilmesi Beşiktaş'a Süleyman Seba'nın önerilmesi gibi bir şeydir, ters bir durum görmüyorum.

---

Ters gördüğüm durum Trabzonspor tarafında. Zira Şenol Güneş son şampiyonluktan sonra kulübün kötü olduğu dönemde baskılara -en azından bizim ondan beklediğimiz kadar- direnmemiş, kulübün çöküş dönemine geçişine engel olmak için yine bizim ondan beklediğimiz ölçüde önleyici davranmamıştır. Benim şahsen ondan beklediğim başarısız dönemde tüm şahsi çekişmeleri bir kenara bırakarak Sadri Şener ile birlikte kulübü düzlüğe çıkarmasıydı. Trabzonspor taraftarı için Şenol Güneş bir teknik adamdan çok daha yukarıda, bir kanaat önderi, bir fikir adamıdır. Başkanlığa adaylığını koysa karşısına aday çıkamayacak kadar sevilen bir isimdir. Ama bunların hepsi geçmişte kaldı.

Zira kendisi gerek yaratacağı kamuoyu gerekse belki de başkan olarak kulübü düştüğü bataktan çıkarabilecek bir isim konumundayken, bir İstanbul takımında şampiyon olmaya çalışarak Trabzonspor'un bayraktarlığı yerine başka bir kulüpte teknik adamlık başarısını tercih etmiştir.

Bunların hiçbirisi Trabzonspor için ve bu kulüp bünyesindeki başarılarını, yaptıklarını, geçmişini zedeleyemez. Ama geleceğe dair aynı şekilde bakmamıza engel olur. Dün benim zor günümde bir İstanbul takımının başında güle oynaya şampiyonluğa giden teknik direktör, benim için geçmişteki güzel bir hatıradır.

Eğer ülkemizde futbol %100 adaletli olsaydı, futbola dair bu rekabeti anlayışla karşılar, başka takıma iyi futbol oynatıyor diye bakabilirdik. Ama kendisinin de söylediği gibi; "Bu adaletsiz ortamda futbolun bir oyun olarak oynanmasını doğru görmüyorum"

Dolayısıyla bu isim konusu birçok Trabzonspor taraftarının vicdanını yaralayacaktır. Yönetimden beklediğimiz isim konusundaki bu hassasiyeti yetkili merciilere iletmesi, taraftara bu konuda söz hakkı tanınmasıdır.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak murat43 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Helal dememdeki kasıt zor zamanda bırakıp gitmesi ve Trabzonda bir dikili ağaca sahip cıkamayan insanın stada isminin verilmesi ... İbrahim ERTÜRK abimizde gitmeme kararı aldı heralde ...
                  Helal yazdığınızı bile görmemiştim ben bir olumlu bir olumsuz yorum anlamında yazdım ama sorum hala geçerli yani kimi seviyoruz kime sahip çıkıyoruz başka camialar şunu diyebiliyor mu ya biz bu adama laf söylediğimizde bütün trabzon camiası ya da taraftarı üstümüze gelir birlik gösterir biraz geri adım atalım dedirteceğimiz biri var mı ? Kazım koyuncu gibi isimlerden bahsetmiyorum
                  O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cumhurbaşkanının bu isim önerisini ilginç bulmuyorum. Neticede dışarıdan bakıldığında Şenol Güneş Trabzonspor için sembol bir isim, dışarıya açılan bir kapı, kulübün bir yüzü. Kısacası bu ismin önerilmesi Beşiktaş'a Süleyman Seba'nın önerilmesi gibi bir şeydir, ters bir durum görmüyorum.

---

Ters gördüğüm durum Trabzonspor tarafında. Zira Şenol Güneş son şampiyonluktan sonra kulübün kötü olduğu dönemde baskılara -en azından bizim ondan beklediğimiz kadar- direnmemiş, kulübün çöküş dönemine geçişine engel olmak için yine bizim ondan beklediğimiz ölçüde önleyici davranmamıştır. Benim şahsen ondan beklediğim başarısız dönemde tüm şahsi çekişmeleri bir kenara bırakarak Sadri Şener ile birlikte kulübü düzlüğe çıkarmasıydı. Trabzonspor taraftarı için Şenol Güneş bir teknik adamdan çok daha yukarıda, bir kanaat önderi, bir fikir adamıdır. Başkanlığa adaylığını koysa karşısına aday çıkamayacak kadar sevilen bir isimdir. Ama bunların hepsi geçmişte kaldı.

Zira kendisi gerek yaratacağı kamuoyu gerekse belki de başkan olarak kulübü düştüğü bataktan çıkarabilecek bir isim konumundayken, bir İstanbul takımında şampiyon olmaya çalışarak Trabzonspor'un bayraktarlığı yerine başka bir kulüpte teknik adamlık başarısını tercih etmiştir.

Bunların hiçbirisi Trabzonspor için ve bu kulüp bünyesindeki başarılarını, yaptıklarını, geçmişini zedeleyemez. Ama geleceğe dair aynı şekilde bakmamıza engel olur. Dün benim zor günümde bir İstanbul takımının başında güle oynaya şampiyonluğa giden teknik direktör, benim için geçmişteki güzel bir hatıradır.

Eğer ülkemizde futbol %100 adaletli olsaydı, futbola dair bu rekabeti anlayışla karşılar, başka takıma iyi futbol oynatıyor diye bakabilirdik. Ama kendisinin de söylediği gibi; "Bu adaletsiz ortamda futbolun bir oyun olarak oynanmasını doğru görmüyorum"

Dolayısıyla bu isim konusu birçok Trabzonspor taraftarının vicdanını yaralayacaktır. Yönetimden beklediğimiz isim konusundaki bu hassasiyeti yetkili merciilere iletmesi, taraftara bu konuda söz hakkı tanınmasıdır.
                    Altına imza atılır ...

Yorum

Helal yazdığınızı bile görmemiştim ben bir olumlu bir olumsuz yorum anlamında yazdım ama sorum hala geçerli yani kimi seviyoruz kime sahip çıkıyoruz başka camialar şunu diyebiliyor mu ya biz bu adama laf söylediğimizde bütün trabzon camiası ya da taraftarı üstümüze gelir birlik gösterir biraz geri adım atalım dedirteceğimiz biri var mı ? Kazım koyuncu gibi isimlerden bahsetmiyorum
                      Değere sahip cıkmak için bence değerlerine sahip çıkan gercek Trabzonsporlulara sahip çıkalım ... Biz Trabzonspor formasını cıkartıp saçma sapan konuşan efsane istemiyoruz ...

Yorum

• Şöyle bir haber var ne kadar doğru bilmiyorum https://www.trabzonhabercisi.com/dav...16-h15234.html

Belediye başkanı "Akyazı'yı Trabzonspor değil AKP doldurur" demiş. Kompleksin ismini RTE yapmaya çalışan.

Keşke beşiktaş gibi stadın dışında sade bir protokol açılışı yapılsaydı. Bir stat ancak bu kadar kullanılabilirdi herhalde. Tüm yönetimler de buna izin verdi. Bunları görünce alın stadınız sizin olsun diyesi geliyor insanın.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak murat43 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Değere sahip cıkmak için bence değerlerine sahip çıkan gercek Trabzonsporlulara sahip çıkalım ... Biz Trabzonspor formasını cıkartıp saçma sapan konuşan efsane istemiyoruz ...
                          Tabikide öyle efsane olunmaz ama asıl sorun orda zaten. İlla efsane yapmak zorundamıyız birilerini ? Bu adamlar Trabzonspora hizmet vermiş şampiyonluk yaşatmış insanlar seven sevmeyen illaki olur ama kendi içimizdeki forumda bile hain ilan edecek kadar saplantı haline getirmek neden ? Bize ne faydası var bunun ?

Yorum

Tabikide öyle efsane olunmaz ama asıl sorun orda zaten. İlla efsane yapmak zorundamıyız birilerini ? Bu adamlar Trabzonspora hizmet vermiş şampiyonluk yaşatmış insanlar seven sevmeyen illaki olur ama kendi içimizdeki forumda bile hain ilan edecek kadar saplantı haline getirmek neden ? Bize ne faydası var bunun ?
                            can sıkıntısına iyi geliyor

Yorum

• Mertcan renkdaş hain ilan etmiyoruz ama o stat için vizyonlu kulüp başkanı bir anket yapıp ismi ona göre yapması lazımdı ve Şenol hoca için fazla orası stadın önündeki krampona ismi verilebilir mesela ...

Yorum

Şenol güneş açıklama yapıyor beğenmiyoruz Sadri Şener şenol güneş e laf söylüyor kimisi helal diyor kimisi başkana da sallıyor. Biz kimi benimsedik seviyoruz allah aşkına kimse bize yaranamıyor ??

Fatih Tekke ve Gökdeniz'e bile en iyi oldukları zamanda bile küfreden, arkasından atıp tutanlardan ne bekliyorsun ki?Bunlar böyleler! Burak'ın 33 gol attığı sezonda bile "Kazma" diye tanımlayan güruhtan ne bekliyorsun?
                                Sağlıklı bir yorum mu bekliyorsun? Boşuna beklersin kardeşim, boşuna...
                                Burada en tartışılmayacak adama bile gözünün üstünde kaşı var diye eleştiri yapma potansiyeli olan insanlar var.
                                Şehirde ise bunlardan binlerce var! Bu şehir ömür billah iflah olmaz, birleşemez.
                                Sonra da "Şike meselesinde bir şey yapamadık yaaawwww!" diye ona buna saldırırlar.
                                Birleşemeyen, kamuoyu oluşturamayan, yönetimine ayar vermeyen kim? Yine taraftar.
                                Neyse ya, bu taraftardan umudumu keseli çok uzun zaman oldu. Pek çoğu iyi gün dostu!
                                Maalesef durum budur. Görüyoruz zaten neyin ne olduğunu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X