Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    renkdaş bazen bunu görüyorum edit yazıyorlar ne demek oluyor bu
    saha simdi bisey derdim ama bende kalsin demek oliy

saka yapiyorum
    ya cift gitmisdir son yazdigi, yada yazdigi hosuna gitmemisdir, silmistir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      saha simdi bisey derdim ama bende kalsin demek oliy

saka yapiyorum
      ya cift gitmisdir son yazdigi, yada yazdigi hosuna gitmemisdir, silmistir
      eyvallah kardeşim

Yorum

kale arkası locaları icat edilmeseydi çoktan başlanıcaktı ne güzel prekast bitti diye seviniyorduk yeniden başladı prekast işi kale arkalarına loca önlerine daha (maratonada dizilicek ) prekast diziyorlar onlar bitince heralde bi zahmet başlarlar artık koltuk işine
        Cati iskeleti bitmeden koltuklar monte edilmez cünkü tribunlere iskeleler kurulacak cati iskeletini havada tutmak icin ben oyle biliyorum en azindan
        GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cati iskeleti bitmeden koltuklar monte edilmez cünkü tribunlere iskeleler kurulacak cati iskeletini havada tutmak icin ben oyle biliyorum en azindan
          haklısın renkdaş doğru biliyorsunda her halükarda loca önlerine prekast dizilmesi işleri yavaşlattı ve aksattı senin dediğin gibi olsun kale arkası locaları olmasaydı prekast işi bitmişti şimdiye kadar çatı için çatı iskeleti kurulup çatı işine başlanmıştı koltuk takma işi basit en fazla bir ayda tüm koltuklar takılır bence

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            renkdaş bazen bunu görüyorum edit yazıyorlar ne demek oluyor bu
            Yanlış bir mesaj yazınca yada bir mesajı yanlşlıkla 2 kere gönderince kendin silemiyosun. Mesajı düzenleyip mesajın yerine "edit" yazıyosun, adminler silsin diye.

Ben transfer konusuna yazacağım şeyi yanlşlkla buraya yazdım. O yüzden düzenleyip edit yazdm
            En son kyodou tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 18:27.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kale arkalarına tel çekilecekmi
              artı ilk ön sıralara cam panel inşallah konulmaz
              cam panel olmayacak diye biliyorum
              tellerle ilgili birgim yom ama çekilmeli bence maça sapanla geleni gördüm
              Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• O değilde; holiganlar, grup liderleri nerde dikilecek, onu merak ediyorum ben.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O değilde; holiganlar, grup liderleri nerde dikilecek, onu merak ediyorum ben.
                  üst kata postaladılar galiba onları dünyada herkesin fanatikleri direk kale arkasında olur bizimkiler üst katta olucak kendi bacağına kurşun sıkmak diye buna denir heralde alt kattan loca alanlarda rahatsız olmasın diye alt katada 55-60 yaşında emekli takımı uslu amcaları oturtucaklar

Yorum

• Berbat bir stad.

Yorum

• İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Berbat bir stad.
                      Bence stad çok iyi.Atmosfer de müthiş olacak.İş taraftara düşüyor.

Yorum

• İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Berbat bir stad.
                        NİHAYET! İnsanların yazdıklarını okuyunca Trabzon Sevdasının her şeyin önünde nasıl da perde olabileceğini görüyordum STOP oh be, Türkiye'nin en estetik dışı stadı...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          NİHAYET! İnsanların yazdıklarını okuyunca Trabzon Sevdasının her şeyin önünde nasıl da perde olabileceğini görüyordum STOP oh be, Türkiye'nin en estetik dışı stadı...
                          Körler sağırlar birbirini ağırlar hahaha

Yorum

üst kata postaladılar galiba onları dünyada herkesin fanatikleri direk kale arkasında olur bizimkiler üst katta olucak kendi bacağına kurşun sıkmak diye buna denir heralde alt kattan loca alanlarda rahatsız olmasın diye alt katada 55-60 yaşında emekli takımı uslu amcaları oturtucaklar
                            Yeni stadyumlarda,bildiğim, gözlemlediğim kadarıyla, sahaya yakınlık ile bilet fiyatının artması arasında doğru orantı mevcut.bu yüzden genelde dünyada stadyumlarıın alt tribün fiyatları yüksektir. Ha birde malesef bizdeki gibi sahaya yabancı madde atılmasının normal olduğu bir taraftar profiline bakılınca ,saha kapatma cezası olacağına,yeğlerim üst kat tribünün holiganlara ayrılmasını.

Yorum

• inanılmaz bir stada sahip olmadığımı bende biliyorum ancak şudua biliyorum tokinin yaptığı en iyi stadlardan biri akyazı yani kötünün iyisi

az buçuk beğeniyoruz stadı burda fikir alışverişi yapıyoruz direk berbat bir stad yazmanın bir anlamı yok yada stad üzerinden yönetimi eleştirmeninde anlamı yok isteyen varsa İHO nun telini vereyim buraya yazdıklarını ona söyleyn pisleymeyin forumu
                              Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Dikilen kolon sayısı 10 oldu ama dikilmeyi bekleyen kolon göremedim arkadaşlar.

İçeri girmeye de izin yok, TOKİ'nin kesin emri varmış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X