kale arkası locaları icat edilmeseydi çoktan başlanıcaktı ne güzel prekast bitti diye seviniyorduk yeniden başladı prekast işi kale arkalarına loca önlerine daha (maratonada dizilicek ) prekast diziyorlar onlar bitince heralde bi zahmet başlarlar artık koltuk işine
Cati iskeleti bitmeden koltuklar monte edilmez cünkü tribunlere iskeleler kurulacak cati iskeletini havada tutmak icin ben oyle biliyorum en azindan
Cati iskeleti bitmeden koltuklar monte edilmez cünkü tribunlere iskeleler kurulacak cati iskeletini havada tutmak icin ben oyle biliyorum en azindan
haklısın renkdaş doğru biliyorsunda her halükarda loca önlerine prekast dizilmesi işleri yavaşlattı ve aksattı senin dediğin gibi olsun kale arkası locaları olmasaydı prekast işi bitmişti şimdiye kadar çatı için çatı iskeleti kurulup çatı işine başlanmıştı koltuk takma işi basit en fazla bir ayda tüm koltuklar takılır bence
renkdaş bazen bunu görüyorum edit yazıyorlar ne demek oluyor bu
Yanlış bir mesaj yazınca yada bir mesajı yanlşlıkla 2 kere gönderince kendin silemiyosun. Mesajı düzenleyip mesajın yerine "edit" yazıyosun, adminler silsin diye.
Ben transfer konusuna yazacağım şeyi yanlşlkla buraya yazdım. O yüzden düzenleyip edit yazdm
En son kyodou tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 18:27.
O değilde; holiganlar, grup liderleri nerde dikilecek, onu merak ediyorum ben.
üst kata postaladılar galiba onları dünyada herkesin fanatikleri direk kale arkasında olur bizimkiler üst katta olucak kendi bacağına kurşun sıkmak diye buna denir heralde alt kattan loca alanlarda rahatsız olmasın diye alt katada 55-60 yaşında emekli takımı uslu amcaları oturtucaklar
NİHAYET! İnsanların yazdıklarını okuyunca Trabzon Sevdasının her şeyin önünde nasıl da perde olabileceğini görüyordum STOP oh be, Türkiye'nin en estetik dışı stadı...
NİHAYET! İnsanların yazdıklarını okuyunca Trabzon Sevdasının her şeyin önünde nasıl da perde olabileceğini görüyordum STOP oh be, Türkiye'nin en estetik dışı stadı...
üst kata postaladılar galiba onları dünyada herkesin fanatikleri direk kale arkasında olur bizimkiler üst katta olucak kendi bacağına kurşun sıkmak diye buna denir heralde alt kattan loca alanlarda rahatsız olmasın diye alt katada 55-60 yaşında emekli takımı uslu amcaları oturtucaklar
Yeni stadyumlarda,bildiğim, gözlemlediğim kadarıyla, sahaya yakınlık ile bilet fiyatının artması arasında doğru orantı mevcut.bu yüzden genelde dünyada stadyumlarıın alt tribün fiyatları yüksektir. Ha birde malesef bizdeki gibi sahaya yabancı madde atılmasının normal olduğu bir taraftar profiline bakılınca ,saha kapatma cezası olacağına,yeğlerim üst kat tribünün holiganlara ayrılmasını.
inanılmaz bir stada sahip olmadığımı bende biliyorum ancak şudua biliyorum tokinin yaptığı en iyi stadlardan biri akyazı yani kötünün iyisi
az buçuk beğeniyoruz stadı burda fikir alışverişi yapıyoruz direk berbat bir stad yazmanın bir anlamı yok yada stad üzerinden yönetimi eleştirmeninde anlamı yok isteyen varsa İHO nun telini vereyim buraya yazdıklarını ona söyleyn pisleymeyin forumu
Yorum