Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursa'dan bir taraftar alsak koysak şu foruma desek'ki ona bu forumda solucanınızı öveceksin yemin ediyorum bu bizim başkasının malıyla övünen arkadaş kadar iyi yapamazdı bu işi. Bursalılar bile bu kadar bursa demiyordur !

Yorum

• Konu timsah arena herhalde. Ben akyazı arena olarak gördüm bi an..

Hayırlı olsun stadınız bursasporlu kardeşlerim.
      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Flycamtrabzon stadın videosunu da yayınlar umarım.
        Sanırım videosu yok. Hemen yayınlamak için sadece resim çekmişler.
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konu timsah arena herhalde. Ben akyazı arena olarak gördüm bi an..

Hayırlı olsun stadınız bursasporlu kardeşlerim.
          valla renkdaş amma güldüm haa Allahta seni güldürsün on numara espriydi

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Flycamtrabzon stadın videosunu da yayınlar umarım.

Bu firma fotoğrafları "drone" ile çekiyorsa ellierinde süper videolar vardır eminim.

Uzun zamandır drone almayı düşünüyordum, yine iştahımı kabarttı şu fotoğraflar
            .

Yorum

• Forumda para toplayıp alalım 2-2,5 milyar civarında bir drone, milletin eline bakmayalım
              En son Tayfun tarafından düzenlendi; 24.02.2015, 17:04.
              .

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
                bunun pervanelerinin üçü bozulup dursa tek pervane ile uçabiliyormu yere yeremi çakılıyor direk
                Pervanelerinin hepsi bozulsa da Bursasporun statı daha güzel.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ahahaahah

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bursa stadıyla kıyaslamazmış vaybe barnebauyla mı kıyaslıyacaksın zaten bursa stadı bizim stadtan bir üst katagoride zaten kıyaslanamaz bursa stadını shalke a.bilbao gibi stadlarla kıyaslayabilrisin. Bence sen o timsahın kafaya takılmışsın bana görede çok sempatik gözüküyor ne güzel kapamışlar stadı bir bütünlük var. bizde ise garip bir beyaz muşamba görünümünde kaplama garip şekilde üçgenler dışarıdan bakınca iğrenç merdivenlerin basamaklarının görünmesi ve ikinci kat ile çatı arasında olan boşluk ben seni soğuk havalarda görürüm denizden gelen soğuk rüzgarlarda donarken bakalım ne dicen böyle çatımı olur diye sövmeye başlayınca beni hatırlarsın .Takımlar değişik semboller buluyor ona fazla takılmıyorum galatasarayda aslanmı yaşıyordu yada bjk de kartallarmı uçuyordu onlarda öyle bir maskot bulmuşlar bizde fırtınayız bazen kaplanda oluyoruz ama aslımız fırtına stadımızda fırtınayı çağrıştıran ne gördün .Bursanın nüfusu 3.milyon ve ayrıca şenol hoca mükemmel oynatıyor takımı (aynı bizi 96 ve 2010 da oynattığı gibi oynatıyor) o stad çok rahat dolacak ve dışarıda kalanlarda olacak o futbola şehir akar stada tek katlı trbün dediğin dortumtun bire bir kopyası aç bi bak google den de gör bakalım nasıl gözüküyormuş avni akerin en muhteşem yeri neresi tabiki maraton oda tek katlı dolunca nasıl oluyor diyormusun keşke avni akerde maraton iki katlı olsaydı diye maratonun üzerine yapılan locaları mükemmel düşünmüşler ne güzel taraftarlarla fanatik gruplarla bağlantıları yok rahat rahat izler ordan zenginler bizde ise acaba kale arkası ve maraton altına icat edilen localardan alanlar nasıl rahat izleyecekler çok merak ediyorum locanın bir ayrıcalığı olmalı şimdi kale arkası ve maraton altlarına yapılan localarda izleyenlerin nasıl bir ayrıcalığı olucak çok merak ediyorum ben stadlarda mimariye bakıyorum stadın gişe geliriymiş onlar sonraki konular sonuçta muhteşem stadı yaptılar 5 yıl on yıl sonra tüm gelirleri alıcaklar
                      tabi kiyaslanmaz, biri oval biri köseli, 2 stadyum bu 2 stadtan farkli olamaz

bence bizim kaplama öyle cirkin degil, benim onlan tek sorunum ne bizi simgeleyen bir noktasi olmamasi ve alt taraflarin acik olmasi
                      avusturyada dogup büyüdüm, soguklan problemim hic olmadi, kayak sürmek icin kisin ortasinda daga cikan insanlardanim
                      öyle bosubosuna sövmeyide hic tasvip etmem, zayif karakterden baska biseyin göstergesi degil

ist takimlari o yazdigin simgelere karsilik heykelden baska ne yapti mimari? dalgami geciyon

nüfusu ne olursa olsun, isterlerse tiki taka oynasinlar bursada o potansiyel yok, belki 5-10 yil icinde 2-3 sampiyonluk kutlarsalar

localarin nasil olacagini saracogulundan bakabilirsin

dortmund hmm dortmundun westfahlen stadyumu, hmmmm
                      ucuz cakmasi gibi duruyor, cinlilere yaptirsaydilar, adamlar cakmada kral
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tabi kiyaslanmaz, biri oval biri köseli, 2 stadyum bu 2 stadtan farkli olamaz

bence bizim kaplama öyle cirkin degil, benim onlan tek sorunum ne bizi simgeleyen bir noktasi olmamasi ve alt taraflarin acik olmasi
                        avusturyada dogup büyüdüm, soguklan problemim hic olmadi, kayak sürmek icin kisin ortasinda daga cikan insanlardanim
                        öyle bosubosuna sövmeyide hic tasvip etmem, zayif karakterden baska biseyin göstergesi degil

ist takimlari o yazdigin simgelere karsilik heykelden baska ne yapti mimari? dalgami geciyon

nüfusu ne olursa olsun, isterlerse tiki taka oynasinlar bursada o potansiyel yok, belki 5-10 yil icinde 2-3 sampiyonluk kutlarsalar

localarin nasil olacagini saracogulundan bakabilirsin

dortmund hmm dortmundun westfahlen stadyumu, hmmmm
                        ucuz cakmasi gibi duruyor, cinlilere yaptirsaydilar, adamlar cakmada kral
                        valla yazdığım cevaplara cevap yazmışsın ama benim yazdıklarıma karşılık alakasız ve kaçamak cevaplar yazmışsın. Sen avusturyada doğup büyümüş olabilirsin soğuğa dayanabilirsin ama trabzondakiler avusturyada doğup büyümedi sen küfür etmeyebilirsin ama orda taraftarımız donarken edicekleri küfürleride duymaktan kaçamassın.sende itiraf ettin kaplama işte çatı bile değil bizimkisi sirk çadırı kaplaması.adamların çakma makma timsahmış aslanmış kartalmış filan sonuçta yeni stadlarında bunları kullanıyorlar yani bu amblemleri stadta kullanmaları dalga geçmekmi yine itiraf etmişsin bizde kullanılan simgemiz yok .Bursa şampiyonluğa oynarken stad tıklım tıklımdı bi okadar dışarıda vardı ben diyorumki bursa şehri 3 milyonluk nufusu var bizm trabzonun nüfüsünun üç misli şimdi şenol hocanın oynattığı oyun belli o futbola yaptıkları stad az bile kapasite olarak çok rahat dolucak sende görüceksin dortmuntun stadının kale arkası kopyası dedim tek kat olması 61 basamak olması dikliği daha nasıl bir benzerlik olucaktı altın kaplamamı yapması lazımdı birebir kopyası olması için bursa stadıyla kıyaslamam demişsin bende zaten kıyaslayamassın dedim bursa stadı 3 gömlek ilerde bizim stadtan dedim. Ben aslında bizim stadı hep övmek isterdim ama elin bursasına yapılan stadı görünce hakkında burda yazıyorum zoruma gidiyor o bursanın stadı bak herkese ne kadar kolay cevap verebiliyorum çünkü stadları mükemmel

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla yazdığım cevaplara cevap yazmışsın ama benim yazdıklarıma karşılık alakasız ve kaçamak cevaplar yazmışsın. Sen avusturyada doğup büyümüş olabilirsin soğuğa dayanabilirsin ama trabzondakiler avusturyada doğup büyümedi sen küfür etmeyebilirsin ama orda taraftarımız donarken edicekleri küfürleride duymaktan kaçamassın.sende itiraf ettin kaplama işte çatı bile değil bizimkisi sirk çadırı kaplaması.adamların çakma makma timsahmış aslanmış kartalmış filan sonuçta yeni stadlarında bunları kullanıyorlar yani bu amblemleri stadta kullanmaları dalga geçmekmi yine itiraf etmişsin bizde kullanılan simgemiz yok .Bursa şampiyonluğa oynarken stad tıklım tıklımdı bi okadar dışarıda vardı ben diyorumki bursa şehri 3 milyonluk nufusu var bizm trabzonun nüfüsünun üç misli şimdi şenol hocanın oynattığı oyun belli o futbola yaptıkları stad az bile kapasite olarak çok rahat dolucak sende görüceksin dortmuntun stadının kale arkası kopyası dedim tek kat olması 61 basamak olması dikliği daha nasıl bir benzerlik olucaktı altın kaplamamı yapması lazımdı birebir kopyası olması için bursa stadıyla kıyaslamam demişsin bende zaten kıyaslayamassın dedim bursa stadı 3 gömlek ilerde bizim stadtan dedim. Ben aslında bizim stadı hep övmek isterdim ama elin bursasına yapılan stadı görünce hakkında burda yazıyorum zoruma gidiyor o bursanın stadı bak herkese ne kadar kolay cevap verebiliyorum çünkü stadları mükemmel
                          yav en azindan agzindan cikani 2 saniyede degisme
                          önce sen sövecen sen donacan yaz simdi herkese bagla

onada yaziym, trabzonda sogukmu var donacaklar, rüzgarda girmeyecek denildi, onca yil üstü acik tribüne dayanan bunada dayanir

nüfuslan bisey olsaydi nerelerde olurduk, 3 degil 10milyon olsun görecegiz da

biz dis kaplamanin sorunlarini 2 yildir burda yaziyoruz, senin gibi cadir diyerek degil adam gibi yanlislari elesdirip dile getiriyoruz
                          sirk cadiri deyip begenen insanlari kirma gereksinimi neden duyarsin...
                          3 gömlek üstün degil iste, bunu bittimiler göreceksin
                          kafa kafaya stadlar, tribün olarak bizim stad protokol ve 1 kale arkasi disi her türlü üstün dis tarafdanda üstünüz sadece dis cephe acik olmasi kötü

dortmundda olsaydin farkini anlardin, kimisi seyler vardirki cakmasini yapamassin, ...

Ünal Karaman

Yorum

• ben bu stad ve tesisler asla ve asla yeni sezona yetismez (tabiki en kisa zamanda hersey bitsin isterim) dedigimde tonlarca laf atanlar hala bu stadin ve tesislerin yeni sezona yetisecegine inaniyorlarsa hayal dünyasindan uyansinlar artik.

ismini hatirlamiyorum ama proje sorumlusu bas bas ekranlara cikip gözümüze baka baka yalan söyledi. stad ve tüm proje kesin kasim ayinda bitecek ama biz bunu agustosa yetistirmeye calisiyoruz ve bitirecegiz dedi.

stad bitse bile daha cevre düzenlemesi yok. ne yolu var ne altyapi. hala türkiyede bu isler lafla olmayacagini ne zaman ögreneceksiniz.

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sahaya 2 adet daha direk gelmiş gibi.

Yorum

• Sivas stadı büyük ölçüde tamamlanmış ve çatı çeliği monte edildiği halde, yüklenici firma eylül ayında teslim edeceğini açıklamış. bence bizim statın çevresiyle beraber tamamlanması en iyi ihtimal aralık ayıdır. O kadar bekledik bir kaç ay rötara tahammül ederiz zannımca.
                              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 24.02.2015, 20:31.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sivas stadı büuük ölçüler tamamlanmış ve çatı çelipi monte edildiği halde, yüklenici firma eylül ayına teslim edeceğini açıklamış. bence bizim statın çevresiyle beraber tamamlanması en iyi ihtimal aralık ayıdır. O kadar bekledik bir kaç ay rötara tahammül ederiz zannımca.
                                beklerizde artik su devir daim protokolleri hal olsada, pazarlama islerine ve platformdaki is yerlerine müsteri baksak +loca kiralamasi

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X